merhaba arkadaşlar. bende bu tüp bebek yolculuğunun içindeyim. İlk tüp bebek denemem. 28 Şubatta 3 embriyo transferim oldu. 11 martta sonucunu alıcam hayırlısıyla, çok heyecanlıyım. Arkadaşlar ben şuan çalışıyorum işyerindeyim, işim masabaşı. Sizce sakıncası varmı işe gitmemin?
merhaba arkadaşlar. bende bu tüp bebek yolculuğunun içindeyim. İlk tüp bebek denemem. 28 Şubatta 3 embriyo transferim oldu. 11 martta sonucunu alıcam hayırlısıyla, çok heyecanlıyım. Arkadaşlar ben şuan çalışıyorum işyerindeyim, işim masabaşı. Sizce sakıncası varmı işe gitmemin?
Arkadaşlar tüp bebeği raporsuz yaptıran varmı?
Benim sigorta karnem yok.Aşılamayı ve tüp bebeği raporsuz özel hastanede gerçekleştirdim.İkisinde de ya tutarsa diye sağlık karnesi çıkarmadım.Şİmdi dondurmuşları kullanıcam.Ama rapor almak istiyorum.Ben yumurta takiplerimi falan en baştan beri aynı hastanede yaptırdım.Bana ordaki doktorum verebilirmi.Bana şimdiye kadar tabi belki ben sormadığım içindir belki rapor çıkaralım falan demedi.Ben burda araştırdım ama pek bişey anlamadım.
Bilgisi olan arkadaşlar bana lütfen yardımcı olabilirmisiniz.?
Birazda sorununuza bağlı canım erkek nedeni varsa direk tüp raporuda verilebiliyo sanırım.
Normalde 3 aşılama isterler.
tabii inşallah dondurulmuş bebişlerim sağlıklı bir şekilde annelerini bekliyorlardır...
ayy ayyy çokk heyecanlıyım....
rabbbim evlatlarin en hayirlisini verisn insallah sana kaktüscügüm allah kimsenin elini bos cevirmesin
verdigin mucadelenin meyvesini en güzel sekilde toplayacaksin insallah a.s.
Amiiin hadi hayırlısı bakalım heyecanının sonu mutluluk olsun inşallah:1hug:
İnşallah KAKTÜScüm bu sefer hayallerine kavuşursun canım.Hayırlı olsun.
canım ya inşallah hadı bakalım bızler tekı bulduk ınşallah sen kı üçüz olur al sana
oh ne guzel hesını aradan cıkarırsın
kaktüs inşallah bu sefer bebişine veya bebişlerine kavuşursun allah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim isteyen herkese nasip etsin amiinn