Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım rabbim sabır versin acımız büyük ama rabbimden gelene de bişey yapamıyoruz benim bebeğim 9 haftalıktı en az üç ay beklemeliyiz dediydi drum 2 ay bitti inşallah bende nisanda tekrar dondurulmuşlarla deneyeceğimBende 18 haftalik bebegimi kaybettim.enfeksiyon yuzunden kesesi delindi. Ilk tup bebek denememde tutmustu. Simdi tekrar denemek istiyorum.ilk adetimde doktora gidecem hersey yolundaysa basliyacagim hemen. Belki hamile kalirsam acisi acisi hafifler.
Benim dondurulmusum yok.oyuzden en azindan yumurtalarim toplanir belki sonra dinlendirir.yasim 37 cok beklemek istemiyorum. Artik doktor ne derse tabi ona uyacam. Insallah hayirlisiyla tekrar olurda. Sag salim dogururuzCanım rabbim sabır versin acımız büyük ama rabbimden gelene de bişey yapamıyoruz benim bebeğim 9 haftalıktı en az üç ay beklemeliyiz dediydi drum 2 ay bitti inşallah bende nisanda tekrar dondurulmuşlarla deneyeceğim
İnşallah canım şu mübarek günler hürmetine rabbim hepimize yardım etsin hakkımızda hayırlısı olsun benimde yaş 34 temmuzda 35 olucam onun için bende çok beklemek istemiyorumBenim dondurulmusum yok.oyuzden en azindan yumurtalarim toplanir belki sonra dinlendirir.yasim 37 cok beklemek istemiyorum. Artik doktor ne derse tabi ona uyacam. Insallah hayirlisiyla tekrar olurda. Sag salim dogururuz
mERHABA benim de ANA pozitifliği var doktorunuz ne yorum yaptı ve ilaç verdi mi acaba? benim gittiği romatolog ilaç vermedi gebe kalmaya engel değil dediBenim gibi Ana yüksek çıkmış seninde benimde sistemik lupus muş doktor öyle söyledi canım .. bağışıklık istemiyle alakalıymış ..benimde hepsi negatif çıktı sadece Ana öyle çıktı hatta ben ünv hastanesine gittim Ena yapılmadı bu hafta sonu ögrenicem hemetoloji doktorum yapıyor inşallah onda da bişey çıkmaz ..tek dileğim hayırlı sonuçlar almak . Çok sevindim gerçekten allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah .. Allah kimsenin kucagını boş koymasın ..emeklerimizi boşa çıkarmasın. aa rapor muu bunu bilmiyordum çıkartabilirmiyiz Bilmiyorum ki inşallah herşey yolunda gider belkide en doğrusu da bu . Akışına bırakmalı
Benimde ilk transferimde 11. Haftada durdu kalbi. Büyük bi yıkım ama atlattım çok sukur. Bayramdan sonra dusunuyorum tekrar başlamayı. Hamile kalabiliyormusuz bunu öğrendik diyelim. Olumlu tarafindan bakmak lazim bir kez olduysa neden bidaha olmasin guclu olmamiz lazim. Hayirlisi boyleymis belkide kaybettigimiz bebeklerimiz dogsada saglikli olmayacaktı cok zor bi hayati olacakti. Allahtan saglikli ve hayirli evlatlar diliyorum kendimede isteyen herkese deMerhaba arkadaşlar 3 ay önce tüp bebek tedevisiyle hamile kaldım bizim için çok heyecanlı bir süreçti 4. demede almıştık güzel haberi ama malesef fazla uzun sürmedi 8+ 5 te bebeğimizin kalbi durdu. Çok üzüldük kendimi iyice toparladıktan sonra tekrar dondurulmuş embriyo transferi yapılacak ama çok korkuyorum tutunması ve bu sefer sağlıklı olması için dua etmekten başka bişey elimden gelmiyor benim gibi olanlar varsa gelin bu zor günleri aşıp birbirimize destek olalım.
Çok gecmis olsun. Sağlıklı olmayan bebekleri vucut bir sekilde eleyip atiyor iste cok araştırdım hep bu tur yazılara denk geldim. İnsallah tekrar yasamazsiniz bu aciyiMerhaba arkadaşlar rabbim hepimize sabır versin ben 14 yıllık evliyim iki kez normal yolla olan kimyasal gebelik yaşadım 4 kez aşılama negatif ilk tüpte kızım oldu hem hamilelik hemde tedavi süreci çok zordu son iki yıldır deli gibi çocuk istedik tekrar kızımda kardeş istedi 2018 martta denedik tutmadı kalan dondurulmuşları Kasım ayında denedik pozitif herşey çok iyiydi ama salı günü kontrole gittiğim de 8+3 te kalbinin durduğunu öğrendik dümyam durdu yıkıldım ne büyük acıymış hala şoktayım ertesi gün kürtaj oldum şimdi en çok merek ettiğim neden kalbi durur bebeklerin
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasınÇok gecmis olsun. Sağlıklı olmayan bebekleri vucut bir sekilde eleyip atiyor iste cok araştırdım hep bu tur yazılara denk geldim. İnsallah tekrar yasamazsiniz bu aciyi
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın doktorların dedikleri çıkmıyor her zaman en kötüsünü söylüyorlarBazen her şeyi yapsan da Allah 'ın takdiri bi seyelr çıkıyor. Genetikte baktırmak lazm. Benm de kalbi durmuştu. Pıhtılaşma kromozom temiz ckti. Tekrar yaptık tuo bebek tuttu su an hamiekyim ama doktor öyle bi teshis koydu ki cnmizi aldı. Bebekte işlet hastalığı bilmem kaç milyonda bi belkide. Yani ben öleceğini bilerek bi bebek dünyaya getirecgm. Rabbim bu yolda giden herkese sabır versin yardım etsin. Insanlar umrumda bile dgl. Kimseye söylemiyorum bile. Bide onların saçma sapan düşünceleri ile ugrasamam. Bu dünya imtihan dünyası
Çok gecmis olsun 11 şubatta kürtaj oldum benimde dondurulmus yok doktorun 3 ay sonra gel baslayalim tedaviye demiştiBenim de 7 yıl tüp bebek denedikten sonra 9. Denememde 1tane sağlıklı gelen embriyom vardı.13. Haftamda kalbi durduğu için kaybettim .kesem küçüktü gelişim geriliği oluştu ve kalbi durdu.çok üzüldüm ve hala ağlıyorum 1hafta oldu.düşük çok zormuş bebeğimi gördüm elleri ayakları çok küçüktü tırnakları bile oluşmuştu çok güzeldi.şimdi hayatımın en mutlu günlerinden en mutsuz günlerine geçmiş durumdayım ne zormuş imtihanım .yaşım 37 dondurulmuşum yok.yeni tedaviden başka bir şey acımı hafifletmez acaba ne zaman başlanır ki yeni tedaviye.herkese geçmiş olsun.
Sağol canım sana da geçmiş olsunÇok gecmis olsun 11 şubatta kürtaj oldum benimde dondurulmus yok doktorun 3 ay sonra gel baslayalim tedaviye demişti
Canım ya ahhh ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki çok çok zor ben de 9. Tüp bebek denememde kavuşmuştum kuzuma 13. Haftada kaybettim hala çok ağlıyorum.yeni tedaviden başka bir şey düzeltmez psikolojimi .inşallah atlatırız kavuşuruz melekelerimize.Bende 11 gün önce meleğimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi 6 yıllık evliyim son 3 yoldur zaten hamile kalmak için uğraşıyordum sebepsiz infertiliteydi artık dedik olmuyor tüp bebek yapalım zorlu bir süreçti hepsini geçtik atlattık ve ilk denemede hamile kalmıştım çok mutluyduk herşey güzel gidiyordu taa ki 24. Haftaya kadar ne olduysa kasılmalarım başladı 1 hafta sonrada aniden suyum geldi ve bebeğimin hiç suyu kalmadı ama yinede direndi minik savaşçı tam 3 hafta direndi susuz bi şekilde bu arada kilo Da aldı gelişti doktorumuz hep artık kurtardı küvezde Yaşar dedi bu arada hep hastanedeydim 20 gün boyunca takip oldu bizde umutluyduk erken Doğum olacaktı ama olsun küvezde Yaşar dedik ve 28. Haftada sancılarım başladı Doğum oldu ama sadece 1 gün yaşadı meleğim sonra uçtu gitti okadar acı ki bu kadar isterken bu kadar bekleyip kavuşmaya az kalmışken kaybetmek herşey anlamsızlaştı hayatta şimdi düşünüyorum tüp bebek yapmasaydım diyorum ama çok istemiştik biz onu kayıp gitti elimizden şimdi tekrar bize gelmesini beklemek okadar uzun ve zor geliyor ki ...
Nasıl geçer bu acı bilmiyorum okadar zor gerçekten sizde ne kadar emek vermişsiniz 9 tüp bebek nedemek allahım ne zor ben zaten tüp bebek tedavisi yeterince yıpratıcı birde şimdi evlat acısı allah bu hasretimizi dindirsin inşallah biran önceCanım ya ahhh ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki çok çok zor ben de 9. Tüp bebek denememde kavuşmuştum kuzuma 13. Haftada kaybettim hala çok ağlıyorum.yeni tedaviden başka bir şey düzeltmez psikolojimi .inşallah atlatırız kavuşuruz melekelerimize.