- 4 Şubat 2008
- 152
- 0
gelincik canım...ben tüp bebek için yola çıktım ama e2 tahlilim yüksek çıkınca yumurtalarım toplanıp donduruldu....regl günümle birlikte tedavim devam edecek inşallah...ben koşuyolu umut tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım...merkezimdende dr.mdanda çokkkkk memnunum...bir sürü arkadaş bile edindim merkezde...hastalar bile cana yakın nedense sanırım hepimiz aynı dertten orda bulunduğumuz içindir....tavsiye ederim canım...
arkadaşlar bu arada regl olmayı beklerken tabi ben mart 5 die düşünürken bugün oldum cuma günü merkezde kontrolüm var...neler olacak neler yaşayacağım hayırlısı bakalım...inşallah herşey çokkk güzel olacak...
Selam
Canım benim .sen hiç meraklanma. Allahın izniyle umarım herşey yolunda gider. sana tavsiyem gelmeden geleceği düşünme. Bu hatayı hepimiz yapıyoruz. Ne olcak, ne görcez, ne diyecekler. Birde bunların stresini yaşa. Bu merakımız değil mi bizi yiyip bitiren. Allah hepimizin sabrını artırsın. Sana da bol şanslar.
canım benim hadi hayırlısı inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın senin ve bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün.a.s.slm arkadaşlar...bugün dr. kontrolüm vardı...ultrasonla muayene ettikten sonra 1 ay kullanmam için ginera doğum kontrol hapı verdi....bir sonraki regl günümün 2. günü tıransfer için hazırlanmaya başla dedi......
ama kafam karıştı....neden doğum kontrol hapı ve neden 1 ay sonra....deneyimli dostlar beni aydınlatırmısınız.....
slm arkadaşlar...bugün dr. kontrolüm vardı...ultrasonla muayene ettikten sonra 1 ay kullanmam için ginera doğum kontrol hapı verdi....bir sonraki regl günümün 2. günü tıransfer için hazırlanmaya başla dedi......
ama kafam karıştı....neden doğum kontrol hapı ve neden 1 ay sonra....deneyimli dostlar beni aydınlatırmısınız.....
kuzi canım benim doktorunu sormadınmı rahim inceyken neden transferi gerçekleştirmiş ve inceden kastı kaç milimmiş açıkçası bana biraz ilginç geldi benim dr rahim istediği kalınlığa erişmeden asla transfer gerçekleştirmiyor senden şimdi tekrar transfer ücreti talep edeceklermi sordunmu?Canımmm hadi hayırlısı, inşallah beklediğine değer,
bende bugün gittim transfer sırasında da biraz rahim zarım inceydi, hala inceymiş, sulu ultrason diye bişey çekti acayip canım yandı yahu off of nedir bizim bu çektiğimiz,
bir sonraki adet dönemimin 12 - 13.günü falan gidicem tekrar, rahim uygunsa dondurulmuşları transfer edecek, hiç umudum yoktu ama Curly tek dondurulmuş yumurtayla hamile kalmış ya onu duyunca moralim düzeldi biraz, inşallah bizimde tutar hayırlısıyla inşallah, bu arada yine seninle aynı zamanlarda hastane yollarındayız desene :)
kuzi canım benim doktorunu sormadınmı rahim inceyken neden transferi gerçekleştirmiş ve inceden kastı kaç milimmiş açıkçası bana biraz ilginç geldi benim dr rahim istediği kalınlığa erişmeden asla transfer gerçekleştirmiyor senden şimdi tekrar transfer ücreti talep edeceklermi sordunmu?
bende tüp bebek tedavi programındayım.naniknanik yaklaşık 15 gündür iğne oluyorum.bu benim ikinci denemem olacak.maalesef ilk denemede 21 yumurta elde etmemize rağmen labaratuvar ortamında döllenmedi.inşallah bu sefer ii bir sonuç alırım.hepinize bol şanslar arkadaşlar.başına bu durum gelen arkadaşlar varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.
bende tüp bebek tedavi programındayım.naniknanik yaklaşık 15 gündür iğne oluyorum.bu benim ikinci denemem olacak.maalesef ilk denemede 21 yumurta elde etmemize rağmen labaratuvar ortamında döllenmedi.inşallah bu sefer ii bir sonuç alırım.hepinize bol şanslar arkadaşlar.başına bu durum gelen arkadaşlar varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.
canım benim hadi hayırlısı inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın senin ve bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün.a.s.
doğum kontrol hapını yumurtalıklarını baskılamak yumurtalama olmasını engelllemek için vermiştir.
Canımmm hadi hayırlısı, inşallah beklediğine değer,
bende bugün gittim transfer sırasında da biraz rahim zarım inceydi, hala inceymiş, sulu ultrason diye bişey çekti acayip canım yandı yahu off of nedir bizim bu çektiğimiz,
bir sonraki adet dönemimin 12 - 13.günü falan gidicem tekrar, rahim uygunsa dondurulmuşları transfer edecek, hiç umudum yoktu ama Curly tek dondurulmuş yumurtayla hamile kalmış ya onu duyunca moralim düzeldi biraz, inşallah bizimde tutar hayırlısıyla inşallah, bu arada yine seninle aynı zamanlarda hastane yollarındayız desene :)
arkadaşlarrrr ben bu ginera hapına ne zaman başlıcam...dr. söylemişti ama hiçççç hatırlamıyorum ki....reglim bitincemi, yoksa hemen başlamam mı gerekti...?
Ah canım ben bilemem walla bunu.
Umarım doğru zaamanı bulursun..
Kuzicim Bak neler neler oluyo:mucizeler bizi bekliyo umudunu yitirme.
arkadaşlarrrr ben bu ginera hapına ne zaman başlıcam...dr. söylemişti ama hiçççç hatırlamıyorum ki....reglim bitincemi, yoksa hemen başlamam mı gerekti...?
Merhaba canım
Bildiğim kadarıyla ginera doğum kontrol hapı. Bu ilacada adetinin 1. 2. veya 3. günü başlaman gerekiyor. Görüşmek üzere canım.