Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaktüscüm ben de 2.de aldım pozitif sonucu doktorlar vucudunu ve verdiği tepkileri daha iyi tanıyor ve daha başarılı oluyorlar.şansın bol olsun arkadaşım.a.s.
Hayırlısı böyleymiş Kaktüsçüm ne yapalım.Umutlu olmana çok sevindim ikincisi için.Hiç vakit kaybetme hemen yaptır 2 adet sonra mı dedi doktorun?
canlarım kusura bakmayın işten aca geldim valla...
hepinizi merakta bıraktığım için çokkkk özür dilerim ..
güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı sonucum NEGATİF rabbim hayırlısın nasip etsin hakkımda ...hayırlısı böyleymiş...insan herşeye alışıyor işte...ikinci için gün saymaya başladım bile büyük biii heyecanla....
KAKTÜScüm inşallah bundan sonraki denemende bu sabrının karşılığını alırsın canım.
Kaktüsüm inanmıyorum ya, tuttuğundan okadar emin bi şekilde açtımki bilgisayarı şoktayım,
ozaman ben hiç beklemiyim senin o embriyolar tutmadıysa benim hiç şansım yok:1no2: öfff ya
neyse napalım hayırlısı demekten başka çaremiz yok tabiki, sağlık olsun canım benim, nasıl olsa bekleyen embriyoların var daha, nerden baksan dertsiz tasasız üç deneme daha yapma şansın var, biri olmazsa biri olur inşşallahhhh
kaç çıktı kan testi sonucun
sorma canım yaaa Mevlam neylerse güzel eyler diyip yataştırıyorum kendimi...olsun bundada bir hayır var...maddiyat cabası tabiki ama şükürler olsunki çalışıyorum imkanımız var ya olmasa..buda iyi tarafı...
sen üzülme sana müjdeli haberi 2.denememde inşallah...
kaktüscüm hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım bir daha ki sefere meleğine kavuşursun kendine iyi bak canım yerimseniben