- 22 Şubat 2007
- 832
- 3
kaktüs sana nerelisin diye sorcaktım ama sormuyom:1ninca: ama tayin istediğine göre İstanbul değil heralde
karadeniz..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaktüs sana nerelisin diye sorcaktım ama sormuyom:1ninca: ama tayin istediğine göre İstanbul değil heralde
Neyse Kizlar Bana Müsade Ilerki Zamanlarda Karşilaşmak Dileğiylea.s.:1hug:
Neyse Kizlar Bana Müsade Ilerki Zamanlarda Karşilaşmak Dileğiylea.s.:1hug:
Akşam kapılarını iyi kilitle kısım, evleri falan öğrendi herkes valla
izmandut gibi kocam var kızım suratını bi görseler iki mahalleden önce kaçarlar...yerimseniben
evet öyle sayılır...sen kendine bakk artık bütün apartmanlarda seni arıcam...:))
:))) gel canım ya beklerim ayıpsın, zaten pazara gelip yorulan bende soluklanıyo, seni de beklerim. Ya şaka maka gerçekten ilginç durum kader nasıl bişeymiş dimi, neyse bakalım ayarlayabilirsek karşılaşırız merkezde inşallah, bende çıkıyorum, bütün evin işi kaldı çene yapıcam diye, haftaya da iş falan yapamıycam bu gidişle, kendine iyi bak haber veririm sana gelişmeleri
kuzi ya bu arada sevki götürürsek bizim merkezde rapor alınırmı? gerçi ben rapor için bi tane doktor bile ayarlamaya çalışıyorum...
Kaktüüüs nerdesin valla doğru düzgün fırsat bulup giremedim sorunu yeni görüyorum daha, hiç bilmiyorumki canım ya anlamıyorum bu rapor işlerinden ben vazgeçtim zaten iznimi kullanıcam, bu arada YUMURTALARI TOPLATTIM BUGÜN inşallah yarın sonuçları belli olacak ona göre de transfer zamanını söyleyecekler, çok kolaymış hiç ağrım sızım olmadı Allah şükür, ama kendime gelince bi ağlama koyuverdim sorma gitsin anesteziden heralde durduramadım kendimi, çoktandır ağlamamıştım birikmiş:), sonra eve gelince de şöyle uzun uzun bi ağladım rahatladım ama gözlerimi açamıyorum şişlikten valla, inşallah yumurtalarım iyidir merakla bekliyorum, darısı başına arkadaşım hiç korkulacak bişey yokmuş merak etme.:smiley-cool: