gamze cim hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz inşş canım..kuruma başvurmanızdan itibaren olan ve olucak gelişmeleri bizimle paylaşırmısın tatlım..her aşamayı merak ediyorum canım..paris arkadaşımızda çok ilgilenicektir sanırım..
canım biz 3. tüp bebek denememizi haziran ayında yaptık olumsuz olunca eşimle agustos ayında çocuk esirgemeye başvurduk konuştuk bize belge verildi doldurduk kayıta verdik sonra danışmanınız belli olacak dedi 1 hafta sonra aradık danışmanımızı öğrendik daha sonra danışman arayıp eve geldi öz geçmişimizi yazdık daha sonrada bize uygun şartlarda bebek olunca arayacaklarını söylediler.şimdilik hepsi bukadar canım ayrıca olan gelişmeleride yazarım fırsat buldukça
selam kızlar nasılsınız yenı bır yıla daha gırdık inş herşey gonlunuzce olur .inş sevınçle dolar burası.yenı umutlar yeşerır. ............tabı ben bu arada kırkıma gırdım dostlar .soylemesı bıle zor. rabbım cumlemıze hayırlı guzelk omur versın inş canım kuka nasılsın ....işler nasıl ben çok yoğunum eşim tedavı için ısrarlı ama şu an vaktım yolk ve hazır değilim zaten bı kez daha denyıp bıtırıcem rabbım herkesın yardımcısı ols inş bu yıl sızlerın de bı tanecık tatlı bebişler gozkırpar .dualarım sızınle....umudununzu yıtırmeyın...........guzel haberler gelır inş sızden ...............pinkrose mumu parıs inş yenı yıl sızler çok sevındırır...........dua ile.............
canlarım selam..hepinizi çok özledim..mumuyu bende merak ediyorum tedavisi nasıl gidiyor acaba..iyidir inşş..kukacım dr a gidicekmişsin hayırlısıyla güzel haberlerle dön inş......
PinkRose merhaba canım nasılsın 2 gündür sana mesaj yazmak istiyorum bir türlü beceremedim bana mesaj atarsan sevinirim ona göre bende gelişmelerden haber veririm sana canım
Pink rose canim nasilsin? Benden baskasi calisiyor ??? Dr gitmem gerekir ama gidemiyorum cesaret yok kotu birsey duymak istemiyorum.Mumi tedaviye baslamis olmali ins hayirli sonuc alir.Gorusmek uzere.El-muallim de calisiyor hiz ugramiyor..Haber verin kizlar
merhaba arkadaşlar farkındamısınız koptuk artık eskisi gibi girmiyoruz...acaba umutlarmı bitti(
bu bebek olmaması konusu bile sıkmaya başaladı sanırım heimizi...ve bu sayfaya bizden başka kimse yorum yazmıyo :)) acaba yeni başlıkmı açsak yani biraz farklı insanlarda yorum yazsa ne dersiniz
selam dostlar evet yoğunum gıremıyorum ama inanın aklım sızde canım kukacım cesaretlı ol sen gerçekten guçlusun çunku canım inş herşey çok guzel gıder ve rabbım hepımıze guzel gunler nasıp eder inş inanıyorum herşeyın bı zamanı var ...inş vakıt gelmıştır yuzlerınız guler inş...canım rahım fılmı her zaman çekılır senınde çekılelı çok olmuş çektır inş bı problem çıkmaz laporoskopıde bırşey çıkmazsa hemen tedavı başlanır inş canım dualarım senınle ve tum bebeiş isteyenlerle nıce değer bılmeyenler evleta sahıbı olur ama imtıhan işte inş rabbım bu guzel ayda duaları makbul eyler hadı cesaret ....adımını at bak gerısı gelecek....tabı bunlar kendım içinde geçerlı canım işim yoğun ve bende doktoru ertelıyorum eşım ararar sıtemlerde bulunuyo bu sene gıtmeme lazım doktor iki ay içinde gel demıştı inana bende hala gu-ıdemıyorum tatilde belkı .......inş canım sızlerın de inş bı tanecık de olsa rabbım bağışlasın....guzel duaların için sağol canım bılkı duam senınle.....kendını relaks eyle bolbol dua et sakın ol.... dınlen....dua ile bı tanem..............herkes muradına kavuşur inş.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?