Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

evet öyle sayılır...sen kendine bakk artık ................bütün apartmanlarda seni arıcam...:))

evet öyle sayılır...sen kendine bakk artık bütün apartmanlarda seni arıcam...:))

:))) gel canım ya beklerim ayıpsın, zaten pazara gelip yorulan bende soluklanıyo, seni de beklerim. Ya şaka maka gerçekten ilginç durum kader nasıl bişeymiş dimi, neyse bakalım ayarlayabilirsek karşılaşırız merkezde inşallah, bende çıkıyorum, bütün evin işi kaldı çene yapıcam diye, haftaya da iş falan yapamıycam bu gidişle, kendine iyi bak haber veririm sana gelişmeleri

kuzii canım ben kaçtımm malum koca ters ters bakıyooo...yarın işe mor gitmek var şimdi...öpüyorum seni...belki ümraniye yollarında karşılaşırız bilmedende olsa...

bu arada senin yazındaki benim adresi silsene, benim kocam okadar iri değil :)))))

:))) gel canım ya beklerim ayıpsın, zaten pazara gelip yorulan bende soluklanıyo, seni de beklerim. Ya şaka maka gerçekten ilginç durum kader nasıl bişeymiş dimi, neyse bakalım ayarlayabilirsek karşılaşırız merkezde inşallah, bende çıkıyorum, bütün evin işi kaldı çene yapıcam diye, haftaya da iş falan yapamıycam bu gidişle, kendine iyi bak haber veririm sana gelişmeleri

inşallah canımmm sen ayarla ben sana uymaya çalışırım biyerde buluşur konuşuruz....tüp bebeklerimizi paylaşırız...a.s.

Kaktüs ya Şu rapor işi kafama takıldı, biz özel yaptırıyoruz ya, özelin raporunu SSK kabul edermi ki, gerçi sen SSK'lımısın bilmiyorum ben öyleyim, rapor olsa iyi olur gerçektende iznim güme gidecek böyle:uhm:

slm canım ben emekli sandığına bağlıyım...bizde bir sorun yaratmıyo eminim ki sizdede yaratmıyordur....

Valla ben pek emin değilim, ama bi araştırıyım bakim, gerçi rapor alıp bizimkilerin tafralarını çekmektense iznimi kullanmayı yeğlerim ben kesin. Neyse bi sorarım.

kuzi ya bu arada sevki götürürsek bizim merkezde rapor alınırmı? gerçi ben rapor için bi tane doktor bile ayarlamaya çalışıyorum...

kuzi ya bu arada sevki götürürsek bizim merkezde rapor alınırmı? gerçi ben rapor için bi tane doktor bile ayarlamaya çalışıyorum...

Kaktüüüs nerdesin valla doğru düzgün fırsat bulup giremedim sorunu yeni görüyorum daha, hiç bilmiyorumki canım ya anlamıyorum bu rapor işlerinden ben vazgeçtim zaten iznimi kullanıcam, bu arada YUMURTALARI TOPLATTIM BUGÜN inşallah yarın sonuçları belli olacak ona göre de transfer zamanını söyleyecekler, çok kolaymış hiç ağrım sızım olmadı Allah şükür, ama kendime gelince bi ağlama koyuverdim sorma gitsin anesteziden heralde durduramadım kendimi, çoktandır ağlamamıştım birikmiş:), sonra eve gelince de şöyle uzun uzun bi ağladım rahatladım ama gözlerimi açamıyorum şişlikten valla, inşallah yumurtalarım iyidir merakla bekliyorum, darısı başına arkadaşım hiç korkulacak bişey yokmuş merak etme.:smiley-cool:

Rüya nerelerdesin naptın, senin bebişlerin arkadaşları yolda, gidiyolar yanlarına

Kaktüüüs nerdesin valla doğru düzgün fırsat bulup giremedim sorunu yeni görüyorum daha, hiç bilmiyorumki canım ya anlamıyorum bu rapor işlerinden ben vazgeçtim zaten iznimi kullanıcam, bu arada YUMURTALARI TOPLATTIM BUGÜN inşallah yarın sonuçları belli olacak ona göre de transfer zamanını söyleyecekler, çok kolaymış hiç ağrım sızım olmadı Allah şükür, ama kendime gelince bi ağlama koyuverdim sorma gitsin anesteziden heralde durduramadım kendimi, çoktandır ağlamamıştım birikmiş:), sonra eve gelince de şöyle uzun uzun bi ağladım rahatladım ama gözlerimi açamıyorum şişlikten valla, inşallah yumurtalarım iyidir merakla bekliyorum, darısı başına arkadaşım hiç korkulacak bişey yokmuş merak etme.:smiley-cool:

canım yaaa yolun sonuna yaklaşıyosun yavaş yavaş..rabbim inşallah emeğinin karşılığını verir...işlemini anlat bakalım heyecanla seni dinliyorum...bide kaç yumurtan varmış...

X