• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım onları halledip bir an önce hamile kalırsın tabi önce senin sağlığın. Allah kimsenin kucağını oş bırakmasın. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Merhaba arkadaslar! Dis gebelik nasil bir amelyattir? hayatini kaybetme orani yuksek mi oluyor?

Kendinize iyi bakin.

Merhaba arkadaslar! Dis gebelik nasil bir amelyattir? hayatini kaybetme orani yuksek mi oluyor?

Kendinize iyi bakin.

canım dış gebelik rahim içinde değilde tuplerde döllenmiş yumurtanın tutunmasıdır çok önemli değildir hatta ameliyatsız bile düşürücü iğnelerle düşmesi sağlanıyor
hayırdır canım dış gebelik mi var:enbuyukkk:

KUKACIM NERDESİN ÇOK MERAK EDİYORUM SENİ BİR SORU SORDUN SONRA KAYBOLDUN NERELERDESİN :çok üzgünüm:

KUKACIM NERDESİN ÇOK MERAK EDİYORUM SENİ BİR SORU SORDUN SONRA KAYBOLDUN NERELERDESİN :çok üzgünüm:

Slm canim sen nasilsin? Birtaz kosusturmalar oldu.Sol yumurtalik ve tup kisiminda cok kotu agrilar vardi mide bulantisi fazlaydi. Dr gitmek zorunda kaldim ve kan tahlilini yaptirdim. Simdi bir tupum de mi gidecek hamile kalmak istiyorum nasil olacak diyordum. Kanama gibi akintilar vardi. Allahtan usutmusum hersey normal. Sadece gece bacaklarim acik kalirsa rahimde bir agri oluyor. Mumkun degil psikolojik mi demistim.Hayir acik yatarsam hemen garip birsey oluyor. uyuyuncaya kadar kapatiyorum.Havalar cok sicak...

Anneaneme gittim o benimle geldi suan yanimda. Durmadan konusuyoruz. Bu aralar isim de cogaldi. allah nasip ederse Dr degistirmek istiyorum tedaviye ara verdim bu arada bunu dusunuyorum.Kalbim bu dr rahat degil.

Opuyorum.Kendine iyi bak.

Paris nasilsin?neler yapiyorsun. Ben burdayim Tedavi nasil gidiyor? Mumudihabayi ben de merak ediyorum islerim cok demisti bu yuzden KK az giriyor olmali.....

Kendinize iyi bakin

Canım bende bir değişiklik yok arada yazışalım ya...küserim valla ikinizede
Benim tedavi biraz farklı yani sonuç pek iç açıcı değil gibi :(
allahtan ümit kesilmez

Paris seni de bulamamistim . Evet yazisalim. suan tedaviyi devam ediyorsun galiba... Ya canim umitimizi kesmeyelim hersey Allahtan. Bol -bol dua edelim. kendine iyi bak.Gorusmek uzere

Görüşürüz kukacığım hiç umut yokken bile beklemek zor ama yinede umutsuz kalmamak lazım inşallah herşey gönlümüzce olurda bizde bebeklerimize kavuşuruz...hoşçakal

CANIM KUKACIM VE CANIM PARİSCİM İYİYİM İŞTE PAZARTESİ GÜNÜ DOKTORA GİTTİM 2009 DAN ÖNCE TEAVİYE BAŞLAMIYALIM ÇOK YIPRANDIN DEDİ BİRAZ ÜZÜLDÜM AMA KISMET HAYIRLISI DAHA ÇOK VAR AMA 2009 a NASIL O GEÇECEK BAKALIM YÜCE RABBİM İNŞALLAH SONUN DA BEBEKLERİMİZE HAYIRLISI İLE KAVUŞTURSUNDA BEKLERİZ ELİMİZDEN BAŞKA GELEN ŞEY YOK
ÇOK ÖPÜYORUM İKİNİZİDE

Canim herseyin hayirlisi. uzulme Allaha emanet ol. opuyorum......................................

Slm arkadaslar nasilsiniz? pariscigim benim icim sanki 5-6 aylik hamile gibi sismis durumda B-komplex icmistim iyi gelmisti. Neyse aynaya bakarak hamilelik ne kadar guzel bir seymis diye hayal ettim. Cok guel bir gorunumdu.Insallah allah nasip eder...
Hamile kalmak asil bir sey? anne olmak cocugunun boynuna sarilmasi onun aglayisi gulusu ...
Cocugum olursa 2-3 hatta 6 yasina kadar sut verecegim(emzirmek) diyorum. Cocuk elbiselerini almak istiyorum oda hazirlamak istiyorum daha da daha esimin mutlu olmasini gormek istiyorum...

Bunlar hayal olarak mi hatiramizda kalir?
Allahim nasip etse....

opuyorum canlarim

Inşallh Canim Bende Yazini Okuyunca Neyi Hayal Ettim Biliyormusun
Bebklerimiz Oluyor Yillar Yillar Geçiyor Ve Birgün Yüz Yüze Görüşüyoruz Hepimizde Merak Varya Aaaaaaaaaaaaa Senin Oğlun çok Uzun Boylu Aaaaaaaaaasenin Kizinda Pek şekerçik Miş...............diyecekmiyiz Acaba Yüce Rabbim Ne Olursun Bizlerin Hakkina Hayirli Ise Evlatlarimizin Olmasini Nasip Et Onlarla Güzel Mutlu Huzurlu Hayallerimizi Doyasiya Yaşayacağimiz Güzellikler Nasip Et Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn A.e.o

Back