Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

Kaktüsüm canım naptın meraktan ölmek üzereyim 15. gün ne zaman ?Hayırlı haberlerini bekliyoruz bir an önce Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürecek.....Dualarım seninle canım sevgiler.....

yağmurum canım 15. gün mübarek cuma günü...inşallah hayırlısı olur hakkımda...sonucu sizlere akşam yazarım malum tahlili verip işe gidicem akşam işten çıkınca hemen oturur pc nini başına NEGATİF yada POZİTİF dicem...

arkadasım allah yardımcın olsun ben de tedavıye basladım.
yumurtalama ıgnelerımı oluyorum bugun 3.yu oldum hayırlısı bakalım

arkadasım allah yardımcın olsun ben de tedavıye basladım.
yumurtalama ıgnelerımı oluyorum bugun 3.yu oldum hayırlısı bakalım

şulecim tşk ederim...inşallah seninde hayırlı olur tedavin canım...Allah yardımcın olsun...gerçektende çok zor bur yolculuk...yaşamayan bilemiyomuş...

kaktüscügüm hadi insallah iyi haberler getirirsin rabbim herkesin yüzünü güldürsün insallah

kaktusum hadı kıs hamısım dıye yık ortalıgı bızde sevınelım azcık darısı bızlerede olur inş hayırlı haberlerle gel inş

kaktüs varya senin kadar inatçı ve sabırlı bir inasan görmedim kıs biz senden daha çok heyecanlıyız yap artık şu tahlilini yaa

zazacım inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim...

darkcım inşallah bu ilk denememde mısır patlağım gelir Allah yardım etsin benim gibi sonuÇ bkleyen arkadaşlarıma...

yeşbü canım inşallahhh...darısı hepimize...

swetlana canım Allahım hepimize nasip eder inşallah güzel haberler vermeyi...

kederli canım benim nasıl sabrettiğimi bir bilsen...ama koca deli illa cuma olacak dedi açıkçası benimde cesaretim yoktu kötü haberi alıpta eşime söylemeden cumayı etmeyi...biraz macera olsun dedik maceraperest olduk sonumuz hayırlı olsun akalım...

süngercim inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize..onlar için her mücedeye varız...inşallah rabbimm tez zamanda nasip eder...

gamzecim valla bende sabırsızlıkla bekliyorum yarın sonucum belli olacak bildirir sizlere...

Sevgili KAKTÜS umarım güzel haberler almışsındır... Ben bugün tüp bebek için ilaçlara başladım... Seni çok merak ediyorum... Sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum... Sonuç İnşallah iyidir ve HAMİŞSİNDİR.... bana büyük moral olacaksın canımmm....

X