Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bizde seni öpüyoruz nasılsın iyisindir inş
inşALLAH canım her şeyin hayırlısı

her şerde bir hayır her hayır da da bir şer vardır

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor

hep evde ve yalnız olmak zorrrrrrr

doğru aslında doğurmak marifet değil
eğitmek ve anne gibi anne olmak istiyorum kısmetse
zaten maneviyetımız olmasa ne yapardım

rabbım bu guzel gunlerde duaları kabul ets inş el açıp yalvaralım......şevval ayındayız inş .......um utlarımız hep devam etsın...............selametle.dua..ile..........dostlar........

Mumidihabacigim umutumuzu kesmeyelim Insallah allahim nasip eder.Suan ben de evdeyim calismak iyi mi diyorum.Sikilmaya basladim.Aslinda yazacak o kadar islerim var malesef hic yazmak istemiyorum....Insan da yalniz kalinca hersey aklina gelir ya ....Takmamak ta mumkun degil ama elden ne gelir duadan baska.....Allahim buyuktur.Insallah nasip eder Allahim!

el-muallim canim guzel dualarin icin tsk ederim.Insallah insallah insallah.Bu ayda okunacak ozel dualar var mi? orucu dusunmustum malesef tutamadik.Ramazanda Allahim guc verir ya zorlanmadan tuttuk sindi ise hersey cikiyor......Hayirlisi.................Dua edermisin canim.

canım hayırlı geceler evet ramazan bıttı .oruç daha kolay bırlıkte ..şu an ben de şevvalı tutuyorum inş ........ders anlatırken zor oluyo ama bu ayın da kıymetı başka rabbım kabul ets.elbette canım inan hep dualarımdasın. rabbım inş verecek ve sevındırecek..............o guzel gun gelecek inş..............özel dua yok canım içinden geldiği gıbı iste...........bıldığın duaları oku her daim............özellikle seher zamanları........ya nıçın evdesın canım iş yok mu alışınca zor gelıyo boş kalıp kendını dınleme..........
mumdıhaba...canım sende kendıne iyi bak gelecek guzel gunlerı duşun......dua et........parıs pınkrose sızler nasılsınız rabbım iyilik versın hepımıze.....................

hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrr dostlarrrrrrrr nerdesınız ben de başka tpıklere gırıyorummmmmmmmmmm yoksuunuzzzzzzzzzz selammmmmmmm ve duaaa ...................

EVET HERKEZLER NERELERDE

ARTIK TERKE EDİLDİK UNUTULDUK hihoyyythihoyyythihoyyyt

nasılsınız arkadaşlar
annem pazartesi çıktı şükür
15 gün evd eyatıcak sonra kontrolü var kendini yormaması lazım
sağlık durumu iyi şuan ama karaciğer enfeksiyon değeri 200 de
inşallah hemen atlatır dua edin hepinizi öpüyorum

canım inş daha iyi olur................ kımseler yokk bu toıpkte........herkes yoğun galıba. iyi olun da ......canım kendune iyi bakkkkkkkkkkk selammmmmmmmm ve dua ...........inşş canım annene hayırlı acıl şifalarrrrrrr

mumudıhaba kımse yokkı sızde gırmıyosunuz ben zaten çallışmaya başladım ama arasıra gırıyorum yıne özluyorum sızı kuka zaten oğluyla yoğun inş herkes çok iyi olsun.dua ile..............

pariscim geçmiş olsun inş çok iyi olur eski sağlığına kavuşur

kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım aslında ben hep buralardayım ama sanıyorum herkesin farklı telaşları ve site yavaş yavaş terk ediliyor

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy özür dilerim parise yazdığım yazı muallime gitmiş

muallime yazdığım da parise kusura bakmayın kızlar

YAAAAAAAAAA KISMET HAYIRLISIYLA OLSUNDA SENEYE YAZA OLSUN

İNŞALLAH

AMİNNNNNNNNNNNNNN OLUR İNŞALLAH..A.E.o

2 yaz 2 kış olsaydı razıydım offffff offfff
3,5 sene......
bazende diyorumki allahım vermiyorsa vardır bi bildiği
niye herkeze veripte bize vermiyo her işte bir hayır vardır
aman kendimimi avutuyorum acaabaaaaa

3,5 sene......

mutlaka bi hAYIR VARDIR CANIM ÜZÜLME VAKTİ SAATİ GELİNCE SANADA VERİR İNŞALLAH AMA MORALİNİ ASLA BOZMA

3,5 sene......

canım benim kendimizi avutmaktan başka şeyler gelmiyo ne yazıkki...bak bende 14 yıl bitiyo artık hala umutluyum hala istiyorum sanırım 90 yaşıma da gelsem istemeye devam edicem..hayırlısı inşşş...a.s.

rabbım inş tum isteyenler en kısa zamanda bebişler nasıp ets canım kuka ya mumudıhabaya parıse pınk rose inş........... vaktı zamanı var elbet inş.gelecek o vakıt......benım bı arkadaşımın onuç sene sonra oldu önce bı oğlu sora ara vermedı dondurulmuşlarala ikiz kızlar benı bıle geçtı kısmetı takdırı kımse bılemez bende bebeğimi üç sene sonra aldım kucağıma rabbım çok bekletmesın kızlar......... bu imtıhan zor gerçekten zor sızlerı anlıyorum ama rabbım ol demeden olmuyoooo .........inş rabbım ol dıyecek ve sevıneceksınız . rabbım kımseyı zorda bırakmasın.......... dualarım sızınle....... ne guzel bal pınkrose umudunu yıtırmemış inş canım umut dolu ol......guzel gunler yakın selamm ve dua ile dostlar.............................

3,5 sene......
tamam benimde 9 yaz 9 kış biti

bakalım daha ne yazlar kışlar var

beklemek istemiyorum ama başka yapılacak birşey yok ki:ecrin_bebek:
canım benim kendimizi avutmaktan başka şeyler gelmiyo ne yazıkki...bak bende 14 yıl bitiyo artık hala umutluyum hala istiyorum sanırım 90 yaşıma da gelsem istemeye devam edicem..hayırlısı inşşş...a.s.

pinkçim ne söz ettin canım a.s.

benide aşka getirdin 90 yaşına kadar bende istemeye karar verdima.s.

sana bütün samimiyetimle söylüyorum beni çok motive etti bu lafa.s.

moral buldum gücüm artı umudum alevlendia.s.

çok teşekkür ederim haytım senin gibi arkadaşlara çok ihtiyacımız var a.s.

öyleyse yola devammmmmmmm yolunuz açık dualarınız makbul yureğinız ferah ols

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…