İnşallah kuzi sen nerde yaptırdın hastane ad verebilirmisin ben bahcecide yaptırıyorum ,
buarada yenimi öğrendin neye göre belirleniyor bende merak ediyorum
aa bugünmü aldınn sonucuu
Yaşasınnnnnn
Ohhh Maşallah en kötü gününüz böyle olsun arkadaşım yaa
, ben bahceciye gidiyorum almandakine burcakta yaptırdım ilkini donduurlmuş yok benim kalmdı eşimin spermlernden dolayı yumurtalar bozdu 24 yumurtadan 3 tane koyuldu gerisi çöpe yanii
hayırlısı napalım kısmet işte kısmett
Sizin sorun kimdeydi canım ?
kuzicim :) oldun o zaman en kötü gününüz böyle olsun diyorum tekrar tekrarrr :)) kendinize iyi bakın çalışıyormusun transferden sonrasını nasıl gecirdin anlatırmısın biraz inşallah benimde 2. denemde olur
anladim canim...sen ne yaptin vazmigectin???
ee peki neden kisasi varken insani strese sokuyorlar boyle anlamadim...canim senin sonucun negatifmi oldu???
Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun, Allah hayırlısını nasip etsin inş.
Yaşa ve bulunduğun duruma göre tüp bebek tedavisi değişkenlik gösteriyor bunu unutma, herkesin tedavisi kullnadığı ilacı çok farklı oluyor. Kimseyle kıyaslama kendini, çok farklı ve özel bir durum bu, elinden geldiğincede kimseye soru sorma bence şimdiden başlarsan internetin başından kalkamazsın dr seni zaten bilgilendirecek, dr arayıp ona soru sor. Ama ilaç kullanımları çok önemli sakın yanlış kullanma saatleri çok önemli, aman dikkat et, ilaçlar sonuna doğru seni halsiz bırakacak, korkam bende öyle olmuştu, yemene gıdana dikkat et güçlü ol. ben pek yememiştim belki ondan bilmiyorum ağır ilaçlar çünkü, ağrılarında olacak, çatlatma iğnesinden sonra müthiş ağrı olacak korkma, her aşamayı sana ilacı tarif eden dr ve hemşirelere sor, zaten onlar sana anlatır ne gibi şeylerle karşılaşacağını söyler, ben çok memnunum hastanemden dr umdan şükür, İnş. bebişlerin hayırlısıyla olur.
ben bugun doktora gittim tup bebege baslangic icin konucmaya ve bisey dikkatimi cekti ama doktora soramadim cikmistik...hani herkes tup bebekte adetin 1. gunu basliyorya ignelere ben 22. gunu basliycakmisim ama onlar hafif igneymis sonra adet olucam ve diger ignelere yani yumurtalari uyaricak olacak ignelere basliycam...cok ilginc degilmi sizce bu???yoksa burdami farkli yapiyorlar bu tedaviyi acil cevap lutfen...aranizda benim gibi olan oldumu???
bende basladim tedaviye senin yine iyimis cnm benim tedavim 3 ay surcekmis bise anlamadim bu doktorun anlattiklarindann turkiyedki doktorlarla burdakiler sanirim farkli yapiolar tedaviyiRABBIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INS