Tüp bebek yapıp bebeğini kaybedenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahu06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 18 haftalik bebegimi kaybettim.enfeksiyon yuzunden kesesi delindi. Ilk tup bebek denememde tutmustu. Simdi tekrar denemek istiyorum.ilk adetimde doktora gidecem hersey yolundaysa basliyacagim hemen. Belki hamile kalirsam acisi acisi hafifler.

Bende 18 haftalik bebegimi kaybettim.enfeksiyon yuzunden kesesi delindi. Ilk tup bebek denememde tutmustu. Simdi tekrar denemek istiyorum.ilk adetimde doktora gidecem hersey yolundaysa basliyacagim hemen. Belki hamile kalirsam acisi acisi hafifler.
Canım rabbim sabır versin acımız büyük ama rabbimden gelene de bişey yapamıyoruz benim bebeğim 9 haftalıktı en az üç ay beklemeliyiz dediydi drum 2 ay bitti inşallah bende nisanda tekrar dondurulmuşlarla deneyeceğim

Benim dondurulmusum yok.oyuzden en azindan yumurtalarim toplanir belki sonra dinlendirir.yasim 37 cok beklemek istemiyorum. Artik doktor ne derse tabi ona uyacam. Insallah hayirlisiyla tekrar olurda. Sag salim dogururuz

Benim dondurulmusum yok.oyuzden en azindan yumurtalarim toplanir belki sonra dinlendirir.yasim 37 cok beklemek istemiyorum. Artik doktor ne derse tabi ona uyacam. Insallah hayirlisiyla tekrar olurda. Sag salim dogururuz
İnşallah canım şu mübarek günler hürmetine rabbim hepimize yardım etsin hakkımızda hayırlısı olsun benimde yaş 34 temmuzda 35 olucam onun için bende çok beklemek istemiyorum

Kızlar aklıma bırsey takıldı benim testosteron hormonum bıraz yüksek cıkmıstı ama doktor çok yüksek degıl onemlı degıl deyıp hap vermemişti 3 tüp bebek tutmadı en sonuncusu tuttu onunda kalbi durdu kaybettim acaba bu harmonun bir etkisi var mı? Çok kafama takıldı birdaha denemeden baktırsam mı tekrar? Bır bilgisi olan var mı?

Ha bu arada benım asıl tüp bebek yaptırma nedenim eşimin sperm sorunu olması

mERHABA benim de ANA pozitifliği var doktorunuz ne yorum yaptı ve ilaç verdi mi acaba? benim gittiği romatolog ilaç vermedi gebe kalmaya engel değil dedi

Kizlar tekrar tedaviye baslayaniniz yada hamile kalaniniz varmi. Ben 18 haftalik dogumdan sonra 2.adetimi oldum gidecegim bu ay.ilk adetimde gittim bir sonraki ay gel demisti bakalim ne dicek.

Selam canım ben başladım dondurulmuş embriyo vardı dün transferim oldu şimdi sıra beklemede rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Benimde ilk transferimde 11. Haftada durdu kalbi. Büyük bi yıkım ama atlattım çok sukur. Bayramdan sonra dusunuyorum tekrar başlamayı. Hamile kalabiliyormusuz bunu öğrendik diyelim. Olumlu tarafindan bakmak lazim bir kez olduysa neden bidaha olmasin guclu olmamiz lazim. Hayirlisi boyleymis belkide kaybettigimiz bebeklerimiz dogsada saglikli olmayacaktı cok zor bi hayati olacakti. Allahtan saglikli ve hayirli evlatlar diliyorum kendimede isteyen herkese de

Çok gecmis olsun. Sağlıklı olmayan bebekleri vucut bir sekilde eleyip atiyor iste cok araştırdım hep bu tur yazılara denk geldim. İnsallah tekrar yasamazsiniz bu aciyi

Benim de 7 yıl tüp bebek denedikten sonra 9. Denememde 1tane sağlıklı gelen embriyom vardı.13. Haftamda kalbi durduğu için kaybettim .kesem küçüktü gelişim geriliği oluştu ve kalbi durdu.çok üzüldüm ve hala ağlıyorum 1hafta oldu.düşük çok zormuş bebeğimi gördüm elleri ayakları çok küçüktü tırnakları bile oluşmuştu çok güzeldi.şimdi hayatımın en mutlu günlerinden en mutsuz günlerine geçmiş durumdayım ne zormuş imtihanım .yaşım 37 dondurulmuşum yok.yeni tedaviden başka bir şey acımı hafifletmez acaba ne zaman başlanır ki yeni tedaviye.herkese geçmiş olsun.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın doktorların dedikleri çıkmıyor her zaman en kötüsünü söylüyorlar

Çok gecmis olsun 11 şubatta kürtaj oldum benimde dondurulmus yok doktorun 3 ay sonra gel baslayalim tedaviye demişti

Bende 11 gün önce meleğimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi 6 yıllık evliyim son 3 yoldur zaten hamile kalmak için uğraşıyordum sebepsiz infertiliteydi artık dedik olmuyor tüp bebek yapalım zorlu bir süreçti hepsini geçtik atlattık ve ilk denemede hamile kalmıştım çok mutluyduk herşey güzel gidiyordu taa ki 24. Haftaya kadar ne olduysa kasılmalarım başladı 1 hafta sonrada aniden suyum geldi ve bebeğimin hiç suyu kalmadı ama yinede direndi minik savaşçı tam 3 hafta direndi susuz bi şekilde bu arada kilo Da aldı gelişti doktorumuz hep artık kurtardı küvezde Yaşar dedi bu arada hep hastanedeydim 20 gün boyunca takip oldu bizde umutluyduk erken Doğum olacaktı ama olsun küvezde Yaşar dedik ve 28. Haftada sancılarım başladı Doğum oldu ama sadece 1 gün yaşadı meleğim sonra uçtu gitti okadar acı ki bu kadar isterken bu kadar bekleyip kavuşmaya az kalmışken kaybetmek herşey anlamsızlaştı hayatta şimdi düşünüyorum tüp bebek yapmasaydım diyorum ama çok istemiştik biz onu kayıp gitti elimizden şimdi tekrar bize gelmesini beklemek okadar uzun ve zor geliyor ki ...

Canım ya ahhh ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki çok çok zor ben de 9. Tüp bebek denememde kavuşmuştum kuzuma 13. Haftada kaybettim hala çok ağlıyorum.yeni tedaviden başka bir şey düzeltmez psikolojimi .inşallah atlatırız kavuşuruz melekelerimize.

Nasıl geçer bu acı bilmiyorum okadar zor gerçekten sizde ne kadar emek vermişsiniz 9 tüp bebek nedemek allahım ne zor ben zaten tüp bebek tedavisi yeterince yıpratıcı birde şimdi evlat acısı allah bu hasretimizi dindirsin inşallah biran önce

Ne çok gözyaşı döküyoruz bu uğurda Allah yardımcımız olsun ne kadar zormuş anne olmak acaba hiç Aiden Salih’i duydunuz mu? kendisi bir tıp doktoru 40 yaşında müslüman olmuş rahim temizliği konusunda farklı görüşleri var belki umut olur birimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…