canım bu uzun protokol oluyor herhalde. adetin 21. günü falan başlanıyor. normal benim bildiğim
Mehaycım normal tedavi bu. sana uzun protokol uygulanacak. 22. gün başlayacağın iğne yumurtaların eşit büyüklükte olmasını ve çatlatma iğnesi yapılacak güne kadar çatlamamalarını sağlıyor. Adet görünce 2. veya 3. gün yumurta geliştiren iğnelere başlayacaksın ama 22. gün başladığın iğneye de devam edeceksin. çatlatma iğnesi olacağın güne kadar günde 2 ayrı ilaç kullanacaksın yani...
evet uzun protokol adetın 21gununde sanırım lucrıne basladaın daha sonra puregon yada gonalf baslıycaksın hangısı olur ona dr karar verecek yumurtalar ıstedıgı gıbı olmassa son bı kac gun menagon ısımlı ıgnede verıyorlar daha sonra catlatma ıgnesı oluyosun ve yumus toplama ya 2 yada 5gun sonra transfer inş bu sefer bebısın senınle olacak cnm
uzun protokol bu . şahsen ben hiç hoşlanmadım nisan 21 başlamıştım adetimde gecti bilmem ne söktürücü verdi yumurta geliştiriciler falan neyse transferim oldunda ben tam 1 ay 2 gündür tedavi görüyordum normalde 15 günde hallolan uzadı beni strese soktu kısa yaptırıcam ikinci denemeyi
pelly cim seninde uzun protokoldu seninki kacinci gunde transfer edildi????
canım benim yumurtalar adetin 15. günü toplandı. transfer 18. gün yapılmış oldu.
negatif oldu
aslında olay şu kadında sorun oldunda ksıa yapılıyormuş diyolar
bana uzun yapıldı sorun bende olmadı için benim 24 yumurtam oluştu
sece ile aynı anda yumruta geliştiriciye başladık onun mesela kısa protokoldu 31 yumurta oluştu ama o pkolu yumurtası maşallah çoktu ama bana kalırsa kısayla uzunun çok farklı oldunu sanmıyorum
uzun beni gerdi
eee neresi uzun protokol o zaman seninki kisa surmus iyide olmus...insallah Ya Rabbim
yok güzelim şöyle anlatayım. ben bir önceki adetin 21. günü lucrine başladım. sonra adet gördüm ve 2. günü de puregona başladım. yumurtalar adetin 15. günü toplandı.
lucrine 21. gün başladığında adet olana kadar lucrin kullanıyorsun ya buna uzun protokol deniyor.