Merhaba kizlar nasilsiniz? Guzel haberleriniz var mi? el-muallim ise basladin mi? pariscigim nasilsin? Annen nasil? Mumudihabacigim regl ne oldu dr ne diyorlar? pink-rose canim tedaviler ne oldu? Yetercigim Insallah basarirsin zor bir durum aslinda hepimiz ayni durumdayiz Insallah Allahim buyuk diyorum kendimizi mi aldatiyoruz yoksa zaman gecince umut azaldi mi yoksa gercekleri kabulenmek mi zor boylece her gunumuz geciyor........................Allahim nasip ederse Aralik tup bebege girecegiz hala dr gitmedim hidrosalping vardi hangi durumda oldugumu bilmiyorum ama umutumu kaybetmek istemiyorum belki diyorum...........................
AAAA Kizlar insallah Allahim nasip edr Insallah sileri opuyorum...
Evdeki misafirlerim bugun gidiyor evim cocuga dolu ne kadar guzel kafan sisecek durumdayim.........O bebek kokusu onun sarilisi...................Siz giderseniz biz ne yapacagiz diyoruz............................
AAAA Kizlar insallah Allahim nasip edr Insallah sileri opuyorum...
Evdeki misafirlerim bugun gidiyor evim cocuga dolu ne kadar guzel kafan sisecek durumdayim.........O bebek kokusu onun sarilisi...................Siz giderseniz biz ne yapacagiz diyoruz............................