- 22 Şubat 2007
- 832
- 3
Canım benim ya bende çok heyecanlandım valla, aman diyim dikkat et, ya tutacak ya tutacak bu bebişler hayırlısıyla, sıkıldım patladım yok, bende ohhh ne güzel yatarım diyodum ama ikinci gün dışarı attım kendimi, çalışan insan hiç dayanamıyo yatmaya, tv de kadın programlarından başka bişey yok çok sıkıcı ama dayan bak, benim yaptığımı yapma, cd falan al seyret, kitap oku, dua oku, Allah sabır versin, bu arada benim testide 14.güne falan vermişlerdi ama olduktan sonra10.günde bile çıkabiliyo, değerler alçalıp yükselebiliyo ya onlar garanti olsun diye öyle diyo heralde, 12.günü yaptır bencede meraktan çatlamaktan iyidir, 15.gün bidaha yaptırırsın, Allah 200 üstü değerler göstersin, ikiz değerleri göstersin innnnşşaaalllllaaahhhh amiiiinnnnnnnn:dance:
kuzim yaaa vallaa doğru diyosun bugün daha 3. günüm ama patladım...ama ister istemez kalkıyorum bana bakacak kimse yok gündüzleri...ihtiyaçlarımı kendimide yormadan gidermeye çalışıyorum ama 7 gün boyunca da evden çıkmayı hiççççç düşünmüyorum tabiki....bende sanırım 12. bi idrar testi yapar 13. günde kan testi yaptırırım gibi geliyooo valla dayanamam çatlarım yoksa....hayırlısı olur inşallah be canım...
ikiz meselesine gelince okadar çokkkkk istiyorum ki ikiz olmasını rabbim inşallah nasip eder...
bu arada sen ne yaptın hospitaliuma gidivekmisin?fikirlerin neler...seninde iyice kafan karışmıştır şimdi...inşallah hayırlısı olur canım..rabbim yolumuzu açık etsin...:1hug: