Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

canım yaaa yolun sonuna yaklaşıyosun yavaş yavaş..rabbim inşallah emeğinin karşılığını verir...işlemini anlat bakalım heyecanla seni dinliyorum...bide kaç yumurtan varmış...

hah gelmişsin, ya gittim zaten biraz serum verdiler ameliyathaneye aldılar, bir iğne iki saniye doktorla gülüştüğümüzü hatırlıyorum okadar, onbeş dakika falan sürmüş, hiçbir ağrım sızım yok çok çok kolaymış, bir sürü ilaç verdiler, ağızdan yutulanlar, aşağıdan fitil gibi ilaç, vücuda yapıştırmak için bant falan, 10 tane yumurta bekliyoduk, 15 tane dediler enson, yarın döllenip döllenmediğini haber vermek için arayacaklar, ona göre transfere çağıracaklar. Ama çok ağladım yavvv başım ağrıyo

canım benim kıyamam sana...Bak en zor kısmını atlattın hayırlısıyla yumurtaları geri koysunlar ondan sonra bekle 12 günü....ayyy çokk heyecanlandım kız....bide ikizin oluyomuu Allahhhh...

bu arada ne kadar çokkk ilaç vermişler ne öle yaaaa bide vücut bantı dediğini neki...hele alttan fitil öffffff

bu arada ne kadar çokkk ilaç vermişler ne öle yaaaa bide vücut bantı dediğini neki...hele alttan fitil öffffff

İnşallah canım ya göz açıp kapayana kadar geçiyo tedavi ama sonucu beklemek geçmez eminim, vücut bandı baya yapışkanlı bi bant, vücudunun iki yerine yapıştırıyosun estrojen hormonu için sanırım, alttan fitilde progestan diye minik minik kapsüller ağızdanda içiliyo aslında duymuşsundur belki onu günde üç defa alttan ikişer tane koyucam, iğneler bitti bunlar başladı şimdide ama olsun ya uğraştığımıza değsinde sorun değil napalım.

Bide salı günü çatlatma iğnesi oldum doktorumda dediki ben burda olamıycam toplama işleminde seminerim var dedi, çok moralimiz bozuldu eşimle ama yapacak bişey yok, sizin doktor toplayacaktı yumurtaları eşim bayan doktor olsun bari dedi, diğer merkezlerinden bi bayan doktor topladı ama çok şeker bi doktordu o da hamileymiş üstelik, dua ediyorum sana hamilelerin duaları kabul olur dedi sağolsun inşallah olur

Senin iğneler nasıl gidiyo alıştın dimi artık, ne kadar kaldı adet olmana

İnşallah canım ya göz açıp kapayana kadar geçiyo tedavi ama sonucu beklemek geçmez eminim, vücut bandı baya yapışkanlı bi bant, vücudunun iki yerine yapıştırıyosun estrojen hormonu için sanırım, alttan fitilde progestan diye minik minik kapsüller ağızdanda içiliyo aslında duymuşsundur belki onu günde üç defa alttan ikişer tane koyucam, iğneler bitti bunlar başladı şimdide ama olsun ya uğraştığımıza değsinde sorun değil napalım.

gerçektende zor bir süreçmiş..allah yardımcımız olsun canım yaaaa

Bide salı günü çatlatma iğnesi oldum doktorumda dediki ben burda olamıycam toplama işleminde seminerim var dedi, çok moralimiz bozuldu eşimle ama yapacak bişey yok, sizin doktor toplayacaktı yumurtaları eşim bayan doktor olsun bari dedi, diğer merkezlerinden bi bayan doktor topladı ama çok şeker bi doktordu o da hamileymiş üstelik, dua ediyorum sana hamilelerin duaları kabul olur dedi sağolsun inşallah olur

inşallahhh canım inşallahhh:nazar:

Senin iğneler nasıl gidiyo alıştın dimi artık, ne kadar kaldı adet olmana

iğnelere alıştım canım bu akşam 11. iğnemi oldum..bugün kahverengimsi lekelenmem başladı tam zamanında 1 şubat regl günümdü..cumartesi inşallah merkezdeyim..hayırlısı bakalım ne olacak...

canım hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider

ben de amalyat olmuştum yavaş yavaş iyi oluyorum

hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum

senin güzel haberlerini de alıcaz inşallah

Kaktüs Canım Benim,
Cok uzun zamandır yoktum ve senin tupbebek yolculuguna basladığını gördüm, duyduklarıma cok sevindim, umarim hersey senin istedigin gibi olur. Dilerim bebeklerini kucagina en yakın zamanda al ve sabrının mükafatını gör.
Sevgi ile

canım hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider

ben de amalyat olmuştum yavaş yavaş iyi oluyorum

hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum

senin güzel haberlerini de alıcaz inşallah

meralcim canım geçmiş olsun...inşallah sonucunda güzel olur...dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim...öpüyorum seni...

Kaktüs Canım Benim,
Cok uzun zamandır yoktum ve senin tupbebek yolculuguna basladığını gördüm, duyduklarıma cok sevindim, umarim hersey senin istedigin gibi olur. Dilerim bebeklerini kucagina en yakın zamanda al ve sabrının mükafatını gör.
Sevgi ile

nerelerdesin canım yaaa özlettin kendini...inşallah herşeyin hayırlısı olsun canım...dualarınızı eksik etmeyin üzerimden...

sevgili kaktüs inşallah bu sürecin sonunda mutlu hamile bir kadın olursun.buradaki herkesin güzel haberler almaya çok ihtiyacı var artık.

ilk denemem olacak bu bilmiyorum ki değişik şeyler geliyo zaman zaman aklıma bitkisel yöntemler kullandınızmı

bu hepimiz için mutluluğa aydınlığa umuda giden bir yolculuk olsun herkesin bebişleri olsun

sevgili kaktüs inşallah bu sürecin sonunda mutlu hamile bir kadın olursun.buradaki herkesin güzel haberler almaya çok ihtiyacı var artık.

azra canım tşk ederim...inşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri vericez buralardan...

iğnelere alıştım canım bu akşam 11. iğnemi oldum..bugün kahverengimsi lekelenmem başladı tam zamanında 1 şubat regl günümdü..cumartesi inşallah merkezdeyim..hayırlısı bakalım ne olacak...

Kaktüscüm bugün merkeze gittin demekki, hayırlı haberlerle gel inşallah, bekliyorum haberleri, benim yarın büyük ihtimalle transferim var korkuyoruuuuummm,
bu arada yumurtalarım baya fire vermiş, 15 taneden 8 tanesi döllenmiş, transfer zamanına kadar net sayı belli olmaz dedi yani sayi daha da düşebilir, gerçi bitane kaliteli de yeter ama, insan o yumurtaları da çocuğuymuş gibi hissediyo yaf:1rolleyes:

X