Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

yağmurum canım benim beklemedeyim ben...e2 tahlilim yüksek çıkınca beklemeye aldı dr.um...yumurtaları tehlikeye atmak istemedi...29 yumurtamdan en iyiyleri 14 taneydi bunlardan 10 tanesi döllendi ve beklemede....hayırlısı bakalım...şimdi regl olmayı bekliyorum...

sen nsılsın bebiş nasıl...

Canım benim ya herşeyin hayırlısı geç olsunda güç olmasın inşallah....Yalnız bu e2 neyi ölçüyo anlayamadım...Ben yaptırmadım öyle bi tahlil...Raporlu olduğum için belkide rapor için yapılan tahlillerin içindeydi ben farketmedim...

Beni sormuşsun canım bi iyi bi kötü idare ediyorum işte bi gün sancım oluyo bi gün kanamam korkuyorum haliyle ...İki buçuk aylık hamileyim şu an..hayırlısıyla 3 ayı bi tamamlasam içim biraz daha rahat edicek....Allahıma çok şükür tabiki ne badireler atlattım bebeğimi kaybedebilirdimde ....Çok şükürki şimdilik ikimizde iyiyiz.....Darısı isteyen herkesin başına inşallah.......

Dualarım seninle canım kendine çok iyi bak yazamasamda sürekli takip ediyorum seni canım sevgiler öpüyorum....

Canım benim ya herşeyin hayırlısı geç olsunda güç olmasın inşallah....Yalnız bu e2 neyi ölçüyo anlayamadım...Ben yaptırmadım öyle bi tahlil...Raporlu olduğum için belkide rapor için yapılan tahlillerin içindeydi ben farketmedim...

Beni sormuşsun canım bi iyi bi kötü idare ediyorum işte bi gün sancım oluyo bi gün kanamam korkuyorum haliyle ...İki buçuk aylık hamileyim şu an..hayırlısıyla 3 ayı bi tamamlasam içim biraz daha rahat edicek....Allahıma çok şükür tabiki ne badireler atlattım bebeğimi kaybedebilirdimde ....Çok şükürki şimdilik ikimizde iyiyiz.....Darısı isteyen herkesin başına inşallah.......

Dualarım seninle canım kendine çok iyi bak yazamasamda sürekli takip ediyorum seni canım sevgiler öpüyorum....

Yağmurcum inşallah daha iyi olursunuz,az kalmış 3. aya ha gayret.
e2 benim anladığım kadarıyla yumurtanın gelişimiyle ilgili bir test.
aşılama yaptıranların bazılarından da 2 günde bir isteniyordu.
Benim dr.um 1 kere yaptırdı,yumurtan iyi gelişmiş çatlatma iğnesinden önce çatlama evresine girdiyse,aşılamanı öne alırız demişti.Onun için yaptırmıştım.

KATÜSCÜM sen neler yapıyorsun,gelişmelerini gün gün yazarsan daha iyi olur.
Ben bazen şunu ne zaman yaptırmıştım,sonuç nasıldı diye düşünürken sayfaya girip arayıp bulurum.
Sen de öyle yazarsan herşeyi,kendini takip etmen de kolaylaşır canım.

Baktım yenilerde yazmışsın ama gelişmelerden haber yok merak ediyoruz,kim ne yapıyor diye.

İnşallah iyidir gelişmeler.

canlarım şu an beklemedeyim yani regl olunca kontrole gidicem...nasıl bir prosedür uygulanacak hiççç bilmiyorum ve açıkçası elim ayağım birbirine karışıyoooo sankii o süreçleri tekrardan yaşayacağım diyeee...rabbim yardımcım olsun....bu uğurda mücadele veren bütün arkadaşlarımınıda yardımcısı olsin tabiki.....

yağmurum canım duaların için Allah razı olsun....senin haberlerini bebişinin haberini almak çokkkk güzel...inşallahhh sorunsuz bir şekilde 3 ayı , 5 ayı, 7 ayı atlatır kucağına alırsın....:nazar:

darkinlife canım müsaitt olduğum zamanlarda yazmaya çalışıyorum...ama bazen oluyoo 1 hafta giremiyorum...kusura bakmayın lütfen....tedavim sonuçlana kadar sizlerle burda paylaşacağım yaşadıklarımı...

bide bu e2 tahlili reglin 3. günü başlayan yumurtaların olgunlaşıp tplanıncaya kadar devam eden koldan alınan kan tahlili...yumurtaların olgunlaşma durumunu taptayan bişey olmalı anladığım kadarıyla...ben normalindede çokkk düzenlii yumurtluyomuşum verilen ilaçlarla aşırı yumurtlamaya başlayınca tahlilim teplere çıktı...amannnnn işte her zaman diyorum insanoğlunun başına herşey geliyoooo....nasıl başladım nerelere geldimmm elde sadece 10 tane sağlıklı yumoşlarım var....

canlarım şu an beklemedeyim yani regl olunca kontrole gidicem...nasıl bir prosedür uygulanacak hiççç bilmiyorum ve açıkçası elim ayağım birbirine karışıyoooo sankii o süreçleri tekrardan yaşayacağım diyeee...rabbim yardımcım olsun....bu uğurda mücadele veren bütün arkadaşlarımınıda yardımcısı olsin tabiki.....

Kaktüsüm inşallah baştan başlamazsın, bu bekleyiş hayırlara vesile olur inşallahta tek bir transferle tutar yumoşlarına.s.

Merhaba canım

Allah yardımcın olsun. Her zor işin kolaylaşsın. Rabbim dualarını kabul etsin. Sakin olmaya çalış. Ben şunu anladım ki bizler korktukça korku üzerine korku yaşıyoruz. En iyisi rahat olup herşeyi zamana bırakmak.Biz istediğimiz kadar çırpınalım, rabbim neyi uygun görüyorsa onu yaşıyoruz. Ben şu an herşeyi zamana bıraktım. bu ay doğum kontrol ilacıma başlıyorum. Nisanda inşallah tedaviye başlayacaz allah kısmet ederse. O zmana kadar hiç birşeyi düşünmeyeceğim ne para ne pul. ne de sonucu. Çünkü zaten göreceğim ne olacağını. Diyeceğim o ki sende hiç sıkılma üzülme. Herşeyin hayırlsını dileyelim. bunun için dua edelim. anlaştıkmıa.s.

Kuzi Kaktüsss

Merhabalar. arkadaşlar sakıncası yoksa istanbulda hangi merkeze gittiğinizi ve bu merkez hakkındaki görüşlerinizi yazarmısınız. Ve ayrıca istanbulda tedavi gören tüm arkadaşlardan ricam merkezleri ve görüşleri nedir yazarlarsa sevinirim. Bu konuda 2 başılk açıldı fakat çok tatmin olamadık. Yardımlarınızı bekliyoruz. İyi şanslar hepinize

Kaktüsüm inşallah baştan başlamazsın, bu bekleyiş hayırlara vesile olur inşallahta tek bir transferle tutar yumoşlarına.s.

kuzi canım sağolasın...inşallah bu sefer ikimizinde sonuçları güzel olur...hayırlısı diyelim...

Merhaba canım

Allah yardımcın olsun. Her zor işin kolaylaşsın. Rabbim dualarını kabul etsin. Sakin olmaya çalış. Ben şunu anladım ki bizler korktukça korku üzerine korku yaşıyoruz. En iyisi rahat olup herşeyi zamana bırakmak.Biz istediğimiz kadar çırpınalım, rabbim neyi uygun görüyorsa onu yaşıyoruz. Ben şu an herşeyi zamana bıraktım. bu ay doğum kontrol ilacıma başlıyorum. Nisanda inşallah tedaviye başlayacaz allah kısmet ederse. O zmana kadar hiç birşeyi düşünmeyeceğim ne para ne pul. ne de sonucu. Çünkü zaten göreceğim ne olacağını. Diyeceğim o ki sende hiç sıkılma üzülme. Herşeyin hayırlsını dileyelim. bunun için dua edelim. anlaştıkmıa.s.

gülsencim temennilerin için tşk ederim canım...inşallah rabbim verdiğimiz mücadelelerin karşılığını bizlerede nasip edecek...dualara devam...

bu arada kuzi ile benim merkezim aynı koşuyolu umut tüp bebek merkezi...dr.farklı ama ikimizde hem merkezimizde hemde dr.larımızdan çokkk memnunuz...inşallah umudumuz gerçeğe dönüşecçek...

arkadaşlar bu arada regl olmayı beklerken tabi ben mart 5 die düşünürken bugün oldum cuma günü merkezde kontrolüm var...neler olacak neler yaşayacağım hayırlısı bakalım...inşallah herşey çokkk güzel olacak...

mrb kaktüs tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi hastanede yaptırdın memnun kaldın mı bol şanslar inş olumlu sonuç alırsına.s.

gelincik canım...ben tüp bebek için yola çıktım ama e2 tahlilim yüksek çıkınca yumurtalarım toplanıp donduruldu....regl günümle birlikte tedavim devam edecek inşallah...ben koşuyolu umut tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım...merkezimdende dr.mdanda çokkkkk memnunum...bir sürü arkadaş bile edindim merkezde...hastalar bile cana yakın nedense sanırım hepimiz aynı dertten orda bulunduğumuz içindir....tavsiye ederim canım...

X