benimde uzun protokol, adetin 21. günü lucrin'e başladım, adet oldum 3. gün gonal-f'e başlayacağım. uzun mu kısa mı dr. karar veriyor, kafaya takılacak birşey yok. bende hep merak ederdim bu uzun prokol ne kısa ne diye sadece ilaçların kullanılmasıyla ilgiliymiş.
birde uzun protokolde iğneler biraz daha ucuza geliyor yani toplam ilaç masrafıu çünkü kısada olanlar lucrin kullanmıyor onun yrinde sanırım ortalam 4-5 tane (kişiden kişiye göre değişiriyo) yumurtalar catlamasın diye bir iğne kullanıyolar sanırım tanesi ya 30 yada 60 ytl uzunda biraz daha uyguna geliyor
ama hani tedavi boyunca bi sıkıntı olmaz uzundada kısadada aynı tepkiler alınıyor diyorum ben bi farklılık gözleyemedim çok kafana takma lucrinle alıştırma yapmış oluyorsun , heycan tavan falan yapıyo adet olsamda gitsem diye :)
Mehaycin Canim Bende Fikrimi Söyleyeyim Dedim
Uzun Protokol Ileri Yaştaki Kadinlarda Yumurta Kalitesi Düşük Olanlarda Birde Hani Sen Gelirsin Dersin Ki Ben Yurt Dişindan Geldim Vaktim Kisitli Ozaman Da Isteğe Bağli Oluyor Doktorun Söylediiğinde Bir Anormallik Yok Sana En Güzel Tedavi şeklini Sunmuş
ücret Olarak çok Fark Olacağini Düşünmüyorum Eğer Sadece Lucrin Kullanilmiyorsa Kisa Protokolda Oda 155 Ytl önemli Olan Diğer Ilaçlar Yumurta Takip Toplama Vs. Ama Sizin Orda Daha Kolaydir Diye Düşünüyorum Sosyal Güvenceniz Karşilamiyormu
Mehaycım hadi hayırlı olsun tedavin inşallah, sonunda geçtin tüpe inşallah senin için hayır bundadır canım, uzun protokolün daha iyi olduğunu söylüyo doktorlar sen içini ferah tut
canim saolasin insallah sonucuda iyi olur....isim cok rahatladi bu yazdiklarinizi okuyunca...sen ne yapmistin canim??hamilesin sanirim...
Evet nihayet öyleymişim, bugün ilk defa ultrasona girdim ve gördüm,
darısı başına inşallah canım benim ilk denemende tutar hayırlısıyla
insallah canim Allah evladini sana bagislasin insallah...senin ilk denemenmiydi kac haftalik su an yaramaz??
Aminnn, İkinci denemem sayılır, ilk deneme negatif olmuştu, dondurulmuş iki tane embriyom vardı ikinci denemede onları kullandım, sende fazla embriyolarını dondur bence, hem daha az maliyetli hemde şansları aynı, 6 hafta 1 günlükmüş şuanda
kuzi hayırlısı olsun diğer sayfada da söyledim , İnşallah benimde 2. denememde olur
benim dondurulmuş yok ne yazııkki
Yeniden başlıcaz herşeye
senin transferin nezamandı?neyi baz alıyolar anlamıyorumki son adet tarihine göre benim 5 hafta 2 gün lük oluyo?