- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa benim 2. günde bir hastanede olmama daha 1 hafta var..o zamana kadar sende yumurtaları toplatıpp evde yatıyorr olursun...nasıl karşılaşıcazz pekiiii....rüyaa bi fikrin varmı canım...
kuzi transfer sonrası rapor alacakmısın...
KUZİCİM TRANSFERDEN SONRA OZAMAN İNŞALLAH SENİNLEDE KARŞILAŞIRIZe bukadar olur yani bu işin sonunda yan komşu yada akraba falan çıkmazsak iyi yani, ayrıca ben kadıköyde çalışıyorum hadi bakalım burdanda bişey bekliyorum, rapor falan alamamda yıllık iznimin bir haftasını kullanıcam, dediğin gibi tam senin hastaneye başlaman, benim hastaneyle işimin bitmesi aynı zamanda oluyo nasıl karşılaşıcaz ki
CANIM BEN KARTALDA OTURUYORUM SİZE TERS MALESEFRüya sen ümraniyede değilmisin ya hayret çabuk taşın sende buraya olmuyo böyle:dance: ayrıca kaktüscüm sen memur derken neyi kastediyon jeyyar
Kaktüs 1 Hafta Sonra Bende Orda Olucam Konuşalimda Ayni Zaman Randevu Denk Getirelim
bu arada cevap vermek zorunda değilsin öylesine sordum canım, şaka maksatlı
KUZİCİM TRANSFERDEN SONRA OZAMAN İNŞALLAH SENİNLEDE KARŞILAŞIRIZ
aşağı yukarı zamanlarımız aynı bende 21 oakta puregon kullanmaya başladım.Beraber güzel sonuçlar alırız inşallah.
rüyaa canım ben her halükarda 2 şubat c.tesi 9 da merkezde olmam gerekiyoo...Çünkü 1 şubat regl diye hesaplarsam 3.pazara geldiği için şubat ikide...regl olamazsamda lucrinin 13. yap gel dedi oda 2. şubat oluyoooo....hadi sende 2. şubatta gelde buluşalım..kuzide çatlasın...:dance:
rüyaa canım ben her halükarda 2 şubat c.tesi 9 da merkezde olmam gerekiyoo...Çünkü 1 şubat regl diye hesaplarsam 3.pazara geldiği için şubat ikide...regl olamazsamda lucrinin 13. yap gel dedi oda 2. şubat oluyoooo....hadi sende 2. şubatta gelde buluşalım..kuzide çatlasın...:dance:
OLUR TABİ NEDEN OLMASINKİinşallah canım ya bellimi olur her an heryerde karşılaşabiliriz baksana, sizin gideceğiniz zamanları burda konuşursanız bakarım aynı zamana geliyomu diyea.s.
kuzicim sen kaçıncı günündesin tedavinin benim bugün 7. gün
:roflol:kesin bizim çocuklarda aynı okulda aynı sınıfta falan okurlar heüzülmeee canımm sende bana çaya gelirsin bu seferde rüyaa çatlar...:teytey: