- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
merhaba arkadaşlar bugün nihayetinde bir doktor randevumu daha atlattım çokkkk şükür....
ve nihayetinde 17 nisan perşembe günü transferim var...
hayırlısı olur inşallah hakımda...
dualarınızı esik etmeyin üzerimden...
Ayyyy geldi kıs sonunda günü hadi hayırlısı inşallah, ama sonuç zamanı gelmiyo bitürlü ben sana söyliyim Allah sabırlar versin canım arkadaşım
Benim başıma ne geldi biliyonmu kaktüsüm, bugün adet oldum ikinci günü ilaçlara başlamak için gel demişti doktor dondurulmuşları deniycem ya,
Bugün aradım yarın gelicem diyim diye, demezlermi senin doktor ayrıldı burdan:uhm:
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, senin doktoruna bağlamak istediler bende sonra ararım dedim kapattım, benim doktoru cepten arıyorum açmıyo falan neyse sonunda görüştüm, geçici olarak bazı hastalara hospitalium da bakıyorum, orda yapabilirim sana transferi dedi, ne yapacağımı şaşırdım valla, akşam eşimle konuşucaz bakalım nolcak, sonuçta bu doktor benim durumumu öğrendi en azından nasıl bi tedavi uygulaması gerektiğini biliyo, şimdi yeni bi doktor çok mantıklı gelmiyo bana, tedaviye baştan başlasam neyse ama, dondurulmuş zaten çok az bi şans, bilmiyorum işte off of