• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlar nasilsiniz? Guzel haberleriniz var mi? el-muallim ise basladin mi? pariscigim nasilsin? Annen nasil? Mumudihabacigim regl ne oldu dr ne diyorlar? pink-rose canim tedaviler ne oldu? Yetercigim Insallah basarirsin zor bir durum aslinda hepimiz ayni durumdayiz Insallah Allahim buyuk diyorum kendimizi mi aldatiyoruz yoksa zaman gecince umut azaldi mi yoksa gercekleri kabulenmek mi zor boylece her gunumuz geciyor........................Allahim nasip ederse Aralik tup bebege girecegiz hala dr gitmedim hidrosalping vardi hangi durumda oldugumu bilmiyorum ama umutumu kaybetmek istemiyorum belki diyorum...........................

AAAA Kizlar insallah Allahim nasip edr Insallah sileri opuyorum...

Evdeki misafirlerim bugun gidiyor evim cocuga dolu ne kadar guzel kafan sisecek durumdayim.........O bebek kokusu onun sarilisi...................Siz giderseniz biz ne yapacagiz diyoruz............................

Kizlar nasilsiniz Nerdesiniz? Tedaviler nasil gidiyor? kimse yok mu????????////////

nerdesiniz? kimse yok mu? nelerle mesgulsunuz.

Allahim bir hamile kalip bebislerimizi elimize almayi nasip etsin! Ne kadar istiyoruz....... gunden gune korku da buyuyor........

Cocugum Annesi gelmisti kardesini opup duruyor.gorunce kalbim gitti.Annesi ah canim hicbirseyinize karismam cok tsk ederim diyor.......

Biraz kiskandim gibi geldi sarilip opmesini gorunce ama normaldir buna hazir olmaliyim onemlisi cocuk bize yavas olsa da alisiyor ve yanimizda olmayi tercih ediyor buna da sukur .....Allahim hayirli evlat olmayi nasip etsin! Kendim de hamile kalabilsem anne olabilsem......Allahim nasip etse...

slm bu mesajı yeni gördüm sayılır daha öncede söyledim bunları asla ama asla kafana takma bende yaşıyorum yakın şeyler ama hiç ilgilenmiyorum herkes istediğini düşüne bilir ben buradan mesajları okurken çocuk özlemi çeken annelerin ne hissetiğini anlıyorum çünki bede anne olmak için çıdırıyorum 2 kez tüp bebek denedim eğer bütçem el verirse 10 defa yine denerim budurumu herkes anlayamaz seni anlayacak insanlarla konuş ALLAH yar ve yardımcın yardımcımız olsun BİLİYORMUSUN KIZ KARDEŞİM 20GÜN ÖNCE DOĞUM YAPTI VE BEN ANNE OLAMADIĞIM İÇİN BİR KEZ DAHA O KADAR ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ALLAHIM BUNU UYGUN GÖRMÜŞ HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ BİR ÇIKIŞ BİR KOLAYLIK VERİR İNŞALLAH

nekadar yürekten istediğini tahmin edebiliyorum ANNE olmayı ALLAHIM İNŞŞALLAHen kısa zamanda sana bizlere isteyen herkese nasip etsin

nerdesiniz? Kimse yok mu? Nelerle mesgulsunuz.

Allahim bir hamile kalip bebislerimizi elimize almayi nasip etsin! Ne kadar istiyoruz....... Gunden gune korku da buyuyor........

Cocugum annesi gelmisti kardesini opup duruyor.gorunce kalbim gitti.annesi ah canim hicbirseyinize karismam cok tsk ederim diyor.......

Biraz kiskandim gibi geldi sarilip opmesini gorunce ama normaldir buna hazir olmaliyim onemlisi cocuk bize yavas olsa da alisiyor ve yanimizda olmayi tercih ediyor buna da sukur .....allahim hayirli evlat olmayi nasip etsin! Kendim de hamile kalabilsem anne olabilsem......allahim nasip etse...

canim selam sende yoksun.........ben de...........ama gönuller bir ols.inş.canim..........biliyorum anliyorum korkunu ama rabbim inş sevindirecek seni anne olmak isyteyen herkesi ...........o korkunun yerini inş seviç alacak.inşşşşşşcanim ..........rabbim dualari makbul eylesin.............

arkadaslar merhaba! Yetercigim sen artik tedaviyi biraktin mi? El-muallim neler yapiyorsun? Is hayati nasil gidiyor? Kizlar Guzel dualariniz icin Allah razi olsun! Insallah diyelim.Bu topigi hergun bakiyorum dertlesebilecek arkadaslari burdan buldum ben gibi benim durumumdan anlayan sizlersiniz. Allahim bir gun gelir bu dualarimizi kabul eder insallah.

Allahim nasip ederse bu sene hersey yolunda ise tup bebegi deneyecegiz. Seneye ciddi olarak kariyerimle ugrasacagim yaklasik 6-7 senem tam hastanede gecti hastaneler ikinci evim gibi oldu.Artik elimden gelenler bu diye baskasini Allaha birakarak hic birsey dusunmeden calismak istiyorum.Boylece icteki bu ozlemi biraz olsa da unuturum....

Arkadaslar bir arkadasim cocugu olmayanlarin cenette yeri baska diye yazdigini okuyunca kalbim anlatilmayacak durumda hafifledi.Allahin mutlaka mucdesi vardir olmasa elden ne gelir....Hayirlisi...bunu diyorum yini de icimden cocugun olmasin istiyorum.

Allahim hepimize yardimci olsun!

offfff yine bugünde güne ben anne oldum diyemeden başlıyorum..........
bıktım bu duygulardan en nezaman anne olacağım...
ya tamam doğum yapma şansım olmıycak bunu kabullendim ama hayırlı bir evlat çıksın karşıma...

Pariscigim Kaderimiz elimizden birsey gelmiyor....Allahim bizlere her zaman yardim etsin

arkadaslar merhaba! Yetercigim sen artik tedaviyi biraktin mi? El-muallim neler yapiyorsun? Is hayati nasil gidiyor? Kizlar Guzel dualariniz icin Allah razi olsun! Insallah diyelim.Bu topigi hergun bakiyorum dertlesebilecek arkadaslari burdan buldum ben gibi benim durumumdan anlayan sizlersiniz. Allahim bir gun gelir bu dualarimizi kabul eder insallah.

Allahim nasip ederse bu sene hersey yolunda ise tup bebegi deneyecegiz. Seneye ciddi olarak kariyerimle ugrasacagim yaklasik 6-7 senem tam hastanede gecti hastaneler ikinci evim gibi oldu.Artik elimden gelenler bu diye baskasini Allaha birakarak hic birsey dusunmeden calismak istiyorum.Boylece icteki bu ozlemi biraz olsa da unuturum....

Arkadaslar bir arkadasim cocugu olmayanlarin cenette yeri baska diye yazdigini okuyunca kalbim anlatilmayacak durumda hafifledi.Allahin mutlaka mucdesi vardir olmasa elden ne gelir....Hayirlisi...bunu diyorum yini de icimden cocugun olmasin istiyorum.

Allahim hepimize yardimci olsun!
amın...........canım........rabbım inş herkese çekebıleceğnın versın .bu ımtıhan zor bu imtıhan inş sabredersen canım sonu çok guzel olacak bı ımtıhan. inş sabrın sonu selamettır rabbımız bızım için ne dılemış bılemıyoruz inş en guzelını en hayırlısını dılemıştır. ondan asla umıt kesmeyelım........senın yureğın çok guzel inş sana ve tum isteyenlere parıse ...canım parıs ne olur böyle söyleme ümıdını kesme canım inş olacak. o yeterkı ol desın herşey yolunda olupta olmayan bıçok kişi var bu iş ona bakmıyo...inş rabbım ol dıyecek. pink rose mumuya... inş hayırlı evlatlar versın................dua ile..............

el-mualim canim hayirlisi.Kizlar herkez kk sikildiniz mi/ yoksunuz? yazaniniz mi yok? nerdesiniz? Nelerle mesgulsunuz goremiyorum sizleri Allah yardimciniz olsun!

Pariscigim Kurumlara basvurdun mu? Ozel hastanellere gittin mi? Alacaksan canim 2 yasina kadar al.daha iyi.Kolay baglanir.Allah yardimcin olsun!

canım kendıne iyi bak ve asla yılma.............gunlerın nasıl geçıyo............oğluşun nasıl............canım rabbım verecek ve sevıneceksın................dua ile............

kızlar merhaba nasılsınız sıkıldınızmı?
ben hala karşıma hayırlı bir evlat çıksada bu sıkıntılar geçse diye düşünüp duruyorum
yaş oldu 29 :)
nezaman sevicez büyütücez offfff:delphin:

Canim paris inş olacak vazgeçme.... Ama bu arada kuruma başvursana ....inş bi tane çikar karşina...........hasretini bir nebzede olsa giderirsin.............rabbim kisa zamanda nasip etsin tatli bi bebiş.........

kızlar nasılsınız hepinizi öpüyorum..bugün giremedim hiç ama hep aklımdaydınız..hayırlısıyla hamiş kalalım inşşş..bütün iyi dileklerimle gönülden diliyorum hepimiz için inşşş...ALLAHIM büyük bizide sevindirsin inşşş..

kurumdan çekiniyorum arkadaşım
duyduğumuz kötü şeyler var yani bebekler farklı ilişkiden olabilir :( yada annesi çıkabilir gibi...
bu konuyla ilgili paylaşımı olan bana yazarsa sevinirim....
hani etraftan olsa bi bebek hiç düşünmem alırım...
iyi bir gelicek veririm allahım nasip ederse...
internetten evlat edinmiş annelerden yazılar var vaktin varsa bi oku canım
kadın bebeği alıyo 1 ay bakıyo sonra kurum arıyo geri alacağız annesi çıktı diyo kadın dava aömış kuruma....tüylerim diken diken oldu yani tek umudumuz bu ve biri çıksın geri alsın...

canım haklısın bu tur haberlerden bılgım var ama bunlar çok sık rastlanmıyo ......ama tabıkı nereden geldığı konusunda haklısın insan bılmek ister fakat sonuçta bakıldığında herne şekılde olursa olsun o yavrunun gunahı yok... o gözle bakarsak olay farklılaşır........ rabbım hayırlısını versın ........ama bıldığınden almada sıkıntılı annesı bılınıyosa zaman sonra çıkıp gelebılıyo ..bır tanıdığının ise gözler hep senın üstunde nasıl bakıyo dovuyo mu dıye rahat edmıyosun aslında yurtta bı tanıdığını olacak ve temız bı ailenın bebeğini öyle alacaksın daha çok böylşe alan var...........rabbım sana hayırlı bı çıkış yolu versın inş çıkarsın karşına inş........yureğın gıbı temız hayırlı bı evlat...............

benım memlekette bı arkadaşım var bız aynı yıl evlendık benım üç sene sonra oldu ama onun olmadı çok istedı ama sonuç olumlu olmadı eşıde pek tedavi yanlısı değildı sonra yıne bı tanıdık bı kadınla evlendı kadının ilk eşinden çocuğu yoktu bu evliliğinde hemen hamıle kaldı bı oğlu oldu ve kalktı bu oğlunu çocuğu olmayan arkadaşa verdı ben evlat hasretını bılırım al sen bak dedı sonrada bı kız daha doğurdu .........o arkadaş şimdi onıun oğlunu bakıyor ......çocuk şimdi onbır yaşında.ve arkadaşa anne dıyor ..........asla aralarında bı problem olmadı hayert ettım.........ama çocuk gerçek ailesını de bılıyo sıksık göruşuyolar ama asla gerçek annesı çocuğa karışmıyo...........bı keresınde çocuk çıkolata istedı annesı vermedı hayır olmaz dedı çocuk ağladı gerçek anne asla mudahale etmedı ..........şu an nufuslarına aldılar çocuğu ve çocuk bu annesını daha çok sevıyor...........ve hıç sıkıntı yok.............yanı böyle nadırde olsa olluyor.............hayırlısı arkadaşım

el muallim bu inanılmaz bir duygu eksikliği inan yani anne olmayı herkez ister ama hiç olamıycağını bilmek çok zor etrafta duymuyorum duysam hiç düşünmeden alıcam

El muallim canim gercekten ilginc.Bir tarafindan guzel sevgiye muhtac birini sevindirebilmek Allah buyuktur.

Pariscigim Insallah karsina biri cikar! Sende kucagiuna bebisini alabilirsin. 29 yas allahtan umut kesilmes .....

pink rosecigim ne yapiyorsun? dedigin gibi hayirlisiyla elimize bebislerimizi alabiliriz.Allahim bunu nasip etsin!

hepinizi opuyorum Allaha emanet olun!

Back