Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

cnm sanırsam su an bebıslerınle berabersın allahım hıc ayırmasın sızı once hamısım demenı sonra saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım inş hersey gonlune gore olsun cnm benım

Kaktüsüm transferin olmuştur herhalde artık Allah yardımcın olsun canım benim, müjdeli haberlerini bekliyorum dört gözle, bol bol dinlen, yavaş hareket et tamammı

kaktüscüm transferin hayırlı olsun inşallah 12 gün sonra hayırlı haberlerini verirsin bize canım dualarımız seninle k.i.b

Kaktüsüm canım transferin hayırlı uğurlu olsun herşeyden önce.....Bebişin yada bebişlerin şu an seninle bunun tadını çıkarmaya bak aman benim yaptığım gibi sakın stres yapma canım herşey çok güzel olacak buna inan sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum.....Rabbim sanada bebişlerinede sağlık sıhhat versin öpüyorum canım sevgiler......

darkcım
swetlanam
kuzimm
kederlim
yağmurum
curlycim

canlarım benim....yanımda olmanız okadar güzel ki...evet dün transferim yapıldı 3 sağlıklı yumoşum içimde annelerine tutunmaya çalışıyorlar....inşallah rabbim yüzümü güldürür.
bu Mübarek cuma gününde hepinize duacıyım...inşallah umutla bekleyen bütün dostlarım müjdeli haber verirler....
bu arada kuzim yaaa bizim merkez neden kan tahlilini 15 sonra yapıyooo anlamadım normalde 12. gün belli olmuyomu?
gerçi ben çatlarım 12. gün yaparım sanırım :)))
bu arada 7 gün rapor aldım ama yatmaktan vallahi sırtıma kemiklerim batar oldu...
ne yapacağımı şaşırdım...dün iş arkadaşım sağolsun bende kaldıda o yardımcı olmuştu...bugün tekim...
bu arada o kadar çokkk okudumki transfer sonrasını birkezde bana anlatırmısınız neler yapmam gerek..
öpüyorum hepinizi

darkcım
swetlanam
kuzimm
kederlim
yağmurum
curlycim

canlarım benim....yanımda olmanız okadar güzel ki...evet dün transferim yapıldı 3 sağlıklı yumoşum içimde annelerine tutunmaya çalışıyorlar....inşallah rabbim yüzümü güldürür.
bu Mübarek cuma gününde hepinize duacıyım...inşallah umutla bekleyen bütün dostlarım müjdeli haber verirler....
bu arada kuzim yaaa bizim merkez neden kan tahlilini 15 sonra yapıyooo anlamadım normalde 12. gün belli olmuyomu?
bu arada 7 gün rapor aldım ama yatmaktan vallahi sırtıma kemiklerim batar oldu...
ne yapacağımı şaşırdım...dün iş arkadaşım sağolsun bende kaldıda o yardımcı olmuştu...bugün tekim...
bu arada o kadar çokkk okudumki transfer sonrasını birkezde bana anlatırmısınız neler yapmam gerek..
öpüyorum hepinizi

canım hayırlı olsun.... ooo maşallah 3 tane yumoş hemde....
:nazar: :nazar: inşalalh sana sımsıkı tutunurlar canım benim....bol bol dinlen... aklına olumsuz hiçbirşey getirme.biliyorsun moral çok önemli bu dönemde...sonucu sabırszılkla bekliyorum canım... a.s.

canım hayırlı olsun.... ooo maşallah 3 tane yumoş hemde....
:nazar: :nazar: inşalalh sana sımsıkı tutunurlar canım benim....bol bol dinlen... aklına olumsuz hiçbirşey getirme.biliyorsun moral çok önemli bu dönemde...sonucu sabırszılkla bekliyorum canım... a.s.

yeşbüü canımsın yaaa...inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine....dualarımız seninle...inşallah sende atlatırsın bu günleri hayırlısıyla...

yeşbüü canımsın yaaa...inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine....dualarımız seninle...inşallah sende atlatırsın bu günleri hayırlısıyla...

inşallah canım yaaa. sanırım sizler sonuçlarınız alırken hayırlısyla bende transferim yapılmış evimde dinleniyor olacağım... aklım hep sizde kalacak evde bilgisayar yok... benneyaptımki ama döndüğümde hamileyim başlıkları artmış olacak eminim.... :nazar: :nazar: a.s.

kaktuscum tekrar hayırlı olsun cnm benım inş sonucuda cok hayırlı olacak mınık bebısler annelerıyle beraber bı 9ay sonrada omur boyu yasayacaklar inş bolbol dınlen ılk 3gun onemlı sureklı yat daha sonra evde gez ama arara dınlen cnm bıde gerekmedıkce dısarı cıkma hele otobuse bınmeeeeeeeeeeee

darkcım
swetlanam
kuzimm
kederlim
yağmurum
curlycim

öpüyorum hepinizi

Yat canım iyi dinlen.
15 gün sonra olsun da kesin olsun diyolardır.Şimdi 12. gün yapcaksın acaba ilaçların etkisi mi diyeceksin felan filan...
Benim dr.um aşılamada hep 14.gün isterdi.Sen şimdi 10.güne kadar dayanırsın ondan sonra günler geçmez.Yinede bekle en az 12.-13. güne kadar:nazar:

darkcım
swetlanam
kuzimm
kederlim
yağmurum
curlycim

öpüyorum hepinizi

canım hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah bebeklerin sımısıkı tutnur sana canım.

Canım yat ama sıkma kendini.Ben bol bol eğlenceli kitap dergi okumuştum.Mizah dergisi falan.Bir de Avrupa Yakasının sanırım tüm bölümlerini bitirdim:))Yani sonuç olarak seni eğlendirecek şeyler yap.O günlerde hiç haber dinlemedim ben,sinirlerim bozuluyor diye.Şimdilik bebek sensin yani,hamile olduğunu öğrenene kadar,şımart kendini,mutlu et.Her sabah 1 kiwiyi unutma aç karnına,bol su iç.Gebelik için sağlıklı beslenme planı hazırlayabilirsin kendine göre boş zamanında.Sıkılma sakın,yapacak bir sürü şey var.

kaktuscum tekrar hayırlı olsun cnm benım inş sonucuda cok hayırlı olacak mınık bebısler annelerıyle beraber bı 9ay sonrada omur boyu yasayacaklar inş bolbol dınlen ılk 3gun onemlı sureklı yat daha sonra evde gez ama arara dınlen cnm bıde gerekmedıkce dısarı cıkma hele otobuse bınmeeeeeeeeeeee

canımm tşk ederim...evdeyim 7 gün boyunca yatıp dinlenicemm çalıştığım günlerin acısını çıkarıcam derdim aamaaa olmuyoomuş canım bee..valla sıkıntıdan patladım bütün gün...o kadar kitap aldım okuyasım gelmiyoo tvdede bişey yokkk...tuvalet ve yemek işi haricinde ayağa kalkmıyorum...bundan sonrası hayırlısı ....seninde güzel haberlerini almak dileğiyle...

Yat canım iyi dinlen.
15 gün sonra olsun da kesin olsun diyolardır.Şimdi 12. gün yapcaksın acaba ilaçların etkisi mi diyeceksin felan filan...
Benim dr.um aşılamada hep 14.gün isterdi.Sen şimdi 10.güne kadar dayanırsın ondan sonra günler geçmez.Yinede bekle en az 12.-13. güne kadar:nazar:

darkcım yaaa dualarını eksik etme bizlerden....2 mayısta test yapılacak hayırlısı bakalım canım ya...

canım hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah bebeklerin sımısıkı tutnur sana canım.

akdascım canım tşk ederim...ne güzel dostlarım var yaa kalpleri benimle duaları benimle olan...hepinizden Allah razı olsun canlarım beni....

Canım yat ama sıkma kendini.Ben bol bol eğlenceli kitap dergi okumuştum.Mizah dergisi falan.Bir de Avrupa Yakasının sanırım tüm bölümlerini bitirdim:))Yani sonuç olarak seni eğlendirecek şeyler yap.O günlerde hiç haber dinlemedim ben,sinirlerim bozuluyor diye.Şimdilik bebek sensin yani,hamile olduğunu öğrenene kadar,şımart kendini,mutlu et.Her sabah 1 kiwiyi unutma aç karnına,bol su iç.Gebelik için sağlıklı beslenme planı hazırlayabilirsin kendine göre boş zamanında.Sıkılma sakın,yapacak bir sürü şey var.

canım yaa tqşk ederim ne güzel anlatmışsın....ama şu kiwi olayını unutmamam lazımm bilgilerin için çokkk sağol canım benim...

canım yaa tqşk ederim ne güzel anlatmışsın....ama şu kiwi olayını unutmamam lazımm bilgilerin için çokkk sağol canım benim...

C vitamini deposu biliyorsun.Çok şükür hiç grip olmadan atlattım 3 ayı ve öncesini.Transferden önce başladım ama kiwiye.Normalde bayaa 4-5 kez grip olurum kışın.Çok tehlikeli hamilelikte.Adettendir hep grip olduktan sonra portakal suları içilir.Önemli olan olmadan önlem almak.olduktan sonra C vitamini denizine de girsen fayda yok.

Canım benim ya bende çok heyecanlandım valla, aman diyim dikkat et, ya tutacak ya tutacak bu bebişler hayırlısıyla, sıkıldım patladım yok, bende ohhh ne güzel yatarım diyodum ama ikinci gün dışarı attım kendimi, çalışan insan hiç dayanamıyo yatmaya, tv de kadın programlarından başka bişey yok çok sıkıcı ama dayan bak, benim yaptığımı yapma, cd falan al seyret, kitap oku, dua oku, Allah sabır versin, bu arada benim testide 14.güne falan vermişlerdi ama olduktan sonra10.günde bile çıkabiliyo, değerler alçalıp yükselebiliyo ya onlar garanti olsun diye öyle diyo heralde, 12.günü yaptır bencede meraktan çatlamaktan iyidir, 15.gün bidaha yaptırırsın, Allah 200 üstü değerler göstersin, ikiz değerleri göstersin innnnşşaaalllllaaahhhh amiiiinnnnnnnn:dance::nazar:

C vitamini deposu biliyorsun.Çok şükür hiç grip olmadan atlattım 3 ayı ve öncesini.Transferden önce başladım ama kiwiye.Normalde bayaa 4-5 kez grip olurum kışın.Çok tehlikeli hamilelikte.Adettendir hep grip olduktan sonra portakal suları içilir.Önemli olan olmadan önlem almak.olduktan sonra C vitamini denizine de girsen fayda yok.

doğru diyosun canım yaaa....inşallah herşey çokk iyi olur hakkımızda....
senin nasıl gidiyoo hamişlik?

X