Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

derram pazartesi reglimin 3. günü bakalım ne olacak...çok heyecanlıyım ya....

merhaba arkadaşlar bu gün dr. kontrolüm vardı...nihayetinde gittim ultrasonla baktı zamanı gelmiş dedi...şıp diye nasıl anladıysa :)))
neyse 14 nisana kadar bana vücut bantı, coraspirin, folic plus verdi...hrşey iyi gidiyo...sağlıklı yumoşlarımda annelerini bekliyorlarmış...dr. öle diyoooo valla :))) amannnnn hayırlısı bakalım...
bu arada şu bant olayı bi acayip yaaaa...yapıştığı yerde kırışıyoo..bide bu bantların içinde neden su var ki çokkk enteresan bişey...ilk taktığımda sanki yaktı gibi yada banamı öle geldi bilmem...
işte bölee bir günüm daha geçti...14 nisanda dr. kontrolümle tekrardan haberlerimi paylaşacağım sizlerle...
hepinizi teker teker öpüyorum...iyi ki yanımdasınız...

Kaktüscüğüm Canım Benim,
Anladıgım kadarıyla dondurulmus transferi yapacaksınız. Allah yollarını acık etsin canım benim. Bahsini ettiğin bant climara fort ise ben de onunla coooook kavga ettim. Nereme yapıstırdıysam kırıstı, baska bantla takviye yaptım, tenimi kızarttı yaktı, en sonunda doktoruma soylemeyi akıl ettim ki o da bana insan bu kadar bekler mi soylemek için dedi ve Estrofem diye ora yolla alınan bir ilac verdi.
Eger alerji yaparsa muhakkak dokotrunu bilgilendir sekerim benim.
Tekrar bol bol sanslar dilerim sana, sonuctan haberdar et ve bil ki senin için dua eden birileri var.
Sevgiler

:sm_cool:Ayyyy nihayet canımsın yaaa, hadi Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, o bantlardan bende kullanmıştım kırışmasından bişey olmuyomuş merak etme üstünden üstünden düzelt elinle, açıp kapama ama, bende de biraz kızarıklık ve isilik gibi şeyler yapmıştı ama okadar önemli değil hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel, :1hug:

bende yarın bi gidicem bakalım nolacak yine öff sıkıldım yaaa bırakıcam nerdeyse o kadar yani

Kaktüs Merhaba
Canım hakkında hayırlısı olsun. Yüce rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah yakında çok güzel haberler alırız senden. Rahta ol, güzel şeyler düşün, ve mutlu ol.

Kuzi merhaba canım.
Sıkılmak yok. Sakın ha, bu bizim için tatlı bir mücadele. Çok zor fakat, fakat amaca ulaşmak için yılmamak gerekiyor. Ne yapalım bizim kaderimizde bu. İşlerimizi zorlaştırmanın bize faydası var mı yok. Zaman herşeyin ilacı. Kendimizi üzmeyelim.Elimizden geleni yapalım tevvekkül Allah'ın. Öpüyorum canım seni. Bol şans hepimize.

canım dostum kuzimm benim yaaaa..nasıl acayip duygulardayım bir bilsen...kendimi tanıyamaz oldum iyice...kendimi kandırmak için pozitif düşünmeye itiyorum sonra ya sonu iyi olmazsa yıkılırsam diyorum amannnn bi acayip oldum kıssss...herşeyi zamana bırakmak en iyisi...hayırlısı olsun hakkımazda canımcım yaa...

bu arada senin ağzına biber sürerim kısss...
o nasıl düşünceler öle...yılmak yokkk sonuna kadar mücadele...bir gün olacak...şükredelim ki başka sağlıksal, ruhsal, bedensel sıkıntılarımız yok....hayırlısı dicez kıssss....
öpüyorum seni...yarın güzel haberlerle dön emi...

Kaktüs Merhaba
Canım hakkında hayırlısı olsun. Yüce rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah yakında çok güzel haberler alırız senden. Rahta ol, güzel şeyler düşün, ve mutlu ol.

gülsencim canım tşk ederim...inşallah hayırlısı olur...rahat olucam,güzel şeyler düşünücem, mutlu olucam...sözzzzzz

Kaktüsüm nerelerdesin olmadımı daha transferin yahu

canım dostum biliyosun görevlerden pc nin başına oturamıyorum vaktim olduğundada evdeki koca bebeği oyundan alamıyorum...canımcım pazartesi ayın 14 oluyoo kontrolüm var...sanırım transferim 17 perşembe....inşallah güzel haberlerle dönerim...

sen neler yaptın merkeze gittinmi ne yapmaya karar verdin....çarçabuk anlatttt...
öpüyorum seni...a.s.

Daha 7 gün varmış yaaa bende yapılmıştır diye düşündüm, başkasına vakit çabuk geçer ya, sana eminim geçmek bilmiyodur şimdi zaman :) Hadi hayırlısı bakalım

Ben bişey yapmadım, dondurulmuşları deniycem sanırım, sordum soruşturdum aşağı yukarı aynıymış fiyatlar başka yerlerde de, deniyimde çıksın aradan, adet olmayı bekliyorum ikinci günü gidicem seninde kullandığın bantları kullanmaya başlıycam, benimde 17 sinde adet olmam lazım ama bi numara yapmazsa tabi :)
Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin inşallah canım benim:1hug:

Merhaba Kuzi Kaktüs
Kızlar ne haber. İyimisiniz. Kaktüs canım Allah kısmet ederse aşağı yukarı aynı günlede transferimiz olacak. benim bugün kontrolüm var herşey bellei olacak.Yumurta sayım az, doktorumu bu düşündürüyor. Hiç beklemediğim bir sorundu. Ama hayırlısı. Allahtan gelen herşeye razyım. Ama kuldan gelene razı olamıyorum. Sinirlerim çok bozuk. Hiç huzurum kalmadı evde. Bana derdimi unutturdu. Tahmin edin işte kim olduğunu. Ben hala yarabbim sabır diyorum.Herşeyin hayırlısı.

valla kısss sorma bi geçse bitsede kurtulsam insan ister istemez stres yapıyo....hayırlısı bakalım...

canım en doğru kararı vermişsin...içinde sürekli bir şüphe olarak kalacağına şansını dene...rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür....Şeniz

gülsencim bizler iyiyiz be canım yuvarlanıp gidiyoruz işte...ben malum hala transfer günümü bekliyorum...rabim nasip ederse perşembe günü transferim var...hayırlısı olur inşallah...
senin kaç yumurta toplandıki..sıkıntı yapma 1 yumurta bile bu iş için yetiyooo...benim 29 yumurta taplandıda ne oldu 2 aydır bekliyorum..herşeyin hayırlısını dilemek lazım...sabırla bekliyeceğiz...herşeyde bir hayır var..kafanı fazla takma böyle şeylere...evdekinide takma stres yapma...bu bizim mücadelemiz bu bizim savaşımız inşallah alnımızın akıyla bu savaşıda atlatıcaz...bizi gelişmelerden haberdar et...ÜZÜLMEEEE sakın...a.s.

İyilik canım ne olsun işte bekleyen derviş hesabı bekliyoruz:)
Sana başka sayfada da yazmıştım, yumurta sayını dert etme, benimde hiçbir sorunum yokken 15 tane yumurta toplandı, daha fazla umuyodum bende çok şaşırmıştım, muayenelerde 11 yumurta falan görünüyodu ama toplanınca 15 çıktı, yeterki kaliteli olsunlar, evdeki sorunları boşver sen kendinle ilgilen hiçbişey takma kafana Allah yardımcın olsun inşallaha.s.

merhaba arkadaşlar bugün nihayetinde bir doktor randevumu daha atlattım çokkkk şükür....
ve nihayetinde 17 nisan perşembe günü transferim var...
hayırlısı olur inşallah hakımda...
dualarınızı esik etmeyin üzerimden...

Kaktüscüm canım nasılsın ne alemdesin......Perşembe günü transferin varmış bütün dualarım seninle canım inşallah hakkına hayırlısı olur.....Güzel haberlerini bekliyorum canım kendine çok iyi bak bu süre içindede aman dikkat et .....sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…