Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

Canım benim ya bende çok heyecanlandım valla, aman diyim dikkat et, ya tutacak ya tutacak bu bebişler hayırlısıyla, sıkıldım patladım yok, bende ohhh ne güzel yatarım diyodum ama ikinci gün dışarı attım kendimi, çalışan insan hiç dayanamıyo yatmaya, tv de kadın programlarından başka bişey yok çok sıkıcı ama dayan bak, benim yaptığımı yapma, cd falan al seyret, kitap oku, dua oku, Allah sabır versin, bu arada benim testide 14.güne falan vermişlerdi ama olduktan sonra10.günde bile çıkabiliyo, değerler alçalıp yükselebiliyo ya onlar garanti olsun diye öyle diyo heralde, 12.günü yaptır bencede meraktan çatlamaktan iyidir, 15.gün bidaha yaptırırsın, Allah 200 üstü değerler göstersin, ikiz değerleri göstersin innnnşşaaalllllaaahhhh amiiiinnnnnnnn:dance::nazar:

kuzim yaaa vallaa doğru diyosun bugün daha 3. günüm ama patladım...ama ister istemez kalkıyorum bana bakacak kimse yok gündüzleri...ihtiyaçlarımı kendimide yormadan gidermeye çalışıyorum ama 7 gün boyunca da evden çıkmayı hiççççç düşünmüyorum tabiki....bende sanırım 12. bi idrar testi yapar 13. günde kan testi yaptırırım gibi geliyooo valla dayanamam çatlarım yoksa....hayırlısı olur inşallah be canım...
ikiz meselesine gelince okadar çokkkkk istiyorum ki ikiz olmasını rabbim inşallah nasip eder...
bu arada sen ne yaptın hospitaliuma gidivekmisin?fikirlerin neler...seninde iyice kafan karışmıştır şimdi...inşallah hayırlısı olur canım..rabbim yolumuzu açık etsin...:1hug:

kuzim yaaa vallaa doğru diyosun bugün daha 3. günüm ama patladım...ama ister istemez kalkıyorum bana bakacak kimse yok gündüzleri...ihtiyaçlarımı kendimide yormadan gidermeye çalışıyorum ama 7 gün boyunca da evden çıkmayı hiççççç düşünmüyorum tabiki....bende sanırım 12. bi idrar testi yapar 13. günde kan testi yaptırırım gibi geliyooo valla dayanamam çatlarım yoksa....hayırlısı olur inşallah be canım...
ikiz meselesine gelince okadar çokkkkk istiyorum ki ikiz olmasını rabbim inşallah nasip eder...
bu arada sen ne yaptın hospitaliuma gidivekmisin?fikirlerin neler...seninde iyice kafan karışmıştır şimdi...inşallah hayırlısı olur canım..rabbim yolumuzu açık etsin...:1hug:

Ben ilaçlara başladım bile, hospitaliumda yapılacak transferim (tabi dediğim gibi umut embriyolarımı verirse) (ayrıca embriyolarım sağlıklı çözülürse tabi:çok üzgünüm:)
mayısın ilk haftası olur sanırım transfer Allahım hayırlısıyla bu sefer olur inşallah ya, tekrar iğnelerle ilaçlarla uğraşmayız inşallah

kuzimmm inşallah sana şans getirir orası....bu arada sen kafanı herşeyi takma herşey olacağına varıyor...sabırla senin ve bibişinin haberlerini bekliyoruz....
inşllahhhh bu sefer meleğin sana tutunacak....

bu arada arkadaşlar tarnsferden sonraki 4. günüm...
vakitler sanki durmuş milim milim ilerliyor....kasıklarımda ve belimde ağrılarım var artık psikolojik olabilir mi diye manyak gibi kendimi dinliyorum...bazen şöyleeee bir silkelenip kendime geliyorum..Allahım sen bana güç ver sabır ver umudumu yeşertmemi nasip eyle...( bütün dostlarımla birlikte)
tabiiiii herşeyin hayırlısı demeyide ihmal etmeyim...

slm kızlar...bnde haziran ayında tüp bebek olayına giriyorum...aşılama yaptırmadım hiç...eşimde sorun var ameliyat gerekiyor ..ameliyat olsada en az 1 senede de düzelirmiş degerler..o yüsden hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek düşünüyorumm bnde de psikolojik olarak(mış) adet düzensizliği başladı...4 senelik ewliyim...artık bi bebişim olsun istiyorum yaaaa....Kaktüs sen hangi hastanede denedin sakıncası yoksa öyler misin..bn eurofertil düşünüyorum....bi de bu başkalarının sperm ve yumurtalarıyla döllenmiş embryoları koyuyorlarmışşş....çok korkuyorum bu yüzden...nolur bana bişiler söyleyin...

slm kızlar...bnde haziran ayında tüp bebek olayına giriyorum...aşılama yaptırmadım hiç...eşimde sorun var ameliyat gerekiyor ..ameliyat olsada en az 1 senede de düzelirmiş degerler..o yüsden hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek düşünüyorumm bnde de psikolojik olarak(mış) adet düzensizliği başladı...4 senelik ewliyim...artık bi bebişim olsun istiyorum yaaaa....Kaktüs sen hangi hastanede denedin sakıncası yoksa öyler misin..bn eurofertil düşünüyorum....bi de bu başkalarının sperm ve yumurtalarıyla döllenmiş embryoları koyuyorlarmışşş....çok korkuyorum bu yüzden...nolur bana bişiler söyleyin...

canım inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine....ben koşuyolu umut tüp bebek merkezinde yaptırdım...rabbim nasip eder inşallah...
bu arada başkasının yumurtasıymış spermiymiş olurmu hiçç öle şeyy canım yaaa...böyle şeylere kafanı takma...inşallah güzel sonuçlar alırsın...

Milyonda bir olur mu bilmiyorum böyle bir hata.hata bile diyemeyiz facia resmen.Maximum dikkat ettikleri birşeydir diye düşünüyorum yumurta ve spermlerin karışmaması konusunda.Allah korusun yani.

Bencede Allah korusun hepimizi kızlar, Allah göstermesin öyle bi karışıklık, bende çok korkuyorum, geçen gün eşimlede konuştuk bunu da o zaten başından beri hep korkuyo ya karışırsa diye, DNA testi yaptırırız diyo, bende diyorum ki olan olup çocuk doğduktan sonra yaptırsan ne olacakki sokağa atsan olmaz, kendini paralasan ne yazar iş işten geçmiş sonuçta ne bizim bi suçumuz var ne de o çocuğun, en iyisi olayı hiç karıştırmamak, Allaha emanetiz hepimiz, Rabbim korusun bizi böyle hatalardan, kötü niyetli insanlardan.

kuzimmm inşallah sana şans getirir orası....bu arada sen kafanı herşeyi takma herşey olacağına varıyor...sabırla senin ve bibişinin haberlerini bekliyoruz....
inşllahhhh bu sefer meleğin sana tutunacak....

İnşallah canım kaktüsüm, inşallah hepimize nasip eder Allah.
ama duydumki yok temizlik yaparmışsın, yok balkon süpürürmüşsün, getirme beni oralara heee, yat yattığın yerde :eek:klava: inanki (Allah korusun) tutmayınca, acaba çok hareket ettim ondanmı oldu, tutacaktı da benim yüzümdenmi tutmadı diye kendini yiyo insan, kafanda keşkeler olmaması için sabırlı ol ve dikkat et, gerçi olacak olduktan sonra her şekilde veriyo Allah ama yine de insan psikolojisi işte,
biliyorum vakit geçmek bilmiyo, çok canı sıkılıyo insanın helede yalnız olunca ama bilgisayarla oyalan işte akşama kadar yorma kendini öptüm seni canım benim

kuzim canım dostum valla doğru diyosun rabbim nasip ettikten sonra her şekilde oluyooo....perşembe günü işbaşı yapıyorum zaten...inan işte daha hızlı ve güzel geçicek zaman...evde uğraşacak bişey yokk işteyken en azından aklıma gelmez...
kızz yaptım ama inan öyle kendimi tehlikeye atacak şekilde değil yanii ondanda tutmazlarsa tutmasınlar yaaaaaaaa offfffffffff eşek sıpaları sinirlerimi bozuyo bazen...
herşeyin hayırlısı be canım..kendine iyi bakkkk öptümm..

kuzim canım dostum valla doğru diyosun rabbim nasip ettikten sonra her şekilde oluyooo....perşembe günü işbaşı yapıyorum zaten...inan işte daha hızlı ve güzel geçicek zaman...evde uğraşacak bişey yokk işteyken en azından aklıma gelmez...
kızz yaptım ama inan öyle kendimi tehlikeye atacak şekilde değil yanii ondanda tutmazlarsa tutmasınlar yaaaaaaaa offfffffffff eşek sıpaları sinirlerimi bozuyo bazen...
herşeyin hayırlısı be canım..kendine iyi bakkkk öptümm..

Ben de çok iyi hissetmiştim kendimi transfer sonrası.Bıraksalar bütün bir şehri dolaşacak kadar enerjik hissediyordum.ağrı sızı belirti yoktu.İnşallah sonlarımız da benzer.Ama senin gibi kalkıp aklıma eseni de yapmadım.sengözlerimebaksanab

merhaba kaktüs.. bende adetimin 21. günü lucrin ile başlıcam..çok heyecanlıyım..bütün yazılarını okudum..merakla beklemekteyim ben de senin haberlerini..iğnelerden acayip korkuyorum...off bakalım beni neler bekliyo

ziluolan canım valla bende sonucumu merakla bekleyenlerdenim..yarın 12. günüm ama benim dr. 15 gün yapacak testimi anlayacağın daha 3 gün beklicem....
iğnelerden hiçççççç korkma valla hiçç hissetmiyosun acıda yok..başlayana kadar ne zorlanmıştım evin içinde dört döndüm ama insanın başaramıyacağı şey yokmuş...sonucun güzel olsun inşallah....

canım senin dr niye 12.gün yaptırmadıki
hadi hayırlısı inş iyi sonujç alırsın.kaç gün evde kaldın

merhaba kaktüs.. bende adetimin 21. günü lucrin ile başlıcam..çok heyecanlıyım..bütün yazılarını okudum..merakla beklemekteyim ben de senin haberlerini..iğnelerden acayip korkuyorum...off bakalım beni neler bekliyo

ilk tüp denemen mi ziluolan yoksa sende bizim gibi dondurulmuşlarlamı yaptırıyorsun

ziluolan canım valla bende sonucumu merakla bekleyenlerdenim..yarın 12. günüm ama benim dr. 15 gün yapacak testimi anlayacağın daha 3 gün beklicem....
iğnelerden hiçççççç korkma valla hiçç hissetmiyosun acıda yok..başlayana kadar ne zorlanmıştım evin içinde dört döndüm ama insanın başaramıyacağı şey yokmuş...sonucun güzel olsun inşallah....
KAKTÜSCÜM CANIM BENİM BUARA NETE PEK GİREMİYORUM AMA SENİ TAKİP EDİYORUM GÖNLÜMDEN DUALARLA VE MERAKLA HAYIRLI SONUCUNU BEKLİYORUM RABBİM MELEĞİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH:1hug:

kızlar ben henüz tüpbebiş aşamasında gelmedim mayısta 3.aşılamamı olucam tutmazsa allahın izni ile hemen tüpbebek istiyorum ama şimdi okudumda korktumya ben yumurtalarla ve spermler karışır mı falan Demişsin ay walla ürktümya :KK43:( eşimde biara ya hayatım olabilirmi oyle bişe Filan demişTi yok ya falan dedim ama Bide Şimdi Burda okuyunca hakaten olabilirmi ya düşündükçe bile tüylerim diken diken oluyor :KK43:

canım senin dr niye 12.gün yaptırmadıki
hadi hayırlısı inş iyi sonujç alırsın.kaç gün evde kaldın

çağlacım valla sanırım daha garanti olsun diye 15. gün yapıyor..hayırlısı...ben 1 hafta rapor aldım ama yatmak ne mümkün kurtlu gibi rahat durmadım evdede anlayacağın...

KAKTÜSCÜM CANIM BENİM BUARA NETE PEK GİREMİYORUM AMA SENİ TAKİP EDİYORUM GÖNLÜMDEN DUALARLA VE MERAKLA HAYIRLI SONUCUNU BEKLİYORUM RABBİM MELEĞİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH:1hug:

rüyamm canım dualarının benimle ulduğunu biliyodum canım benim....inşallah meleğime kavuşurum ama biraz zorrr gibi...hayırlısı böyleymişşş...

Haziran15...
bu ilk denemem olacak...
bi de arkadaşlar bu ilaçlar kilo falan yapıyo mu..gerçi yersen bol bol tabi yapar da...hani az yesen bile bi şişme durumu oluyor mu

Son düzenleme:
X