Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

merhaba arkadaşlar. bende bu tüp bebek yolculuğunun içindeyim. İlk tüp bebek denemem. 28 Şubatta 3 embriyo transferim oldu. 11 martta sonucunu alıcam hayırlısıyla, çok heyecanlıyım. Arkadaşlar ben şuan çalışıyorum işyerindeyim, işim masabaşı. Sizce sakıncası varmı işe gitmemin?

merhaba arkadaşlar. bende bu tüp bebek yolculuğunun içindeyim. İlk tüp bebek denemem. 28 Şubatta 3 embriyo transferim oldu. 11 martta sonucunu alıcam hayırlısıyla, çok heyecanlıyım. Arkadaşlar ben şuan çalışıyorum işyerindeyim, işim masabaşı. Sizce sakıncası varmı işe gitmemin?

sibelcim aramıza hoşgeldin...inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur...rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...bu arada masa başında çalışıyorsan ve işin senin için ağır değilse çalışmanda bir sakınca olduğunu sanmıyorum....

İnşallah ilk ve son denemen olur tutar hayırlısıyla Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar tüp bebeği raporsuz yaptıran varmı?
Benim sigorta karnem yok.Aşılamayı ve tüp bebeği raporsuz özel hastanede gerçekleştirdim.İkisinde de ya tutarsa diye sağlık karnesi çıkarmadım.Şİmdi dondurmuşları kullanıcam.Ama rapor almak istiyorum.Ben yumurta takiplerimi falan en baştan beri aynı hastanede yaptırdım.Bana ordaki doktorum verebilirmi.Bana şimdiye kadar tabi belki ben sormadığım içindir belki rapor çıkaralım falan demedi.Ben burda araştırdım ama pek bişey anlamadım.
Bilgisi olan arkadaşlar bana lütfen yardımcı olabilirmisiniz.?

Arkadaşlar tüp bebeği raporsuz yaptıran varmı?
Benim sigorta karnem yok.Aşılamayı ve tüp bebeği raporsuz özel hastanede gerçekleştirdim.İkisinde de ya tutarsa diye sağlık karnesi çıkarmadım.Şİmdi dondurmuşları kullanıcam.Ama rapor almak istiyorum.Ben yumurta takiplerimi falan en baştan beri aynı hastanede yaptırdım.Bana ordaki doktorum verebilirmi.Bana şimdiye kadar tabi belki ben sormadığım içindir belki rapor çıkaralım falan demedi.Ben burda araştırdım ama pek bişey anlamadım.
Bilgisi olan arkadaşlar bana lütfen yardımcı olabilirmisiniz.?

Canım bizde özelde yaptırıyoruz pek bi bilgim yok ama burda okuduklarımdan anladığım kadarıyla, rapor almak için en az üç aşılama yaptırmış olmak gerekiyomuş ve üniversite hastanelerinden rapor alınıyomuş sanırım, e tabi aşılamalarıda heralde devlet hastanesinde yaptırmak gerekiyodur böyle olunca, yani sigorta karnen olsa da bi işe yaramaz sanırım, en iyisi bi devlet hastanesine sor daha iyi bilgi alırsına.s.

Birazda sorununuza bağlı canım erkek nedeni varsa direk tüp raporuda verilebiliyo sanırım.
Normalde 3 aşılama isterler.

Birazda sorununuza bağlı canım erkek nedeni varsa direk tüp raporuda verilebiliyo sanırım.
Normalde 3 aşılama isterler.

Biri tek aşılamadan sonra hemdeözelden rapor almıştı sanırım.Eşimde yapısında bozukluk var bende pco im. En iyisi doktorla konuşmak sanırım.Hepinize teşekkürler.
Bu arada nasıl gidiyor bakalım Darklinlife :))
Hissettiklerini belirtileri paylaş bizimle ya ......

1 aylık uzun bir aradan sonra herkese merhaba...21 gün boyunca kullandığım ginera hapı sonrası bugün benim kahverengimsi lekelenmem başladı....pazartesi dr. gidiyorum....ayyyyyyyy çok heyecanlıyım dondurulmuş bebişlerimi inşallah bu sefer sorunsuz transfer ederler.....
sanki sıfırdan başlıyomuş gibi arada bir heyecan basıyooo...rabbim inşallah bu sefer güzel haberler vermemi nasip eder hayırlısıyla...

tabii inşallah dondurulmuş bebişlerim sağlıklı bir şekilde annelerini bekliyorlardır...
ayy ayyy çokk heyecanlıyım....

rabbbim evlatlarin en hayirlisini verisn insallah sana kaktüscügüm allah kimsenin elini bos cevirmesin
verdigin mucadelenin meyvesini en güzel sekilde toplayacaksin insallah a.s.

canım ya inşallah hadı bakalım bızler tekı bulduk ınşallah sen kı üçüz olur al sana

oh ne guzel hesını aradan cıkarırsın

kaktüs inşallah bu sefer bebişine veya bebişlerine kavuşursun allah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim isteyen herkese nasip etsin amiinn

rabbbim evlatlarin en hayirlisini verisn insallah sana kaktüscügüm allah kimsenin elini bos cevirmesin
verdigin mucadelenin meyvesini en güzel sekilde toplayacaksin insallah a.s.

zaza canımm tşk ederim..inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin...

X