• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yapıp bebeğini kaybedenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahu06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hım anladım peki yanı pıhtılaşma yokken kan sulandırıcı kullanmak zararlı degıl mı bu benim kafamı karıştırıyor bu seferde kan çok sulanıp dusuk tehlıkesıne neden olmaz mı Allah korusun 🙄

Merhaba arkadaşlar Allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin bende tedaviyle hamile kalmıştım tüp bebek değildi aşıla ile 3. Denemede tutmuştu herşey yolunda güzel gidiyordu gayet sağlıklıydı derken oğlum 27. Haftada karnımda ölmüş ama ben anlayamadım 30. Haftada mide ağrısıyla gittiğin acilde öldüğünü söylediler acil doğuma aldılar suni sancıla 4 saat te normal doğum yaptım oğlum benden gideli 24 gün oldu mezarına gidiyorum Rabbime sığınıyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum herşey boş anlamsız tekrar anne olabilrmiyim onuda bilmiyorum tek tüpüm tıkalı Allah yardımcımız olsun sabrımızın inancımızın mükafatını sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alarak alalım inşallah

Merhaba arkadaşlar Allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin bende tedaviyle hamile kalmıştım tüp bebek değildi aşıla ile 3. Denemede tutmuştu herşey yolunda güzel gidiyordu gayet sağlıklıydı derken oğlum 27. Haftada karnımda ölmüş ama ben anlayamadım 30. Haftada mide ağrısıyla gittiğin acilde öldüğünü söylediler acil doğuma aldılar suni sancıla 4 saat te normal doğum yaptım oğlum benden gideli 24 gün oldu mezarına gidiyorum Rabbime sığınıyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum herşey boş anlamsız tekrar anne olabilrmiyim onuda bilmiyorum tek tüpüm tıkalı Allah yardımcımız olsun sabrımızın inancımızın mükafatını sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alarak alalım inşallah
Allah sabir versin canim.bende tup le ikizlerime hamileydim kalp atisi durdugu icin kaybettim.pitpit duymustum seslerini cok zor geldi kaybetmek allah bizim gibilere sabir versin.beteri beteri var diye dusun teselli et kendini yuzunu gorup kaybetmek daha aci olurdu allah yasatmasin kimseye.ne tedaviler var sikinti yapma tupe gerek kalmaz ins ama kalsa bile dert etme.

Bebeğini yeni kaybeden arkadaşlar rabbim sabır versin çok ama çok zor bununda sanırım yaşamayan bilemez dışarıdaki insanlara herşey çok kolay geliyor ocak ayında kaybettim yavrumu Nisan ayında elimde kalan son dondurulmuş embriyoları denedim çok şükür pozitif oldu rabbime sığının. Çok dua edin inşallah rabbim hepimizin yüzüne baksın sağlıklı hamilelik nasip etsin her daim dualarımdasınız
Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun inş..Kayıptan sonraki hamileliğinizde neler hissettiniz? O karnınızdayken kaybettiğiniz bebeğinizi aradınız mı, üzüldünüz mü, yabancı bir duygu hissettiniz mi merak ediyorum, kızını kaybetmiş, tekrar denemeler yapan bir anne olarak?..

Allah sabir versin canim.bende tup le ikizlerime hamileydim kalp atisi durdugu icin kaybettim.pitpit duymustum seslerini cok zor geldi kaybetmek allah bizim gibilere sabir versin.beteri beteri var diye dusun teselli et kendini yuzunu gorup kaybetmek daha aci olurdu allah yasatmasin kimseye.ne tedaviler var sikinti yapma tupe gerek kalmaz ins ama kalsa bile dert etme.

İnşallah kalmaz çok zor hemde çok bakamadım yavruma doktorlar göstermedi unutamam diye o sancıyı çekip sesini duymamak hastaneden çıkarken elinin boş kalması mezarına gidip kuru toprağa bakmak sevmek çok acı ama sabır ya sabır Rabbım daha kötülerinden korusun inşallah dayanmaktan başka çare yok

Rabbim sabrımızı arttırsın yüreğinize ferahlık versin benim de üç buçuk ay oldu kaybedeli acısı dün gibi taze ama güzel kuzumun..
Yeniden nasip olursa annelik nasıl olur bilmiyorum..hem can atıyorum yeniden bebek kokusu almak için hem de çok korkuyorum yine de Yaşar mıyım diye..rabbim hayırlısını versin korktuğumuz yere uğratmasın inşallah.ne zaman olacak bilmiyorum daha bekleme sürem var 1 sene idi 4 ay gitti desek kaldı 8 ay..ama zor kavuştum zaten bilmiyorım iki dondurulmuş var bir sürü ama var çok zor çok

Rabbim sabrımızı arttırsın yüreğinize ferahlık versin benim de üç buçuk ay oldu kaybedeli acısı dün gibi taze ama güzel kuzumun..
Yeniden nasip olursa annelik nasıl olur bilmiyorum..hem can atıyorum yeniden bebek kokusu almak için hem de çok korkuyorum yine de Yaşar mıyım diye..rabbim hayırlısını versin korktuğumuz yere uğratmasın inşallah.ne zaman olacak bilmiyorum daha bekleme sürem var 1 sene idi 4 ay gitti desek kaldı 8 ay..ama zor kavuştum zaten bilmiyorım iki dondurulmuş var bir sürü ama var çok zor çok
Bana doktorum beklemene gerek yok dedi normal doğum yaptım plesenta hemen arkasından geldi kürtaja gerek kalmadı bu yüzden rahim kendini çok iyi toplamış dedi hemen folis asit kullanmaya başladım bakalım ne olacak nasıl olacak doktorun sana bekle dediyse vardır bir bildiği rabbim inşallah bundan sonra yüzümüzü güldürsün ben hep hamileleğin 27. Haftasından korkardım çevremde o hafta kalbi duran bebekler var korktuğum başıma geldi içini ferah tut rabbim kısmet edecekse ediyor etmeyecekse naparsan yap etmiyor hissettirmiyor bile gittiğini 3 hafta karnımda ölü gezdi yavrum da tek bir sancı kanama olmadı

Bana doktorum beklemene gerek yok dedi normal doğum yaptım plesenta hemen arkasından geldi kürtaja gerek kalmadı bu yüzden rahim kendini çok iyi toplamış dedi hemen folis asit kullanmaya başladım bakalım ne olacak nasıl olacak doktorun sana bekle dediyse vardır bir bildiği rabbim inşallah bundan sonra yüzümüzü güldürsün ben hep hamileleğin 27. Haftasından korkardım çevremde o hafta kalbi duran bebekler var korktuğum başıma geldi içini ferah tut rabbim kısmet edecekse ediyor etmeyecekse naparsan yap etmiyor hissettirmiyor bile gittiğini 3 hafta karnımda ölü gezdi yavrum da tek bir sancı kanama olmadı
Aynen gidecek olduktan sonra ne yaparsan yap gidiyor çare yok ben sezaryen oldum o yüzden bekleme süresi

Merhaba bende tüp bebekte ilk denemede başarılı oldum fakat 18+3 aniden suyum erkenden boşaldı ve Dogurmak zorunda kaldım ve bebeğimi kaybettim. Bebeğimde sorun yoktu tarama ve dna testi iyi çıkmıştı.bana enfeksiyon dediler.
Ruhen çok kötü durumdayım kendimi toparlayamıyorum aklımdan çıkmıyor hiç
Acısını her an hissediyorum.merak ettiğim şey ikinci denemeniz ne kadar sürede oldu ve tekrar saglıklı bir hamilelik geçirdiniz mi? Bana bir umut bir teselli olması için soruyorum.iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var çünkü...

Ben de 22 haftalık bebeğimi kaybettim engelliydi tüp bebekti çok zor zamanlar geçirdim bir de sezeryan oldum . Sizin sağlıklı bebeginiz oldu mu

Birde kızlar sizden farklı testler istendi mi ben şimdi kalan dondurulmuşları denemek istiyorum ama çok korkuyorum ya yine aynı olursa aceba yapabileceğimiz bişey varmı
Bende maalesef 22 hafta bebeğimi kaybettim tüp bebek tedavisi ile bebekte problemler olduğu İçin sonlandırıldı halbuki gelişimi iyi olan embryo transfer ettiler şimdi tekrardan düşünüyorum ama diğer embriyolarım sağlıklımı onuda bilmiyorum genetik taramalar araştırmalar yaptırdık fakat bize bağlı bir problem çıkmadı ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum

Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bende zorlu süreç yaşadım tüp bebek ile elde ettiğim gebeliğim 22 haftada bebekte ağır anomaliler görüldüğü İçin sonlandırıldı çok zor tarif edilemeyecek duygu şimdi tekrardan denemeyi düşünüyorum eşim ben bebekten gerekli testler yaptırdık gen testi hepsi temiz çıktı şimdi tekrar dondurulmuş embryo transferi yapılacak fakat benim korkum bu embryonunda böyle olumsuz sonuçlanması Yoksa tekrar sıfırdan tedaviyemi başlamalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum

Back