Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

ayyyy canım yaaa yarıyı tamamlamışsın sen...inşallah sonuda çokkk güzel olur...valla çokk heyecanlandım şimdi...hayırlı haberlerini bekliyorum...bakalım yumurta toplama işlemi merkezimizde nasıl yapılıyomuş..

ayyyy canım yaaa yarıyı tamamlamışsın sen...inşallah sonuda çokkk güzel olur...valla çokk heyecanlandım şimdi...hayırlı haberlerini bekliyorum...bakalım yumurta toplama işlemi merkezimizde nasıl yapılıyomuş..
MERKEZİMİZDE GAYET SAĞLIKLI ŞARTLARDA YAPILIYOR İÇİNİZİ FERAH TUTUN BEN HİÇ BİŞEY ANLAMADIM NARKOZ ALTINDA GERÇEKLEŞİYOR İŞLEM SONRASINDADA AĞRIM SIZIM PEK OLMADI

valla süpersin canım yaaaa hızır gibi yetiştin...gerçi bana daha var sıra kuzide o bii toplatsın sonraaa sıra bende...bu arada canım sen nasılsın...

valla süpersin canım yaaaa hızır gibi yetiştin...gerçi bana daha var sıra kuzide o bii toplatsın sonraaa sıra bende...bu arada canım sen nasılsın...

HADİ BAKALIM KIZLAR AZ KALDI İNŞALLAH SAĞLIKLI BİRSÜRÜ YUMURTANIZ OLUR VE BUNLAR Bİ GÜZEL DÖLLENİR SONRADA SİZE SIKI SIKI TUTUNURLAR HAYIRLISIYLA.:1hug:a.s.
BEN BEKLEMEDEYİM CANIM ŞUBAT BAŞI HİST OLACAK OLSADA ANLASAK NEOLACAK :çok üzgünüm:

sağol canım benim inşallah hepimiz seviniriz sonunda, eğer fazla yumurtam olursa artanları her ihtimale karşı dondurmayı düşünüyorum,
Rüyanın bebeklerine arkadaş göndericem onları oynasınlar kardeş kardeş :1hug:

sağol canım benim inşallah hepimiz seviniriz sonunda, eğer fazla yumurtam olursa artanları her ihtimale karşı dondurmayı düşünüyorum,
Rüyanın bebeklerine arkadaş göndericem onları oynasınlar kardeş kardeş :1hug:
TABİ CANIM YA ORDA YANLIZ KALMASINLAR SELAM SÖYLESİNLER BENİM BEBİŞLERE VE ONLARI NEKADAR ÇOK İSTEDİĞİMİ ÖZLEDİĞİMİ ONLAR OLMADAN ÇOK YANLIZ OLDUGUMU SÖLESİN SENİN BEBİŞLER :çok üzgünüm:

HADİ BAKALIM KIZLAR AZ KALDI İNŞALLAH SAĞLIKLI BİRSÜRÜ YUMURTANIZ OLUR VE BUNLAR Bİ GÜZEL DÖLLENİR SONRADA SİZE SIKI SIKI TUTUNURLAR HAYIRLISIYLA.:1hug:a.s.
BEN BEKLEMEDEYİM CANIM ŞUBAT BAŞI HİST OLACAK OLSADA ANLASAK NEOLACAK :çok üzgünüm:

hadiii hayırlısı...inşallah atlatırsında bir an önce tüp bebek kervanına tekrardan katılır...hep beraber merkezimize hamişşş olarak gideriz...belki bu arada tanışma fırsatıda doğar...:asigim:

hadiii hayırlısı...inşallah atlatırsında bir an önce tüp bebek kervanına tekrardan katılır...hep beraber merkezimize hamişşş olarak gideriz...belki bu arada tanışma fırsatıda doğar...:asigim:

VALLA İNAN SENİNLE VE KUZİYLE TANIŞMAYI ÇOK İSTİYORUM BİRGÜN HABERLEŞİP BERABER GİTSEK MERKEZE NE GÜZEL OLUR:1hug:

Belkide karşılaşıyoruzdur haberimiz yok ne tuhaf dimi :smiley-cool:

ben zaten topu topu 2 kere gittim biri 17.01.2008 ilk görüşme...diğeride 21.gün 21.01.2008 de lucrine başladığım günnn..söyleyin bakalım hanginiz ordaydı bu tarihlerde..

ben zaten topu topu 2 kere gittim biri 17.01.2008 ilk görüşme...diğeride 21.gün 21.01.2008 de lucrine başladığım günnn..söyleyin bakalım hanginiz ordaydı bu tarihlerde..

Valla ben yoktum ama geçen cumartesiden beri 2 günde bir ordayım sabah 9 -9,5 gibi

yaaaa benim 2. günde bir hastanede olmama daha 1 hafta var..o zamana kadar sende yumurtaları toplatıpp evde yatıyorr olursun...nasıl karşılaşıcazz pekiiii....rüyaa bi fikrin varmı canım...
kuzi transfer sonrası rapor alacakmısın...

şimdi oturduğum yeri söylicemm sendende aynı yatını alırım diyeeee korkuyorumm valla

X