• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yapıp bebeğini kaybedenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahu06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun çok üzüldüm ben de eve kapanıp günlerce ağladım ama çok güzel olan taraf hamile kalabiliyoruz ve artık olacak demektir bir gayret daha bir deneme daha.benim gücüm var ama eşim istemiyor.sizin eşiniz istiyorsa tekrar deneyin sevgiler
Biz çok istiyoruz. Eşim de ben de. Sadece ben nasıl toparlanacam onu bilmiyorum. Doktorum transferden önce histereskopi yapmıştı. Rahîm gayet iyi normal bile olur demişti. Şuan kanamamın başlamasını bekliyorum. Tamamen düşük bittikten sonra bir kaç ay normal denemeyi düşünüyoruz. Çok zor bir süreç RABBİM yardımcımız olsun

Biz çok istiyoruz. Eşim de ben de. Sadece ben nasıl toparlanacam onu bilmiyorum. Doktorum transferden önce histereskopi yapmıştı. Rahîm gayet iyi normal bile olur demişti. Şuan kanamamın başlamasını bekliyorum. Tamamen düşük bittikten sonra bir kaç ay normal denemeyi düşünüyoruz. Çok zor bir süreç RABBİM yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm

Ben de bebeğimi kaybettim. Dün sabah önce kasık ağrım başladı sonrasında da çok büyük kanama. Hastaneye gittik düşük yapıyorsun dedi doktor. Kese hala duruyordu. Progestan iğne yaptılar kanama durdu. Dün değerim 9600dü bugün 3500e düştü. Doktorum ilaçları bırak düşük yapıyorsun dedi. Çok zor bir durum. 7 yıldır bu anı bekliyorduk. Bu benim 4. denememdi ve ilk defa hamile kaldım. O da kalmadı benimle 5 haftalıkken beni bırakıp gitti. Acım çok büyük. Sürekli ağlıyorum. KEŞKE beni bırakmasaydı...Etrafımdaki bütün arkadaşlarım hamile. Bir arkadaşım 4 yıl korundu bu ay sadece bir kere denediler ve hamile. Hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum. Eve kapanıp yavrum için ağlamak istiyorum sadece....
Geçmiş olsun arkadaşım. Ben hem erken doğumla kaybettim meleklerimi 3 ay sonra tekrar hamile kalıp tekrar düşük yaptım. Yanı iki acıyı da yaşadım. Emin ol 5 6 aylık olup kaybetmek beter bi duygu. Mezar taşlarına sahip olmak haykıramamak genç yaşta evlat acısı yaşamak.... tarifi yok inan ki. Ikıncı dusugumu yaptığımda tek dediğim şu oldu " eğer aynı şeyi yasayacaktiysam ileriki haftalarda şimdi kaybetmem iyi oldu" bunu hangi çocuk sahibi olmak isteyen anne der. Çünkü biliyorum beterin beteri gerçekten var. Sen de lütfen bunu düşün... seni bizler çok iyi anlıyoruz. Ya aynı şeyleri yasadik ya da fazlasını ama eksik değil inan bana. Geçecek ve sen tekrar hamile kalacaksın. 7 yıl sonra olduysa olacak demektir..:KK39:

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben hem erken doğumla kaybettim meleklerimi 3 ay sonra tekrar hamile kalıp tekrar düşük yaptım. Yanı iki acıyı da yaşadım. Emin ol 5 6 aylık olup kaybetmek beter bi duygu. Mezar taşlarına sahip olmak haykıramamak genç yaşta evlat acısı yaşamak.... tarifi yok inan ki. Ikıncı dusugumu yaptığımda tek dediğim şu oldu " eğer aynı şeyi yasayacaktiysam ileriki haftalarda şimdi kaybetmem iyi oldu" bunu hangi çocuk sahibi olmak isteyen anne der. Çünkü biliyorum beterin beteri gerçekten var. Sen de lütfen bunu düşün... seni bizler çok iyi anlıyoruz. Ya aynı şeyleri yasadik ya da fazlasını ama eksik değil inan bana. Geçecek ve sen tekrar hamile kalacaksın. 7 yıl sonra olduysa olacak demektir..:KK39:
şu anki tek umudum 7 yıl sonra ilk defa hamile kalabildim. İnsallahh tekrar bu duyguları yaşayıp yavrumu kucağıma alırım. RABBİM sizlere de sabır versin sizinki çok daha büyük bir acı. RABBİM bizi daha fazla bekletmez insalahh...

Kızlar düşük yaptıktan sonra ne kadar ara verdiniz tüp bebeğe. Hemen başlanabiliyor mu

ben 5 ay ara verdim şimdi tekrar dondurulmus transferi yapılacak haftaya Çarşamba ıns 🙏çok heyecanlıyım ve tedırgınım ıns yine hamile kalabılırım ve bu sefer sağ saglım kucağıma alabılırım🙏Bu sefer ki 6.gun embriyosu bakalım hayırlısı

Canim çok uzuldum.benimde 18 haftalikti kaybettigimde. Buyuk gebelik olmasina ragmen 2.adetimde basladim tedaviye.yarin opu olacak.
Hayırlı olsun insallahh bu defa bebeğini Sağlıkla kucağına alırsın...

ben 5 ay ara verdim şimdi tekrar dondurulmus transferi yapılacak haftaya Çarşamba ıns 🙏çok heyecanlıyım ve tedırgınım ıns yine hamile kalabılırım ve bu sefer sağ saglım kucağıma alabılırım🙏Bu sefer ki 6.gun embriyosu bakalım hayırlısı
İnsallahh canmm RABBİM yardımcın olsun...

Kızlar dün kontrole gittim. Doktor kese yok dedi. Ancak içerde parça duruyor, şimdilik kürtaja gerek yok dedi. Bir hafta sonra kontrole çağırdı. Rezene, kekik ve adaçayı içtim. Ancak sökülmesi. Başka ne yapabilirim

Kızlar bana bir akıl verin ne olur nasıl sökülecek bu. Hala akıntı kanama yok

Ne dıyecegım bilemiyorum canım çok üzüldüm gecmıs olsun ama benım bıldıgım herhangıbırsey yok🤷🏻‍♀️

Huu kızlar napıyorsunuz bakalım tekrar transfer hazırlığında olanlar kimler?

Huu kızlar napıyorsunuz bakalım tekrar transfer hazırlığında olanlar kimler?
Benim en son muayenede parça duruyordu daha. Doktor düşük yapmaya yarayan ilaç verdi cuma kontrolüm var. Eğer temizlendiyse 2 3 ay aradan sonra 5. denemeye başlayacamm insalalhhh

Hım anladım canım ıns temızlenmıstır de tekrar başlarsın dondurulmuşun var mı?

ah ah içim yanıyor..Allahım sen hepimize sabır ver.3.tüp bebek denememde pozitifi gördüm,38 haftaya kadar tek bir sıkıntı yaşamadım ama son kontrollerde bebeğimde galen ven anevrizması tespit edildi,sezaryenle doğum yaptım kuzum 14 gün yoğun bakımda kaldı ama melek oldu gitti..24 gün oldu onu kaybedeli sabır diliyorum,sabır istiyorum Allah'tan çok acı dokundum kucağıma aldım öptüm kokladım ama bir kez evine gelemeden melek oldu gitti kızım..Tek tesellim Rabbim onu cennetine aldı kuzum çok mutlu biliyorum aklım böyle diyor ama kalbim dinlemiyor,burnumun direği sızlıyor.keşke bu acıyı kimse yaşamasa,keşke son yaşayan ben olsam hiçbir anne kaybetmese yavrusunu öyle bir acı tarifi yok..hayata nasıl nerden devam ederim nasıl başlarım bilemiyorum elbet bir yerden başlayacağım ama şu an herşey çok yeni çok taze yarın benim lohusalığım bitiyor,40 ım çıkıyor ama bebeğim yok bebeğim toprak oldu,annesinin canı..

Back