Tüp bebek yaptıranlar lutfen bakabilir mi?

Amin insallaj canim benim. Evicap ve proceed plusi bizde kullandık sayı artmıştı. Morfoloji yerinde saydı. Eşim zaten bal ve keciboynuzunu ilk zamanlar cok yiyordu ancak bıraktı. Adam bıktı. Ancak su sarımsak işi cok mantikli. Resmen antibiyotik. Bende salataya koyuyorum. Çok lezzetli oluyor. Birde esim sigara kullanıyor. Bu sperm nasil düzelecek bilmyyorim... hayirlisi olsun bakalım. Beklemedeyim Allah ne zaman bebek verir bilinmez. Umarim tez zamanda verir. Bu aralar tek duam bu.

Benim eşimde pekmezden kullandi ama dedigin gibi bi zaman sonra bıraktı sonra sarımsağı yedi cokca. Dene derim Şifanın nereden geleceğini bilemezsin çünkü. Eşim hala yiyor sarımsak dediğin gibi hemde antibiyotik.
Esimde sigara kullanıyordu cok kızıyordum ama bırakamıyordu stresten en son 31aralikta yemin etti icmicem diye sigarayi biraktiktan 10gun sonra Rabbim sanki hediye gibi hamile olduğumu öğrendik bu eşime daha cok moral oldu 4aydir icmiyor. Rabbim eşine de nasip etsin inşallah arkadaşım.
Rabbim en doğru en güzel zamani bilir canim sabirla dua ile bekle inşallah Rabbim tez vakitte gonlundeki muradini nasip edecektir.
Mubarek kandil günü çokça dua et canım herşeycok güzel olacak Allahin izni ile insallah inan buna❤

Kısmen ayni seyleri yaşamışız. Amin insallah. Benimki sigarayı nasil bırakır bilemem ama umarim birgün bende hamile kalırım. Her iste bir hayir var... bakalim nasibimiz ne zaman. Allah büyük. Teşekkür ederim motivasyon dolu cevaplarin icin. Allahim seninde gönlüne gore versin. Tüm umutlarının birgün gerçekleşmesi dileğiyle ❤

Biraz kafamizi boşalta bilsek oluyor aslında ama insan cok isteyince zor oluyor işte.
Gerçekten her şer de bir hayr vardır canim, ben hep dedim ki bu bizim evliliğimizin, Allaha olan kulluğumuzun, eşler arasinda nasil kari-kocayiz bunların sınavını yaşadık hep bu süreçte isyan etmeden, sabır ve dua ile bekledik cok şükür en güzel meyvesini nasip etti Rabbim. Sende sabır ve dua ile devam et inşallah olacak Allahin izni ile insallah.
Rabbim hepimizin dualarını ve umutlarını hayrli şekilde tez vakitte nasip eder inşallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Aminnn canim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…