Tup bebek yaptirmis olanlar bir bakin lutfen acil!!

İnşallah kuzi sen nerde yaptırdın hastane ad verebilirmisin ben bahcecide yaptırıyorum ,

buarada yenimi öğrendin neye göre belirleniyor bende merak ediyorum

valla ben umut tüp bebekte yaptırdım ilk denememi ve orda donduruldu kalan embriyolarım ama doktorum ordan ayrıldığı için bende özellikle ona yaptırmak istediğim için embriyolarımı umuttan aldım ve hospitaliumda transfer etti bana, zaten umutta Bahçecinin idaresinde kurulmuş, ama sen bahçeciye gitmekle iyi yapıyosun bu konuda en büyük merkezlerden biri bence

yeni bugün öğrendim daha nekadar olduğunu nihayet ama nasıl belirlendiği konusunda bi fikir sahibi olamadım açıkçası benimki dondurulmuş olduğu içinde farklı hesaplanıyo olabilir

aa bugünmü aldınn sonucuu
Yaşasınnnnnn
Ohhh Maşallah en kötü gününüz böyle olsun arkadaşım yaa
, ben bahceciye gidiyorum almandakine burcakta yaptırdım ilkini donduurlmuş yok benim kalmdı eşimin spermlernden dolayı yumurtalar bozdu 24 yumurtadan 3 tane koyuldu gerisi çöpe yanii
hayırlısı napalım kısmet işte kısmett
Sizin sorun kimdeydi canım ?

aa bugünmü aldınn sonucuu
Yaşasınnnnnn
Ohhh Maşallah en kötü gününüz böyle olsun arkadaşım yaa
, ben bahceciye gidiyorum almandakine burcakta yaptırdım ilkini donduurlmuş yok benim kalmdı eşimin spermlernden dolayı yumurtalar bozdu 24 yumurtadan 3 tane koyuldu gerisi çöpe yanii
hayırlısı napalım kısmet işte kısmett
Sizin sorun kimdeydi canım ?

sonucu bugün almadım, 20 Mayısta pozitif sonuç aldım ve bugün ilk defa ultrasona girdim, nekadarlık hamile olduğumu falan bugün öğrendim yani, bizim ikimizde de sorun yok sebepsiz infertiliteydi ama 4 yıldır olmuyodu kısmet bugüneymiş, kadında problem yoksa şans daha fazla oluyo inşallah seninde olacak hayırlısıyla merak etme

kuzicim :) oldun o zaman en kötü gününüz böyle olsun diyorum tekrar tekrarrr :)) kendinize iyi bakın çalışıyormusun transferden sonrasını nasıl gecirdin anlatırmısın biraz inşallah benimde 2. denemde olur

kuzicim :) oldun o zaman en kötü gününüz böyle olsun diyorum tekrar tekrarrr :)) kendinize iyi bakın çalışıyormusun transferden sonrasını nasıl gecirdin anlatırmısın biraz inşallah benimde 2. denemde olur

sağol canım, çalışıyorum transferden sonra 3 gün evden hiç çıkmadım, genelde yattım ara sıra evin içinde gezindim, bilgisayara oturdum falan, 3 gün banyo yapmadım, sonuç belli olana kadar hiç ev işi yapmadım hiç ağır bişey kaldırmadım, yükseğe uzanmadım ve kendimi özellikle ayaklarımı çok sıcak tutmaya çalıştım bu çok önemli, çorap patik falan giydim hep, eskiler sürekli tembihlerler ya sıcak tut kendini diye kızlara, doğruluk payı var demekki,
hareketlerime dikat etmeye çalıştım herşeyi ağır ağır yavaş yavaş yaptım yürümeyi bile, ilaç saatlerime dikkat ettim,

yani hiç bunları yapmayınca da tutuyo bazen ama ben ilk denememde hiç dikkat etmemiştim sonra vicdan azabı çektim, en azından bu olmasaydı elimden geleni yaptım diyebilecektim. sende kendine çok dikkat et inşallah olacak canım

Kuzi ben 12 gün boyunca duş almadım , 4 gün yattım 5.gün yatakta oturmaya evin içinde dolanmaya başladım yemek önüme geldi wc gittimde şifonu annem cekti ama olmadı olmayınca olmuyor işte gülüm ama ben su nerdeyse hiç içmedim yani günde 4 bardak anca ilaç saatlerimde biraz şaştı içim vahim tarafı vitaminlerimi toplama gününe kadar doğru düzgün kullanmaıdm bile

Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun, Allah hayırlısını nasip etsin inş.
Yaşa ve bulunduğun duruma göre tüp bebek tedavisi değişkenlik gösteriyor bunu unutma, herkesin tedavisi kullnadığı ilacı çok farklı oluyor. Kimseyle kıyaslama kendini, çok farklı ve özel bir durum bu, elinden geldiğincede kimseye soru sorma bence şimdiden başlarsan internetin başından kalkamazsın dr seni zaten bilgilendirecek, dr arayıp ona soru sor. Ama ilaç kullanımları çok önemli sakın yanlış kullanma saatleri çok önemli, aman dikkat et, ilaçlar sonuna doğru seni halsiz bırakacak, korkam bende öyle olmuştu, yemene gıdana dikkat et güçlü ol. ben pek yememiştim belki ondan bilmiyorum ağır ilaçlar çünkü, ağrılarında olacak, çatlatma iğnesinden sonra müthiş ağrı olacak korkma, her aşamayı sana ilacı tarif eden dr ve hemşirelere sor, zaten onlar sana anlatır ne gibi şeylerle karşılaşacağını söyler, ben çok memnunum hastanemden dr umdan şükür, İnş. bebişlerin hayırlısıyla olur.

Bende söylemiştim bilmemek çok daha güzel .

ee peki neden kisasi varken insani strese sokuyorlar boyle anlamadim...canim senin sonucun negatifmi oldu???

cunku herkesın bunyesı yumurta kalıtesı aynı degıl sende 1haftada olgunlasır yumos onda 4haftada oyuzden dr guven o ıyısını bılır cnm kafanı herseyede takma :eek:klava:

Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun, Allah hayırlısını nasip etsin inş.
Yaşa ve bulunduğun duruma göre tüp bebek tedavisi değişkenlik gösteriyor bunu unutma, herkesin tedavisi kullnadığı ilacı çok farklı oluyor. Kimseyle kıyaslama kendini, çok farklı ve özel bir durum bu, elinden geldiğincede kimseye soru sorma bence şimdiden başlarsan internetin başından kalkamazsın dr seni zaten bilgilendirecek, dr arayıp ona soru sor. Ama ilaç kullanımları çok önemli sakın yanlış kullanma saatleri çok önemli, aman dikkat et, ilaçlar sonuna doğru seni halsiz bırakacak, korkam bende öyle olmuştu, yemene gıdana dikkat et güçlü ol. ben pek yememiştim belki ondan bilmiyorum ağır ilaçlar çünkü, ağrılarında olacak, çatlatma iğnesinden sonra müthiş ağrı olacak korkma, her aşamayı sana ilacı tarif eden dr ve hemşirelere sor, zaten onlar sana anlatır ne gibi şeylerle karşılaşacağını söyler, ben çok memnunum hastanemden dr umdan şükür, İnş. bebişlerin hayırlısıyla olur.

cok haklisin canim internette simdiden bu konuda biseyler aramak dogru degil ama insan aklina takilan birseyi sormadanda edemiyor doktoruma her canim istedigimde telefon acamiyorum cunku cok yogun...

arkadaşlar benim adet dönemlerim 50-55 günde bir geliyor. peki adetimin 21.günü bu lucrin'e başladıktan sonra adetim yine gecikirse ne olacak? yine arlutal mı kullancağım gününde olmak için ? yoksa adet olana kadar kaç gün geçerse geçsin lucrine devam mı edeceğim?

ben bugun doktora gittim tup bebege baslangic icin konucmaya ve bisey dikkatimi cekti ama doktora soramadim cikmistik...hani herkes tup bebekte adetin 1. gunu basliyorya ignelere ben 22. gunu basliycakmisim ama onlar hafif igneymis sonra adet olucam ve diger ignelere yani yumurtalari uyaricak olacak ignelere basliycam...cok ilginc degilmi sizce bu???yoksa burdami farkli yapiyorlar bu tedaviyi acil cevap lutfen...aranizda benim gibi olan oldumu???

bende basladim tedaviye senin yine iyimis cnm benim tedavim 3 ay surcekmis bise anlamadim bu doktorun anlattiklarindann turkiyedki doktorlarla burdakiler sanirim farkli yapiolar tedaviyi :KK43: RABBIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INS

X