Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

canım benim karne ile başvuru yapılıyor mu senelerdin normal yolla hamile kalmayı denedik bu ayda olmadı artık tüp bebek diyorum

Selam
Canım benim .sen hiç meraklanma. Allahın izniyle umarım herşey yolunda gider. sana tavsiyem gelmeden geleceği düşünme. Bu hatayı hepimiz yapıyoruz. Ne olcak, ne görcez, ne diyecekler. Birde bunların stresini yaşa. Bu merakımız değil mi bizi yiyip bitiren. Allah hepimizin sabrını artırsın. Sana da bol şanslar.

sağolasın canımmmm...inşallah hayırlısı olur...

slm arkadaşlar...bugün dr. kontrolüm vardı...ultrasonla muayene ettikten sonra 1 ay kullanmam için ginera doğum kontrol hapı verdi....bir sonraki regl günümün 2. günü tıransfer için hazırlanmaya başla dedi......
ama kafam karıştı....neden doğum kontrol hapı ve neden 1 ay sonra....deneyimli dostlar beni aydınlatırmısınız.....

canım benim hadi hayırlısı inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın senin ve bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün.a.s.
doğum kontrol hapını yumurtalıklarını baskılamak yumurtalama olmasını engelllemek için vermiştir.

Canımmm hadi hayırlısı, inşallah beklediğine değer,
bende bugün gittim transfer sırasında da biraz rahim zarım inceydi, hala inceymiş, sulu ultrason diye bişey çekti acayip canım yandı yahu off of nedir bizim bu çektiğimiz,
bir sonraki adet dönemimin 12 - 13.günü falan gidicem tekrar, rahim uygunsa dondurulmuşları transfer edecek, hiç umudum yoktu ama Curly tek dondurulmuş yumurtayla hamile kalmış ya onu duyunca moralim düzeldi biraz, inşallah bizimde tutar hayırlısıyla inşallah, bu arada yine seninle aynı zamanlarda hastane yollarındayız desene :)

kuzi canım benim doktorunu sormadınmı rahim inceyken neden transferi gerçekleştirmiş ve inceden kastı kaç milimmiş açıkçası bana biraz ilginç geldi benim dr rahim istediği kalınlığa erişmeden asla transfer gerçekleştirmiyor senden şimdi tekrar transfer ücreti talep edeceklermi sordunmu?

Canım milimini falan bilmiyorum ama tutmasını engelleyecek incelikte değildi diyo, amaaaan ne biliyim ne derlerse yapıyoruz işte, zaten bu dondurulmuşlarda olmazsa yine merkez doktor arayışına giricez heralde, soğudum biraz nedense gerçi belki onların suçu değil ama, transfer ücretini daha konuşmadım şu rahim bi düzelsinde ozaman konuşucam, sen naptın nasıl gidiyo

bende tüp bebek tedavi programındayım.naniknanik yaklaşık 15 gündür iğne oluyorum.bu benim ikinci denemem olacak.maalesef ilk denemede 21 yumurta elde etmemize rağmen labaratuvar ortamında döllenmedi.inşallah bu sefer ii bir sonuç alırım.hepinize bol şanslar arkadaşlar.başına bu durum gelen arkadaşlar varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.

bende tüp bebek tedavi programındayım.naniknanik yaklaşık 15 gündür iğne oluyorum.bu benim ikinci denemem olacak.maalesef ilk denemede 21 yumurta elde etmemize rağmen labaratuvar ortamında döllenmedi.inşallah bu sefer ii bir sonuç alırım.hepinize bol şanslar arkadaşlar.başına bu durum gelen arkadaşlar varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.

slm arkadasim bende sayisi cok olan yumurtalar verdigim halde dölendi ama hamilelik olmadi bugun arkadasimdan ögrendi KOKÜLTÜR diye bi tedavi uyguluyorlarmis tüp bebek sirasinda ve basari daha cok oluyormus dr.una bi sor belki bu sefer olur banada dua edersin 5 kez denedim olmadi.rabbim herkese anne olmayi nasip etsin

İnşallah bu defa üçer beşer döllenir ve tutunur Allah yardımcın olsun.a.s.

rüyacım sağolasın..inşallah herşey iyi olacak...

canımmmm kuzimmm inşallah bu sefer tutunacak bebişin sana...umudumuzu hiçççç yitirmeyelim...tabii bi zaman geliyooo insanın hiçç birşey yapası gelmiyor..umutları eriyor...rabbim bizlere nasip etsin inşallah...

özloş inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım....hepimiz öyle bir zamandayızki sabır,güç versin rabbim bizlere...benimde 29 tane yumurtam vardı 11 tanesi döllendi beklemedeler...transfer bir sonraki reglime kaldı...inşallah bu sefer olur...ne yapalımm hayırlısı diyip bekliyeceğiz...

arkadaşlarrrr ben bu ginera hapına ne zaman başlıcam...dr. söylemişti ama hiçççç hatırlamıyorum ki....reglim bitincemi, yoksa hemen başlamam mı gerekti...?

arkadaşlarrrr ben bu ginera hapına ne zaman başlıcam...dr. söylemişti ama hiçççç hatırlamıyorum ki....reglim bitincemi, yoksa hemen başlamam mı gerekti...?

Ah canım ben bilemem walla bunu.
Umarım doğru zaamanı bulursun..

Kuzicim Bak neler neler oluyo:mucizeler bizi bekliyo umudunu yitirme.

Merhaba canım
Bildiğim kadarıyla ginera doğum kontrol hapı. Bu ilacada adetinin 1. 2. veya 3. günü başlaman gerekiyor. Görüşmek üzere canım.

Merhaba canım
Bildiğim kadarıyla ginera doğum kontrol hapı. Bu ilacada adetinin 1. 2. veya 3. günü başlaman gerekiyor. Görüşmek üzere canım.

hadi yaaaaa....ama ben bugün başlıcammm ve benim bugün reglimin 6. günü...tühhh yaaa bir problem teşkil eder mi acaba bu kadar geçç içtiğim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…