- 29 Mart 2019
- 75
- 43
- 8
- 36
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Amh ve spermiogram haricindekileri sağlık ocağına sabah 10 a kadar gidip baktırabilirsiniz.devlette uğraşmaya gerek yokMerhaba arkadaşlar, istanbul avrupa yakasında oturmaktadiyim. Devlette tup bebek yaptırmak için rapor hazırlamıştım. Ancak anadolu yakasına gidip gelmekten cok yoruldum. Bu sebeple bahcecide gittim benden bazı testleri yapmamı istedi. Ancak bazı testleri zaten yaptırdık. Yapilmayan testlerimde amh kafamda soru işareti. Devlette bunu yaptırabiliyor muyuz. Normal olarak diger testleri devlette hangi bölümde yaptırdınız. Bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var. Lütfen yardımcı olun.
Teşekkür ederim.Amh ve spermiogram haricindekileri sağlık ocağına sabah 10 a kadar gidip baktırabilirsiniz.devlette uğraşmaya gerek yok
Tüp bebek olacağı için doktor istiyor bende 31 yaşındayım ama bilemedimAmh 35 ya da 40 dan yaşından buyukler icin yapılıyor galiba devlette bana yapmamışlardı 30yasindaydim gecen sene diye.
Rica ederim.hakkınızda hayırlısı olsun.Teşekkür ederim.
Tesekkur ederim en yakin zamanda kadin doguma gozukeyim o zman. Peki bu hemoglobin elekroforezini hic yaptırdınız mi? 3 yıldır hastaneye gidip geliyorum. Kan sonuçlarında hic bir test yok bununla alakali.Amh ı kadın hastalıkları doktorlarında yaptırabilirsiniz özelde çok yüksek miktara yapıyorlar çünkü
Devletteki istenilen evraklarda amh yok.. ama bahcecide on görüşmeye gittigim doktor istedi. Öyle olunca da hangi şartlarda doktor yaptırıyor bilmiyorum. Yarin devlet hastanesine randevu aldim bakalim ne diyecek. Umarim ilgilenirler. Olmazsa zaten ozelde yaptıracamCanim bende tup bebek denemiştim hangi testleri yaptırdım hatırlamıyorum ama üniversite hastanesinde yaptırmıştım hepsini. Amh bakilmamisti ama bende.
Bu arada tuP bebek tuttu mu? Hatirlamadigina gore baya zaman gecmis olmalı.Canim bende tup bebek denemiştim hangi testleri yaptırdım hatırlamıyorum ama üniversite hastanesinde yaptırmıştım hepsini. Amh bakilmamisti ama bende.
Devletteki istenilen evraklarda amh yok.. ama bahcecide on görüşmeye gittigim doktor istedi. Öyle olunca da hangi şartlarda doktor yaptırıyor bilmiyorum. Yarin devlet hastanesine randevu aldim bakalim ne diyecek. Umarim ilgilenirler. Olmazsa zaten ozelde yaptıracam
Bu arada tuP bebek tuttu mu? Hatirlamadigina gore baya zaman gecmis olmalı.
Kendiliğinden olmasına cok sevindim. Hersey kafada bitiyor yaa... bir rahat olabilsem belki benimde kendiliğinden olur. Ama kafadan atmak mümkün değil. Ilk gebeligimde yeni evliydim ilk aylar denemiştik olmadi. Sonra kafamdan gerçekten attigim ay hamile kalmıştım. Peki şuan gebeligin nasil gidiyor. Ayrica tup bebek yaptırma sebebin senden yaDa eşinden mi kaynakliydi. Çok soru sordum galiba..Yok tutmadı kimyasal gebelik olmuştu 2ay sonra kendiliğinden hamile kaldım cok şükür tam dondurulmuş embriyoları koyalım diye adet olmayı beklerken.
Aslinda cok olmadı eylul ortasıydı galiba ama o heyecanla inan ne yapıldı hic bakmadım sadece test yaptırdım çıktım.
Doktor istedi dersen yaparlar muhtemelen bende sorun görmedi ultrasonda gerek yok dedi ya cidden sorun yoktu ya uğraşmak istemedi.
Sorun eşimden kaynakliysi canim, sayi ve morfolojisi sıfırdı. Ilacla takviye ile %2 olmuştu en son. Ama doktorlar normal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek demişlerdi bize bizde yaptırdık ama nasip kimyasal oldu işte. Sonra cok dua ettim Allah'ım inşallah normal yolla nasip etsin diye cok şükür Rabbime nasip etti. Bende hep derdim insan kafasından nasıl atar ki cok istediği birşeyi olmuyor diye hamile kaldığım ay Rabbimin hikmeti inan ki, hicbirsey düşünmedim isteğim dışında oldu yani kafadan atmam. Gerçekten stres cok etkiliyor insanı.Kendiliğinden olmasına cok sevindim. Hersey kafada bitiyor yaa... bir rahat olabilsem belki benimde kendiliğinden olur. Ama kafadan atmak mümkün değil. Ilk gebeligimde yeni evliydim ilk aylar denemiştik olmadi. Sonra kafamdan gerçekten attigim ay hamile kalmıştım. Peki şuan gebeligin nasil gidiyor. Ayrica tup bebek yaptırma sebebin senden yaDa eşinden mi kaynakliydi. Çok soru sordum galiba..bu arada insallah bebeğini kucagina alırsın.
Biliyor musun bizdeki sorunda sizdekine benzer. Esimde en son spermiyogramda 6 milyon sperm çıktı ve morfoloji hep 0. Aylardır bu morfolojiyi düzeltmek için uğraştım ama cidden çok zor. Eşime bir sürü vitamin haplari kullandirtiyorim ekimde başlamıştık ama artık son kez aldırdım. Cunku umudum tükenmeye başladı. Bu sebeple ozele gittim .. devlete giderken bende başlarda sorun yoktu. Ancak tup bebek aşamasına gelince tsh yuksek cıktı 2.5 olmasi gerekiyor. Böyle olunca 2 ay düşürmeye çalıştım.tsh düştü bu kes kist oldu baslayamadim... gittigim devler hastanesi beni sadece oyaladı. Bana yaramadı. Benden sonra hastanenin kapısını çalan arkadaslar hamile kaldılar. Ama ben kalamadım. Hersey kafada bitiyor. Benim hormonlarım gayet normaldi. Kafamda büyüdükçe tedavi hormonlarıma etki etti. Bu arada ilk bebeğimi düşük yaptim 11 haftalık iken.Sorun eşimden kaynakliysi canim, sayi ve morfolojisi sıfırdı. Ilacla takviye ile %2 olmuştu en son. Ama doktorlar normal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek demişlerdi bize bizde yaptırdık ama nasip kimyasal oldu işte. Sonra cok dua ettim Allah'ım inşallah normal yolla nasip etsin diye cok şükür Rabbime nasip etti. Bende hep derdim insan kafasından nasıl atar ki cok istediği birşeyi olmuyor diye hamile kaldığım ay Rabbimin hikmeti inan ki, hicbirsey düşünmedim isteğim dışında oldu yani kafadan atmam. Gerçekten stres cok etkiliyor insanı.
Ilk bebeğini sağlıkla aldın kucağına inşallah dimi.
Şu an 15haftalik olduk cok şükür bir kızım olacak inşallah Rabbim bağışlasın, güzel gidiyor herşey çok şükür. Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah, kimseleri aratmasın.
Bu arada morfolojiyi hangi ilac kullanarak yuzde 2 yaptınız. Bende bu coo büyük başarı. Gerci yuzde 4 lük durumla yatakta gebelik oluyor deniyor. Ama aslında artik morfolojinize takmıyorum. Cunku recai papuccudan dinlemistim bir ara. Morfolojisi kotu olan insanlarin bile normal yolla 4 5 çocuğu oluyor demisti.Sorun eşimden kaynakliysi canim, sayi ve morfolojisi sıfırdı. Ilacla takviye ile %2 olmuştu en son. Ama doktorlar normal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek demişlerdi bize bizde yaptırdık ama nasip kimyasal oldu işte. Sonra cok dua ettim Allah'ım inşallah normal yolla nasip etsin diye cok şükür Rabbime nasip etti. Bende hep derdim insan kafasından nasıl atar ki cok istediği birşeyi olmuyor diye hamile kaldığım ay Rabbimin hikmeti inan ki, hicbirsey düşünmedim isteğim dışında oldu yani kafadan atmam. Gerçekten stres cok etkiliyor insanı.
Ilk bebeğini sağlıkla aldın kucağına inşallah dimi.
Şu an 15haftalik olduk cok şükür bir kızım olacak inşallah Rabbim bağışlasın, güzel gidiyor herşey çok şükür. Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah, kimseleri aratmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?