- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
canım bizde seni öpüyoruz nasılsın iyisindir inşkukacığım selam canım geçmiş bayramını kutluyorum,eşinle evladınla mutlu ömürler diliyorum..ALLAHIM dualarımızı kabul eylesin İNŞALLAH canım benim ALLAHIM hepimizi sevindirsin...mumudihabacım elmuallim cim parisçiğim hepinizi öpüyorum sevgiler..
inşALLAH canım her şeyin hayırlısıKizlar nasilsiniz? Pariscigim annen iyi mi? tedavi nasil gidiyor? haber ver. Onumuzde tatiller cok olur yeter ki annen iyilessin.Allahtan acil sifalar diliyorum!
Mumudihabacigim nasilsin canim Ya birzamanlar bize destek veren ve umut isiklarin tekrar yanmasina sebep olan MUmudihaba nerde???/ Olacak guzel seyleri dusunun.Biliyorum gunden-gune umut azaliyor ama yini de umut var ki Insallah Allahim anneligi tattirir.Nasip eder. Bol dua edelim.Allah buyuktur insallah nasip eder!
canım ya böyle deme doğuranların ne üstunluğu varkı her doğuran anne mı. sen guzel bı insansın kafana takma evet gerçekten bu zor bı imtıhan ..rabbım sabır versın ve kısa zamanda umutlarını yeşertsin............guzel bı hayt versın bızler faydalı.ve hayırlı.........dua ile.........:dance:
pariscim geçmiş olsun inş çok iyi olur eski sağlığına kavuşurmumudıhaba kımse yokkı sızde gırmıyosunuz ben zaten çallışmaya başladım ama arasıra gırıyorum yıne özluyorum sızı kuka zaten oğluyla yoğun inş herkes çok iyi olsun.dua ile..............
nasılsınız arkadaşlar
annem pazartesi çıktı şükür
15 gün evd eyatıcak sonra kontrolü var kendini yormaması lazım
sağlık durumu iyi şuan ama karaciğer enfeksiyon değeri 200 de
inşallah hemen atlatır dua edin hepinizi öpüyorum
2 yaz 2 kış olsaydı razıydım offffff offfff
3,5 sene......
bazende diyorumki allahım vermiyorsa vardır bi bildiği
niye herkeze veripte bize vermiyo her işte bir hayır vardır
aman kendimimi avutuyorum acaabaaaaa
2 yaz 2 kış olsaydı razıydım offffff offfff
3,5 sene......
tamam benimde 9 yaz 9 kış biti2 yaz 2 kış olsaydı razıydım offffff offfff
3,5 sene......
canım benim kendimizi avutmaktan başka şeyler gelmiyo ne yazıkki...bak bende 14 yıl bitiyo artık hala umutluyum hala istiyorum sanırım 90 yaşıma da gelsem istemeye devam edicem..hayırlısı inşşş...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?