• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kukacım msjlaırnı okumaya calıştımama nasılsın nelr yaptın konun başlıgı dıkatımı cektı amabıde baktım taa nisanda açılmış konu cvp vermktense suan ne durumdasın diye sorayımdeidm naptınz tupbbek yaptırdınzmı canım
biz 3yıllık evlıyız acıkcası bzım bıle aklımzdan gecıyo evlatlık dusuncesi
dini acıdn solemi bölemi diye takılmıyoruz bı çocugu sıcak bı yuvaya sıcak bı kocaga kavuşturmk sokalardn kurtarmk kadr sevap bişi varmı canım kndım için söluyorum yanı bunu ama allah herkese kndı evladının kokusunu tatırsın inş

selam herkese hayırlı akşamlar.......... rabbım inş herkese tatlı bebişler verır bu yıl bıtmeden ...........yenı yıla mutlu gırmek nasıp olsunnnnnn herkese......

selam kızlar artık uğramıyosunuz özelikle mumu sıkıldı bizden
neler yapıyosunuz yokmu aranızda evlat edinen hala

Sealm arkadaşlar galıba herkes çok yoğun haberleşemıyoruz artık ......
Guzel gunler gelır inş..........hayırlı geceler.........tedavı goren yok mu.........guzel haberler gelır inşşşşşşşş

aşkolsun kıs PARİS ben hiç sizi unuturmuyum sizler benim cnm arkadaşlarımsınız

muallimcim cnm inş herşey birgün hayırlıysa güzel olacak

bizlerinde kulakları anne diyecek mink sesleri duyacak

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım mumu inş rabım kımseyı zorda komasın ve kabul etsın tum içten duaları..........amın...........inş herkese guzel bı gun

canlarım selamlar nasılsınız..öpüyorum hepinizi..hayırlı günler hepimize bol bebişler diliyorum..

Sevgili arkadaslar Nasilsiniz?Ins hersey yolundadir.
Bumuyanicigim kusura bakma bir-kac gun giremedim zamaninda cevaplayamadim....
Oncelikle Amin guzel dualarin icin ins Allahimbuyuktur zaman gelir nasip olur ins. 3 senelik evlilik sizler tup bebegi dusunmuyormusunuz baska tedevilerden gectiniz mi? Hemen evlatlik diyince bunlar aklima geldi Ins hersey yolundadir.

Tabii canim herkez inandigini yapar oyle hareket eder yardima itiyaci var o kadar cocuk var ki kurumdaki cocuklarin hallerini biliyoruz bir aile ortamina muhtaclar .Boyle bir karar alabilmisseniz ne mutlu sizlere...Allah yardimci olsun! Allahim kendi cocuklarinizi nasip etsin!

Nisan ayinda o aylar cok kotu durumdaydim moral olarak tup bebege girerken sorun cikti Hidrosalping amelyat dediler V.s. oldu giremedik.Yazin tedavi oldun Eylul demistik sonra kisa dogru dedik Aralik diye karar vermistik tekrar giremeyecegiz Allahim nasip ederse belki ocak veya kasim girebiliriz...Hayirlisi...Cok korkuyorum...Annelik duyguyu herkez gibi yasamak istiyorum ....Ins Allahim cocuk isteyen herkeze nasip eder....

Eylul ayinda koruyucu aile olduk suan yanimizda cocuk var Ins 1 Aralik 10 yasina girecek. Yaklasik 3 aydir yanimizda tam olarak alisti diyemem ama yavas yavas isiniyor.Kolay diyemiyorum.Aile ortamina cok ihtiyaci oldugu icin dusunmeye zaman olmadi hemen almistik. Bebekken asaydik yarin nasil anlatacagiz diye korku vardi ama baska taraftan bebekken almak en dogrusudur o koku kucuguk sana bagli bir anne olarak hisler uyanabilirdi....
Yini de sukur bu cocuk Allahin hediyesidir.... Karakteri az da olsa oturmus oldugu icin cok cok cok zorlaniyoruz zamanla ins hal olur diye dusunuyoruz....Durum boyle canim...

Allahim yardimci olsun!

Mumicigim tekrar aramizda olduguna sevindim. Dr gidiyormusun degisiklik var mi? Canim ins nasip eder.
El-muallim canim amin amin amin! canim nasilsin? .............

Pink-rosecigim nasilsin canim tedaviye ne zaman baslayacaksin?....

Pariscigim nasilsin is nasil gidiyor? Bebek icin bir haber verenler var mi? Arastira bildiniz mi?
Sizleri opuyorum kendinize iyi bakin iyi seyleri dusunelim Allah buyuktur beblemedigimiz bir anda sevindirecektir ins..................

Kizlar nerdesiniz? haftasonu geziyorsunuzdur.Iyi dinlenmeler...Gorusmek uzere................

Kizlar nerdesiniz? haftasonu geziyorsunuzdur.Iyi dinlenmeler...Gorusmek uzere................

canım selam sen de gıremıyosun anlıyorum herkeste bı telaş var hayat içine almış öğütüyor bızı.................canım inş tedavıne hayırlısıyla başlarsın...........inş anne olursun......... oğlunla iyisin yazmışsın alışacak inş daha iyi olacak..........herkese rabbım guzellıkler versın..............hayat geçıyor umutlar kaybolmasın gun doğmadan neler doğar .guzel düşünelim de guzel olsun inş canım.ben iyiyim ve yoğunum doktor gel demıştı ya ben de kararsızım ve iş var izin almak istemıyorum ama yaşım da geçıyo hayırlısı şubat tatılı olsun hele kısmet dıyorum olumsuzluklar yaşamak yıpratıyo hayırlısı dıyorum canım rabbım neylerse guzel eyler herkesın yardımcısı olsun........kımseyı darda komasın .inş ......pike parıse mumuya sealm hep aklımda ve dualarımdasınız......guzel ve hayırlı geceler kuka arasıra gır böyle ya haberleşelım yoksa hiç haberleşemıyoruz canım..........herkes yazsın bırbırımıze pozıtıf destek olalım.........dua ile.......

Pink- rose canim iyi olduguna sevindim. tedaviyi yil basindan sonra mi gireceksin? Hayirlisi............

el-muallima canim amin canim Allahim Nasip ettigi zaman olur insallah. Tabii bu kadar tedaviden sonra ve de basarisiz olunca ister istemes insan da tedirgin halde oluyormus... Beni de yas korkutuyor dusundukce icim gidiyor....Cocugum iyi yavas yavas alisiyor gibi gelmisti etraftakiler cok degismeler var ilk geldigi gunle karsilastirinca diyorlar buna da sukur...Ama seneye tekrar anneannesi-dedesi alacak gibi cunku cocuk cok ozliyor ve cok ariyor psikologlar durum ciddi 1 sene icerisinde devam ederse vermeniz en iyisi diyor. Ilk aylar heves vardi burda kalmak icin suan ise hicbirseye ilgisi yok. Gezdirirken iyi onun disinda durum devam ediyor.

Bilemiyoruz hayirlisi seneye kadar baya dersleri ve manevi destek iyi bir sekilde verebilsek iyiydi.Zorla yanimizda kaldirmak dogru degil Allahim bu hayati nasip emisse hayirlisi demek en dogrusu....

Bunlari yasarken esim kardesinin kucuk cocugun alalim diyor artik istemiyorum....Biraz uzgunum bakalim yaza kadar dayanabilirse iyi olurdu......

Kucukken almadiktan sonra cok zor oluyormus..Manevi yonden cok zorlaniyoruz...Ama pisman degilim denedik elden geleni yaptik olmuyor demek hayirlisi bu imis...........

Sizleri opuyorum. Cocuk alirken kucukken almaya calisin.Kendiniz bastan ele almis oluyorsunuz.Cocuk buyudukce anlatilmayacak derdece zorluklarla karsilasiyorsunuz.Kizarsaniz kendiniz cok uzulursunuz hic dinlemese o zaman durumunuz ciddi..............Allah yardimci olsun!

canım inş herşey daha ii olacak sen denedın enazından denemedım demezsın tabı imkan varsa küçükken almak daha iyi ama oğlun alışacak inş rabbım inş tedavını hayırlı eylesın bebişin olsun canım inş dualarımızı eksık etmeyelım o neylerse guzel eyler kendınıze iyi bakın önemlı olan sızlersınız...dua ile.........

el-mualima canim amin ins diyelim...Allahim hayirlisini nasip etsin! hepinizi opuyorum.Gorusmek uzere...

canım selam sen de gıremıyosun anlıyorum herkeste bı telaş var hayat içine almış öğütüyor bızı.................canım inş tedavıne hayırlısıyla başlarsın...........inş anne olursun......... oğlunla iyisin yazmışsın alışacak inş daha iyi olacak..........herkese rabbım guzellıkler versın..............hayat geçıyor umutlar kaybolmasın gun doğmadan neler doğar .guzel düşünelim de guzel olsun inş canım.ben iyiyim ve yoğunum doktor gel demıştı ya ben de kararsızım ve iş var izin almak istemıyorum ama yaşım da geçıyo hayırlısı şubat tatılı olsun hele kısmet dıyorum olumsuzluklar yaşamak yıpratıyo hayırlısı dıyorum canım rabbım neylerse guzel eyler herkesın yardımcısı olsun........kımseyı darda komasın .inş ......pike parıse mumuya sealm hep aklımda ve dualarımdasınız......guzel ve hayırlı geceler kuka arasıra gır böyle ya haberleşelım yoksa hiç haberleşemıyoruz canım..........herkes yazsın bırbırımıze pozıtıf destek olalım.........dua ile.......

haklısın canım aynen öyle ..bizde seni düşünüyor ve seviyoruz canım ara ara da olsa irtibatımızı koparmayalım tupiğimizi kaybetmeyelim..güzel haberler almak dileğiyla hepinizi öpüyorum..a.s.

Kizlar nasilsiniz?????????????????? nelerle mesgulsunuz??????????????//// Artik ugramiyorsunuz? Paris nerdesin? Mumi ne yapiyorsun?

selam kuka ben arasıra gırıyorum yoğunluk var ama aklımdasınız rbbım herkesın yardımcısı ols..........ne dıyelım hyat imtıhan hayatı .......rabbım guzel geçırmek nasıp eylesın az önce geldım bı arkadaştaydım onun eltısının bı tatlı kızı vardıkı sorma....... bı arkadaşımın da bebeği yok gözler kızdaydı sevılıyo kerata arkadaşım ya ne tatlı şey dedı .dedım rabbım tum isteyenlere hayırlı evlatlar versın .......dunyanın en tatlı şeyı onlar............inş kızlar anne olacağınız gunler yakındır ama kızınız olursa alırım ona gore......bı arkadaşımında ondört sene sonra mıkro ile ikiz kıları var kızlarını alıcam iyi bak dedım geçen gun..............bu tatlı duyguyu rabbım hepinize versın ............dua ile............

kızlar ben iyiyim hep aynı değişiklik yok tedavi olmuyorum
ama çok acil ihtiyacım var

KUKA cım hayırlısı en azından denedin olmadığını yada olamayacağına sen karar verdin
hiç kaybın yok hatta kazancın var yeni umut yani hayallere devam

nasılsın mumu senıde goremıyoruz .........canım arasıra gır yaz merak edıyoruz rabbım yar ve yardımcın ols................dua ile........

Back