Sevgili ayni kaderi paylasan arkadaslar hepinize yardima cok ihtiyacim oldugu zaman fikirlerinizi paylastiginiz hatta kalpten paylastiginiz icin hepinize ayri ayri olarak tsk ederim! herkeze Allah yardimciniz olsun! Ins tup bebege girecekler iyi sonuclarinizi vererek sevindirecek diye bekleyecegim...Pariscigim sana da bize de Allahim bir mucizesi ile cocuklu olalim bunun icin bol-bol dua edecegim hepinizi opuyorum..Kalbim dualarim sizinle birlikte...Allahtan cocuk isteyen herkeze nasip etsin!
Mumi biz depresyona girdigimiz zaman buyuk yardimi olmustu simdi kendisini cok merak ediyorum...
el-muallim guzel dualarin her zaman kalbimde olur...
pink pose ins biran once tedaviyi baslarsin.
pariscigim Allahtan umut kesilmes...
Bildiginiz gibi evlatlik hakkinda ozellikle dini acidan onemini ogrenmek icin sizlerden yardim istemistim...Allahim bir melege bize gonderdi bu aylar sizlerle bulari paylastim...Cocugu geri verecegiz ver,meyecegiz diye kafayi baya yorduk suan rahatiz kafamiz iyi aile gibi olmaya adiklar atacagiz...Dedigimiz gibi cocuk hayirli olarak buyuyup kendi ayaklarinin uzerine durabilse biz icin mutluluk budur...Allahim kendi cocugumuzu nasip eder diyen umut icindeyim...Cocuk aldigimiz icin pisman degiliz...Arada buyuk sorunlar oldu ama galiba suan asabildik..
Ileride bizimle kalir yada alirlar onemli degil onemlisi evde kosan birisi oldu ondan buyuk dersler aldik...Bu yuzden Allaha cok sukur edecegim..Hepinizi opuyorum...Ozelden veya ziyaretci msn gorusuruz! Allaha emanet olun!