• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yapıp bebeğini kaybedenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahu06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ah içim yanıyor..Allahım sen hepimize sabır ver.3.tüp bebek denememde pozitifi gördüm,38 haftaya kadar tek bir sıkıntı yaşamadım ama son kontrollerde bebeğimde galen ven anevrizması tespit edildi,sezaryenle doğum yaptım kuzum 14 gün yoğun bakımda kaldı ama melek oldu gitti..24 gün oldu onu kaybedeli sabır diliyorum,sabır istiyorum Allah'tan çok acı dokundum kucağıma aldım öptüm kokladım ama bir kez evine gelemeden melek oldu gitti kızım..Tek tesellim Rabbim onu cennetine aldı kuzum çok mutlu biliyorum aklım böyle diyor ama kalbim dinlemiyor,burnumun direği sızlıyor.keşke bu acıyı kimse yaşamasa,keşke son yaşayan ben olsam hiçbir anne kaybetmese yavrusunu öyle bir acı tarifi yok..hayata nasıl nerden devam ederim nasıl başlarım bilemiyorum elbet bir yerden başlayacağım ama şu an herşey çok yeni çok taze yarın benim lohusalığım bitiyor,40 ım çıkıyor ama bebeğim yok bebeğim toprak oldu,annesinin canı..
Başınız saolsun allah çok çok sabır versin aynı zamanlarda Doğum yapmışız benimde bugun 37 gün oldu Doğum yapalı benim bebeğim erken doğduğu için 1 gün bile yaşayamadı çok zor tesellisi yok bu acının nedesek yürek yangını dinmiyor ama zaman geçtikçe hafifliyor en azından allahtan geldiler ama allahım onları melek olarak yanına aldı bu şekilde düşünerek rahatlatmaya çalışın kendinizi kader nasip siz Eminim elinizden geleni yaptınız ama ömrü okadarmış allah hepimize çokça sabırlar versin bu şekilde bebeğini kaybedenler okadar çokmuş ki insanın kendi başına gelince öğreniyor ve acılar paylaştıkça hafifliyor ananı acıyı sadece yaşayanlar anlıyor 😔

Başınız saolsun allah çok çok sabır versin aynı zamanlarda Doğum yapmışız benimde bugun 37 gün oldu Doğum yapalı benim bebeğim erken doğduğu için 1 gün bile yaşayamadı çok zor tesellisi yok bu acının nedesek yürek yangını dinmiyor ama zaman geçtikçe hafifliyor en azından allahtan geldiler ama allahım onları melek olarak yanına aldı bu şekilde düşünerek rahatlatmaya çalışın kendinizi kader nasip siz Eminim elinizden geleni yaptınız ama ömrü okadarmış allah hepimize çokça sabırlar versin bu şekilde bebeğini kaybedenler okadar çokmuş ki insanın kendi başına gelince öğreniyor ve acılar paylaştıkça hafifliyor ananı acıyı sadece yaşayanlar anlıyor 😔
aynen insan başına gelmeden bilemiyor maalesef,ve yine ne yazık ki senin acını anlayacak birilerini arıyorsun keşke kimse yaşamasa ama bu acıyı ancak yaşayan anlıyor..Rabbim böyle uygun görmüş demekten başka çare yok,acıları çok taze..Rabbim aratmadan nasip eder inşallah sağlıklı,sıhhatli analı babalı büyütebileceğimiz,cennet kuşlarımızın kardeşlerini..İnsan inanamıyor doğum yaptın ama bebek yok lohusasın bebek yok sütün var ama bebek yok :( kısacası çok zor çok..rabbim sabrımızı arttırsın.

ah ah içim yanıyor..Allahım sen hepimize sabır ver.3.tüp bebek denememde pozitifi gördüm,38 haftaya kadar tek bir sıkıntı yaşamadım ama son kontrollerde bebeğimde galen ven anevrizması tespit edildi,sezaryenle doğum yaptım kuzum 14 gün yoğun bakımda kaldı ama melek oldu gitti..24 gün oldu onu kaybedeli sabır diliyorum,sabır istiyorum Allah'tan çok acı dokundum kucağıma aldım öptüm kokladım ama bir kez evine gelemeden melek oldu gitti kızım..Tek tesellim Rabbim onu cennetine aldı kuzum çok mutlu biliyorum aklım böyle diyor ama kalbim dinlemiyor,burnumun direği sızlıyor.keşke bu acıyı kimse yaşamasa,keşke son yaşayan ben olsam hiçbir anne kaybetmese yavrusunu öyle bir acı tarifi yok..hayata nasıl nerden devam ederim nasıl başlarım bilemiyorum elbet bir yerden başlayacağım ama şu an herşey çok yeni çok taze yarın benim lohusalığım bitiyor,40 ım çıkıyor ama bebeğim yok bebeğim toprak oldu,annesinin canı..
Canmmmm Rabbim sabır versin. Ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum. Ben de bebeğimi 6.haftasında kaybettim. 3 hafta olacak ama acısı hala içimde. Unutamıyorum olsaydı şimdi şu organları oluşacaktı şu kadar haftalık olacaktı diyorum. Benim için bu kadar zorsa eminim senin için daha zordur. RABBİM sana dayanma gücü versin. İnsallahh en kısa zamanda toparlanıp normal hayatına dönersin. RABBİM seni çok fazla bekletmeden dilerim sana yeni bir mucize gönderir.

Canmmmm Rabbim sabır versin. Ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum. Ben de bebeğimi 6.haftasında kaybettim. 3 hafta olacak ama acısı hala içimde. Unutamıyorum olsaydı şimdi şu organları oluşacaktı şu kadar haftalık olacaktı diyorum. Benim için bu kadar zorsa eminim senin için daha zordur. RABBİM sana dayanma gücü versin. İnsallahh en kısa zamanda toparlanıp normal hayatına dönersin. RABBİM seni çok fazla bekletmeden dilerim sana yeni bir mucize gönderir.
Amin allah razı olsun kayıp her türlü çok zor yeter ki o minik içimize düşmesin çok başkaymış tüp bebek olup olumsuz sonuç almak da nasıl bir acı çok yaşadım bunu da yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın yavaş yavaş toparlanacağım Allah’ın izniyle ama acıları bir ömür bizimle

Rabbim sabır versin bende 5denememde 11 haftalıkken bebeğimi kaybettim çok zor Rabbim bu mübarek günlerin gecelerin hürmetine bize sabır versin henüz anne olamayanlara tekrar anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah

Ah canim Allah sabir versin. Çok zor yasayan bilir. Seni teselli edecek bir söz yok aslinda.sozun bittigi yerdeyiz.sadece ne hissettigini çok iyi biliyorum.

Huu kızlar napıyorsunuz bakalım tekrar transfer hazırlığında olanlar kimler?
Ben yeni tedaviye basladim.yumurtalarim toplandi ve donduruldu.bir sonraki adetimde nasipse transver olacam. Insallah bu sefer saglikli bir gebelik olusur.

Ben yeni tedaviye basladim.yumurtalarim toplandi ve donduruldu.bir sonraki adetimde nasipse transver olacam. Insallah bu sefer saglikli bir gebelik olusur.
Rabbim bu defa sağlıkla kucağına alacağın hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallahhh az da olsa acını hafifletir😢

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 8.yılın sonunda almıştım pozitifi 8 yılda insan nelere alışmıyor ki her tedavi bir umut insan umudu olmasa nasıl yaşar ki dayanma konusunda ise nasıl dayandım bende anlamadım Rabbim kurban olduğum öyle bir sabır verdi ki çok şükür Rabbim veriyor sabrını çok yıkıldım bazen kendimi çok yıpranmış ve hiçbir şey yapmaya halim yok gibi hissediyorum bazen ise yine coşuyor içimde ki deli umut şimdi nasıl umut var anlatamam bide nasıl bir korku var bir bilsen inşallah sen benim gibi 3 5 denemeye gerek kalmadan sağlıkla kucaklarsin bebeğini ilk evlendigimde öğrendik sorunumuzu sonra hep düşündüm allahım dedim bu insanlar 4 5 sene nasıl dayanabiliyorlar evlatsız kalmaya ama bak 9.yılıma girdim inşallah bebeksiz geçen son yılımız olsun inşallah o yarım kalan mutluluk ve hayallerimiz tez zamanda tamamına ersin inşallah hepimizin emek veren isteyen bekleyen hepimizin kucağı hayırlısı ile dolsun sabır canım sabret inşallah sabrımızın mükafatını alırız dualarım hepimizle inşallah bizde bir gün anne olacaz hayırlısı ile :dua::dua::anne::anne::KK200::KK200::anneadayı:sen kaç yaşındasın cnm kaç yıllık evlisin @umutyk

Canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende 7 yıllık evliyim 5 kere tüp bebek denedim 4.sünde pozitifi görmüştüm ki 8+5 te bebeğimi kaybettim şimdi 5. Denemeyle hamileyim çok şükür ama İnan yüreğim ağzımda elimde yapabilecek hiçrşey yok dua etmekten başka ama Rabbim büyük ona sığındım ıns bu sefer sağ saglım kucağıma alıcam bebegımı sizde pes etmeden deneyin hepiniz için dua ediyorum Allah’ım hamile olanların evladını sağ saglım kucağına almayı olmayanlarında tez zamanda hamile kalmasını nasip etsin inş🙏

Acaba bu kalp durması neden oluyor? Genelde tüp bebeklerde daha mı çok görülüyor anlamadım. Bır çözümüde yok ınsan önlem falanda alamıyor sadece bırdaha olamasın dıye dua edebılıyorsun. Ben kan pıhtılaşmasına baktırdım bısey çıkmadı başka bakılacak bırsey yok herhalde bilen var mı yada ne yapmak gerek bunun bır önlemi var mı?

Canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende 7 yıllık evliyim 5 kere tüp bebek denedim 4.sünde pozitifi görmüştüm ki 8+5 te bebeğimi kaybettim şimdi 5. Denemeyle hamileyim çok şükür ama İnan yüreğim ağzımda elimde yapabilecek hiçrşey yok dua etmekten başka ama Rabbim büyük ona sığındım ıns bu sefer sağ saglım kucağıma alıcam bebegımı sizde pes etmeden deneyin hepiniz için dua ediyorum Allah’ım hamile olanların evladını sağ saglım kucağına almayı olmayanlarında tez zamanda hamile kalmasını nasip etsin inş🙏
Canım Rabbim bu defa sağ salim kucağına almqyi nasip etsin inşallahhhh sevindim senin adına inşallah bu defa sağ salim tamamına erersiniz benim 5.denemede negatif oldu seneye tekrar deneyeceğiz bakalım artık nasip Rabbim hepimizin kucağını sağ salim hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

Canım Rabbim bu defa sağ salim kucağına almqyi nasip etsin inşallahhhh sevindim senin adına inşallah bu defa sağ salim tamamına erersiniz benim 5.denemede negatif oldu seneye tekrar deneyeceğiz bakalım artık nasip Rabbim hepimizin kucağını sağ salim hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
Teşekkür ederim canım amin inş🙏Denemeye devam pes etme sakın inş sende en kısa zamanda bu güzel haberi alırsın hepinize dua ediyorum Allah’ım hamile olmayanların hamile olmasını hamile olanlarında evlatlarını sağ sağlim kucaklarına almalarını nasıp etsın ıns🙏🙏

Teşekkür ederim canım amin inş🙏Denemeye devam pes etme sakın inş sende en kısa zamanda bu güzel haberi alırsın hepinize dua ediyorum Allah’ım hamile olmayanların hamile olmasını hamile olanlarında evlatlarını sağ sağlim kucaklarına almalarını nasıp etsın ıns🙏🙏
Allah razı olsun canım benim
Aminnn🙏🙏

Arkadaşlar bebeğini kaybedip şimdi tekrar hamile olanlar doktorunuz kan sulandırıcı verdi mi? Benimki birşey vermedi de merak ediyorum

Bebeğini yeni kaybeden arkadaşlar rabbim sabır versin çok ama çok zor bununda sanırım yaşamayan bilemez dışarıdaki insanlara herşey çok kolay geliyor ocak ayında kaybettim yavrumu Nisan ayında elimde kalan son dondurulmuş embriyoları denedim çok şükür pozitif oldu rabbime sığının. Çok dua edin inşallah rabbim hepimizin yüzüne baksın sağlıklı hamilelik nasip etsin her daim dualarımdasınız

Back