İlk defa duyuyorum o doktoru. Bütün hayatımız bu oldu iste hayatimizin tam merkezinde artik bebek ve tedavi odaklı yasar oldukNe çok gözyaşı döküyoruz bu uğurda Allah yardımcımız olsunne kadar zormuş anne olmak acaba hiç Aiden Salih’i duydunuz mu? kendisi bir tıp doktoru 40 yaşında müslüman olmuş rahim temizliği konusunda farklı görüşleri var belki umut olur birimize
Kesinlikle gerçek tıp diye bi kitabı var youtube da videolar da çıkıyor biraz farklı ama belki denemeyi göze alan ya da deneyen birileri vardır bizimle de deneyimlerini paylaşırda sevinirizİlk defa duyuyorum o doktoru. Bütün hayatımız bu oldu iste hayatimizin tam merkezinde artik bebek ve tedavi odaklı yasar olduk
Farklı şeyleri denemeye bile korkuyorum okadar çok hormon varki kimi yuksek kimi dusuk birini duzelteyim derken digerini daha kotu etkilemekte var tabi bu dedigim bir takim bitkisel kirler icin yoksa o doktorun tekniklerinden tamamen habersizimKesinlikle gerçek tıp diye bi kitabı var youtube da videolar da çıkıyor biraz farklı ama belki denemeyi göze alan ya da deneyen birileri vardır bizimle de deneyimlerini paylaşırda seviniriz
Daha çok açlık oruçu ile tedavi öneriyor bir de sülük ve hacamat ileFarklı şeyleri denemeye bile korkuyorum okadar çok hormon varki kimi yuksek kimi dusuk birini duzelteyim derken digerini daha kotu etkilemekte var tabi bu dedigim bir takim bitkisel kirler icin yoksa o doktorun tekniklerinden tamamen habersizim
3 gunluk acliği biliyorum ozellikle bebek icin degilde vucut icin cok faydalı olduğunu duymuştum hatta bir tanidigim yapmıştı 3 gun hicbirsey yiyip icmemisti detoks gibi oluyomus vucut yenileniyormus hacamati yaptiran fayda gorende cok var agrida vs ise yariyorda bizim meselelerde yaptiranida iyi geldi diyenide duymadim. Belkide faydalıdır hic bir fikrim yokDaha çok açlık oruçu ile tedavi öneriyor bir de sülük ve hacamat ile
Canim 18 haftalik dogum yaptim. Ikinci adetimde tedaviye basladi doktorum benimde yasim 37Benim de 7 yıl tüp bebek denedikten sonra 9. Denememde 1tane sağlıklı gelen embriyom vardı.13. Haftamda kalbi durduğu için kaybettim .kesem küçüktü gelişim geriliği oluştu ve kalbi durdu.çok üzüldüm ve hala ağlıyorum 1hafta oldu.düşük çok zormuş bebeğimi gördüm elleri ayakları çok küçüktü tırnakları bile oluşmuştu çok güzeldi.şimdi hayatımın en mutlu günlerinden en mutsuz günlerine geçmiş durumdayım ne zormuş imtihanım .yaşım 37 dondurulmuşum yok.yeni tedaviden başka bir şey acımı hafifletmez acaba ne zaman başlanır ki yeni tedaviye.herkese geçmiş olsun.
Ah canim ya.benimki 18 haftalikti aynen dedigin gibi suyum geldi.enfeksiyon kapmisim kesem delindi. Çok zor yasayan bilir.zaten hep tedirgindim bisey olmasindan korkuyodum olduda.allah sabir versin.Bende 11 gün önce meleğimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi 6 yıllık evliyim son 3 yoldur zaten hamile kalmak için uğraşıyordum sebepsiz infertiliteydi artık dedik olmuyor tüp bebek yapalım zorlu bir süreçti hepsini geçtik atlattık ve ilk denemede hamile kalmıştım çok mutluyduk herşey güzel gidiyordu taa ki 24. Haftaya kadar ne olduysa kasılmalarım başladı 1 hafta sonrada aniden suyum geldi ve bebeğimin hiç suyu kalmadı ama yinede direndi minik savaşçı tam 3 hafta direndi susuz bi şekilde bu arada kilo Da aldı gelişti doktorumuz hep artık kurtardı küvezde Yaşar dedi bu arada hep hastanedeydim 20 gün boyunca takip oldu bizde umutluyduk erken Doğum olacaktı ama olsun küvezde Yaşar dedik ve 28. Haftada sancılarım başladı Doğum oldu ama sadece 1 gün yaşadı meleğim sonra uçtu gitti okadar acı ki bu kadar isterken bu kadar bekleyip kavuşmaya az kalmışken kaybetmek herşey anlamsızlaştı hayatta şimdi düşünüyorum tüp bebek yapmasaydım diyorum ama çok istemiştik biz onu kayıp gitti elimizden şimdi tekrar bize gelmesini beklemek okadar uzun ve zor geliyor ki ...
Size normal doğumla mu aldılar ben sezeryan oldum ama hep yaşama şansı yüksek dediler ama suyum çok erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum birde sezeryandan dolayı şimdi en az 6 ay beklemem lazım zaman nasıl geçicek bilmiyorumAh canim ya.benimki 18 haftalikti aynen dedigin gibi suyum geldi.enfeksiyon kapmisim kesem delindi. Çok zor yasayan bilir.zaten hep tedirgindim bisey olmasindan korkuyodum olduda.allah sabir versin.
Evet beni normal dogumla aldilar.çok zor oldu.Size normal doğumla mu aldılar ben sezeryan oldum ama hep yaşama şansı yüksek dediler ama suyum çok erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum birde sezeryandan dolayı şimdi en az 6 ay beklemem lazım zaman nasıl geçicek bilmiyorum
Suyun erken gelme nedeni belli mi benim enfeksiyondan dolayi suyum gelmisti.Bende 11 gün önce meleğimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi 6 yıllık evliyim son 3 yoldur zaten hamile kalmak için uğraşıyordum sebepsiz infertiliteydi artık dedik olmuyor tüp bebek yapalım zorlu bir süreçti hepsini geçtik atlattık ve ilk denemede hamile kalmıştım çok mutluyduk herşey güzel gidiyordu taa ki 24. Haftaya kadar ne olduysa kasılmalarım başladı 1 hafta sonrada aniden suyum geldi ve bebeğimin hiç suyu kalmadı ama yinede direndi minik savaşçı tam 3 hafta direndi susuz bi şekilde bu arada kilo Da aldı gelişti doktorumuz hep artık kurtardı küvezde Yaşar dedi bu arada hep hastanedeydim 20 gün boyunca takip oldu bizde umutluyduk erken Doğum olacaktı ama olsun küvezde Yaşar dedik ve 28. Haftada sancılarım başladı Doğum oldu ama sadece 1 gün yaşadı meleğim sonra uçtu gitti okadar acı ki bu kadar isterken bu kadar bekleyip kavuşmaya az kalmışken kaybetmek herşey anlamsızlaştı hayatta şimdi düşünüyorum tüp bebek yapmasaydım diyorum ama çok istemiştik biz onu kayıp gitti elimizden şimdi tekrar bize gelmesini beklemek okadar uzun ve zor geliyor ki ...
Benim kasılmalarım başlamıştı 1 hafta önce birde kanamam vardı kanımda da biraz enfeksiyon çıkmıştı çok fazla değildi ama aslında tam olarak sebebi nedir tam açıklanamadı daha çok yeni benim 2 hafta oldu çok acı bi durum birde 28 haftalıktı büyümüştü artık hala kabullenemiyorum nasıl geçicek bilmiyorumSuyun erken gelme nedeni belli mi benim enfeksiyondan dolayi suyum gelmisti.
Ayni bendede kasilma kanama sonrada suyu geldi.enfeksiyondan dediler seninkide buyuk ihtimal ondandir benim 2 ay oldu.o şoku atlattim ama acisi hep icimde.baya bi depresyonlara girdim kimseyi gormek istemedim. Amansimdi iyiyim hep zman gecsede biran once yeni tedaviye baslasam diyodum. Yine olursa belki acim hafifler diye.simdi basladim umarim tekrar tutar.Benim kasılmalarım başlamıştı 1 hafta önce birde kanamam vardı kanımda da biraz enfeksiyon çıkmıştı çok fazla değildi ama aslında tam olarak sebebi nedir tam açıklanamadı daha çok yeni benim 2 hafta oldu çok acı bi durum birde 28 haftalıktı büyümüştü artık hala kabullenemiyorum nasıl geçicek bilmiyorum
Aynı şeyleri yaşamışız demekki ben hep kendimi suçladım benim yaptığım bişey mi tetikledi diye sende de öyle oldu mu bende kimseyi görmek istemiyorum birde etrafımdaki arkadaşlarım hepsi hamile okadar zor geliyor ki bende herşey yarım kaldı sadece biran önce zaman geçsin istiyorum ama çok uzun geliyor gözüme bi süre normal olması için beklemeyi düşünüyorum olmazsa bir tane embriyom var dondurulmuş onu transfer ederiz belki ama şu sezeryan olmam da beni ayrı düşündürüyor ikinci gebelikte sıkıntı olurmu diye korkuyorumAyni bendede kasilma kanama sonrada suyu geldi.enfeksiyondan dediler seninkide buyuk ihtimal ondandir benim 2 ay oldu.o şoku atlattim ama acisi hep icimde.baya bi depresyonlara girdim kimseyi gormek istemedim. Amansimdi iyiyim hep zman gecsede biran once yeni tedaviye baslasam diyodum. Yine olursa belki acim hafifler diye.simdi basladim umarim tekrar tutar.
Kendimi suclamadim.vardir bir hayir dedim.ama sadece keske daha sık muaneye gitseydim daha sık kanima baktirsaydik dedim.ama olana ölene cagre yok alacak nefesleri yokmus demekki kendini bosuna suclama.Aynı şeyleri yaşamışız demekki ben hep kendimi suçladım benim yaptığım bişey mi tetikledi diye sende de öyle oldu mu bende kimseyi görmek istemiyorum birde etrafımdaki arkadaşlarım hepsi hamile okadar zor geliyor ki bende herşey yarım kaldı sadece biran önce zaman geçsin istiyorum ama çok uzun geliyor gözüme bi süre normal olması için beklemeyi düşünüyorum olmazsa bir tane embriyom var dondurulmuş onu transfer ederiz belki ama şu sezeryan olmam da beni ayrı düşündürüyor ikinci gebelikte sıkıntı olurmu diye korkuyorum
Mrb erken Doğum kaçıncı haftada oldu bende erken Doğumla 28 haftalık bebeğimi kaybettim daha çok yeni ama acısı çok büyükMerhabalar herkese. Okuduklarimin etkisiyle bir gece daha ağlayarak geçti. Temmuz ayında tüp bebek ile 2. Denemede elde ettiğim ikizleri erken doğum sebebiyle kaybettim olumlerden dondum . Aralık ayında tekrar tek embriyo transferi ile hamile kaldım ve 7 haftalikken kalbi durdu. Kürtaj olmaya gerek kalmadan 14 ocakta düşük yaptım. Daha birinin acısını unutamamisken bir yenisi daha eklendi üstüne. Artık bi daha olur nasılsa hamile kalıyorsun daha beterleri var sözlerinden sıkıldım. Ben ki hicbirseye yıkılması şu hayatta ama gelinen noktada artık katlanamiyorjm ne hevesim kaldı ne umudum. Genetik birsey yok yumurta da birsey yok spermde birsey yok ama üst üste kayıplar. İkizlerimin acısı hala yüreğimde. Ve bukez gerçekten yorgunum gerçekten
Canım evet çok zor ama İnan daha yeni senin en azından büyüdükçe daha zor bu acıya dayanmak benim 28 haftalıktı çok bağlanıyor insan ben keşke ilk zamanları gitseydi dediğim oldu çok zor geliyor insana ilk günler canın çok yanıyor ama zamanla daha hafifliyor emin ol zaten kimseyle görüşme insanlar daha çok acını. Tazeliyor acını yaşa zaten içinde kalmasın ama gerçek şu ki yaşamayan ne hissettiğini anlamıyor oyüzden kendini bu durumu yaşayanlarda teselli buluyorsun ve iyi geliyorBen de bebeğimi kaybettim. Dün sabah önce kasık ağrım başladı sonrasında da çok büyük kanama. Hastaneye gittik düşük yapıyorsun dedi doktor. Kese hala duruyordu. Progestan iğne yaptılar kanama durdu. Dün değerim 9600dü bugün 3500e düştü. Doktorum ilaçları bırak düşük yapıyorsun dedi. Çok zor bir durum. 7 yıldır bu anı bekliyorduk. Bu benim 4. denememdi ve ilk defa hamile kaldım. O da kalmadı benimle 5 haftalıkken beni bırakıp gitti. Acım çok büyük. Sürekli ağlıyorum. KEŞKE beni bırakmasaydı...Etrafımdaki bütün arkadaşlarım hamile. Bir arkadaşım 4 yıl korundu bu ay sadece bir kere denediler ve hamile. Hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum. Eve kapanıp yavrum için ağlamak istiyorum sadece....
Geçmiş olsun çok üzüldüm ben de eve kapanıp günlerce ağladım ama çok güzel olan taraf hamile kalabiliyoruz ve artık olacak demektir bir gayret daha bir deneme daha.benim gücüm var ama eşim istemiyor.sizin eşiniz istiyorsa tekrar deneyin sevgilerBen de bebeğimi kaybettim. Dün sabah önce kasık ağrım başladı sonrasında da çok büyük kanama. Hastaneye gittik düşük yapıyorsun dedi doktor. Kese hala duruyordu. Progestan iğne yaptılar kanama durdu. Dün değerim 9600dü bugün 3500e düştü. Doktorum ilaçları bırak düşük yapıyorsun dedi. Çok zor bir durum. 7 yıldır bu anı bekliyorduk. Bu benim 4. denememdi ve ilk defa hamile kaldım. O da kalmadı benimle 5 haftalıkken beni bırakıp gitti. Acım çok büyük. Sürekli ağlıyorum. KEŞKE beni bırakmasaydı...Etrafımdaki bütün arkadaşlarım hamile. Bir arkadaşım 4 yıl korundu bu ay sadece bir kere denediler ve hamile. Hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum. Eve kapanıp yavrum için ağlamak istiyorum sadece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?