Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darkcım
swetlanam
kuzimm
kederlim
yağmurum
curlycim
canlarım benim....yanımda olmanız okadar güzel ki...evet dün transferim yapıldı 3 sağlıklı yumoşum içimde annelerine tutunmaya çalışıyorlar....inşallah rabbim yüzümü güldürür.
bu Mübarek cuma gününde hepinize duacıyım...inşallah umutla bekleyen bütün dostlarım müjdeli haber verirler....
bu arada kuzim yaaa bizim merkez neden kan tahlilini 15 sonra yapıyooo anlamadım normalde 12. gün belli olmuyomu?
gerçi ben çatlarım 12. gün yaparım sanırım :)))
bu arada 7 gün rapor aldım ama yatmaktan vallahi sırtıma kemiklerim batar oldu...
ne yapacağımı şaşırdım...dün iş arkadaşım sağolsun bende kaldıda o yardımcı olmuştu...bugün tekim...
bu arada o kadar çokkk okudumki transfer sonrasını birkezde bana anlatırmısınız neler yapmam gerek..
öpüyorum hepinizi
canım hayırlı olsun.... ooo maşallah 3 tane yumoş hemde....
inşalalh sana sımsıkı tutunurlar canım benim....bol bol dinlen... aklına olumsuz hiçbirşey getirme.biliyorsun moral çok önemli bu dönemde...sonucu sabırszılkla bekliyorum canım... a.s.
yeşbüü canımsın yaaa...inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine....dualarımız seninle...inşallah sende atlatırsın bu günleri hayırlısıyla...
darkcım
swetlanam
kuzimm
kederlim
yağmurum
curlycim
canlarım benim....yanımda olmanız okadar güzel ki...evet dün transferim yapıldı 3 sağlıklı yumoşum içimde annelerine tutunmaya çalışıyorlar....inşallah rabbim yüzümü güldürür.
bu Mübarek cuma gününde hepinize duacıyım...inşallah umutla bekleyen bütün dostlarım müjdeli haber verirler....
bu arada kuzim yaaa bizim merkez neden kan tahlilini 15 sonra yapıyooo anlamadım normalde 12. gün belli olmuyomu?
bu arada 7 gün rapor aldım ama yatmaktan vallahi sırtıma kemiklerim batar oldu...
ne yapacağımı şaşırdım...dün iş arkadaşım sağolsun bende kaldıda o yardımcı olmuştu...bugün tekim...
bu arada o kadar çokkk okudumki transfer sonrasını birkezde bana anlatırmısınız neler yapmam gerek..
öpüyorum hepinizi
darkcım
swetlanam
kuzimm
kederlim
yağmurum
curlycim
öpüyorum hepinizi
kaktuscum tekrar hayırlı olsun cnm benım inş sonucuda cok hayırlı olacak mınık bebısler annelerıyle beraber bı 9ay sonrada omur boyu yasayacaklar inş bolbol dınlen ılk 3gun onemlı sureklı yat daha sonra evde gez ama arara dınlen cnm bıde gerekmedıkce dısarı cıkma hele otobuse bınmeeeeeeeeeeee
Yat canım iyi dinlen.
15 gün sonra olsun da kesin olsun diyolardır.Şimdi 12. gün yapcaksın acaba ilaçların etkisi mi diyeceksin felan filan...
Benim dr.um aşılamada hep 14.gün isterdi.Sen şimdi 10.güne kadar dayanırsın ondan sonra günler geçmez.Yinede bekle en az 12.-13. güne kadar
canım hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah bebeklerin sımısıkı tutnur sana canım.
Canım yat ama sıkma kendini.Ben bol bol eğlenceli kitap dergi okumuştum.Mizah dergisi falan.Bir de Avrupa Yakasının sanırım tüm bölümlerini bitirdim:))Yani sonuç olarak seni eğlendirecek şeyler yap.O günlerde hiç haber dinlemedim ben,sinirlerim bozuluyor diye.Şimdilik bebek sensin yani,hamile olduğunu öğrenene kadar,şımart kendini,mutlu et.Her sabah 1 kiwiyi unutma aç karnına,bol su iç.Gebelik için sağlıklı beslenme planı hazırlayabilirsin kendine göre boş zamanında.Sıkılma sakın,yapacak bir sürü şey var.
canım yaa tqşk ederim ne güzel anlatmışsın....ama şu kiwi olayını unutmamam lazımm bilgilerin için çokkk sağol canım benim...
C vitamini deposu biliyorsun.Çok şükür hiç grip olmadan atlattım 3 ayı ve öncesini.Transferden önce başladım ama kiwiye.Normalde bayaa 4-5 kez grip olurum kışın.Çok tehlikeli hamilelikte.Adettendir hep grip olduktan sonra portakal suları içilir.Önemli olan olmadan önlem almak.olduktan sonra C vitamini denizine de girsen fayda yok.