Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mumucumm yola devamm muallimin dediği gibii yılmak yok..ALLAH çook isteyeni severmiş çok çok istesin dua etsin diye hemencecik vermezmiş...ondan gelene amenna..hayrı şerri o bilir..biz isteyelimde bu dünyada olmasada öbürkünde verir canım beniiim..

amenna RABBİMDEN gelen başım gözüm üstüne

insanoğluda dünyalık nimetler ister bizimkide o işte

RABBİM hayırlısıyla versin inşALLAH HEPİMİZE

Merhaba kizlar nasilsiniz?Pariscigim annen nasil oldu? sevindim eve ciktigina.............Kendini nasil hisediyor? yazdiklarinizi okudum.........yaklasik bir haftadir 2 -aylik bebegin yanindaydim.OOOO Allahim oyle tatli ki? Allahim kucagimiza minicik bebislerimizi almayi anne-baba demeyio nasip eder mi? Yoksa bu bir hayal gibi kalacak mi?..Kokladigimda gozlerimdeki yasi tutamadim.O guzel koku kucucuk melek ........

Umudu kesmemeliyiz kizlar bunu size diyorum ama ister istemes elimde olmadan umutsuzluga arada bir kapliyorum...

Suan evim bebeklere dolu kiz kardeslerim bebekleriyle burada 1 haftaya geldi. Ne kadar guzel birsey evin canlaniyor....
Kizlar hepinizi opuyorum Allahim bizlere yardimci olsun!

offf of diyorum valla artık çok üzülüyorum kızlar
yola devammı yolun sonumu bilemiyorum
kendime yediremiyorum adı bile kötü kısırlık...
allah daha büyük dert vermesin
meyvesiz ağacı taşlarlarmış...

herkese hayırlı geceler..........arkadaşlar..........gerçekten zor bı sureçten geçiyosunuz ama rabbım en iyi bılendır.inş geç de olsa duaları makbul eyleyecek.geçen gun bı yakınıma gıttım umre zıyaretı .ordan gelmiş zemzem .içtim en guzel mekandan duaların kabul edıldığı mekandan gelmiş.mubarek içeçek............hacca gıtmış bırı olarak kokusunu iime çektım.ve içerken hem kendıme hemde tanımadan yakınlık duyduğum sız dostlarıma da dua eyledım .inş rabbım sızler ferahlık genışlık versın.......inş verdığı bu sıkıntılara karşılık guzel gunler nasıp etsın...
kukanın dedığı gıbı o bebek kokusu öyle bışeykı hiçbir şeyle kıyas edılemez ........yoksa insanlar üç dört doğurur mu....o sevgı olmasa........inş rabbım o kokuyu yurekten nasıp eder hem kukaya hem sızlere......selam ve dua ile................rabım duaları makbul eylesın............

hamile kaldım ama bebeğimi kucağıma alamadım

o kadar çok merak ediyorum ki annelik duygusunu anlatamam

RABBİM hayırlısı ise nasip etsin inşALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kizlar nasilsiniz? Pariscigim mumudihabacigim Pink rosecigim hayirlisi diyelim bu surecler sizler depressyonda gibisiniz ben de cok korkuyorum ALLAH BUYUKTUR INSALLAH NASIP EDER....................

EL-MUALLIM CANIM AMIN AMIN! AMIN

Ben o kokuyu duyamadan yaşlanıp gidicem heralde...

canım yaaaaaaaaaa..................yapma böyle......neden bu umtsuzlukk olacak inş olacak rabbım verecek .........zamanı var bıraz daha belkı..............yola devam canım sakın umutsuzluğa düşme......................rabbım bu imtıhanı kolaylaştırsın inş............dua ile..........

elbette rabbım verecekkkk inanın ...........sonu tatlı bu sıkıntılarınnnnnnn...............rabbım inş ol dıyecek...............canım kula nasıl oğlunla hayat ...............inş iyisındır rabbım daha iyi etsınnnnnnnnnnnn

Insallah canim.onemlisi umut etmek gercekten gunen gune umut azaliyor...........Evimizde misafirler oldugu icin fazla giremiyorum.Suan kk misin?

Elmualim canım sağol çok iyi niyetlisin iyi düşünelim iyiım olsun dimi
ama ben şuna inandım artık yola devam demişsin ya benim için yolun sonu bu içime doğuyo sanki anne olamıycam ben ne bilim hiç böyle anne olıcakşım gibi gelmiyo...
hislerim biraz kuvvetlidir...
umarım bu sefer yanılırım...ya evlatlığada razıyım allahım inşallah karşıma çıkarır hayırlı bir evlat...artık bebeğim olsun diye dua edemiyorum çok acı bu ama allahım karşıma hayırlı bir evlat çıkar diyorum...

canım benım böyle düşünme...........bu olumsuz düşünceler inan kı şeytanın vesvesesı........asla yılma bol dua t sen hiç anlamdığın bı an gelecekkkkkkk bebeğin.inş................ ama olsun veeya olmasın...........sen yınede bı evlat edın.............olunla paylaşır bebeğini onunla beklersın..............inş rabbım bı kapı açacak.............inş sıkıntılar son bulacak bıldığın dualarla daima yakar ..........inş.............huzur kapısı açılacakkkkkkkk....................bu sureç gerçekten zor.............inş mukafatı sonu hayır bereket mutluluk olcak ..........herkese hayırlı geceler.rabbım yardımcınız ols ...dua ile......................

zekerıyya peygambere allah senın bı oğlun olacak dıye vahyettığınde ben yaşlı adamım karımda kısır dır nasıl olur.dediğinde yuce allaha bu kolaydır o ol dedımı o şey olur der melekler...............asla umut kesmeyın arkadaşlar...........herşey sadece onun ol demesıne bakar..............rabbım hayırlı guzel tatlı bebişler vrsın daima dua edelımmmmmmmmm..............

Allahtan umut kesilmes~!Insallah nasip eder.Allahim buyuktur.Pariscigim Allahim golune gore nasip etsin!
Cok zor doemlerden geciyoruz.Bir bebisimiz olsa anne -baba olabilsek.............Allahim buyuktur insallah nasip eder......................................

kızlar selamlar..cumanız mubarek olsun dualarımız kabul olsun bebişlerimize kavuşalım inşşş....hepinizi öpüyorum canlarım...

slm bu o kadar hasas bir konu ki (bazan bizde konuşuyoruz) içinden çıkamıyoruz ama ben tanıdığım bildim bir aile olursa sanki sorunları daha kolay aşarmışız gibi geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…