Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olacak inşallah yaağmurcn
canim hepimizin inşallah
olacakkkkkkkkkkkkk
buna inanalim

Kizlar merhabalar.Insallah diyelim insallah Allah buyuktur.

Olacak diye kendimi aldatiyormuyum bunu bilmiyorum ama umut var.umutumu kesemem.Allahim insallah nasip eder.

Sabir Sabir Insallah olur kizlar..............

Uyumuyoruz canim burdayiz
canim seninde kandilin mübarek olsun
inşallah hepimizin duasi kabul olur
hepimiz anne oluruz

Yok canim yazin daha çok insan neşeli oluyor
ama bence biraz sanki yaz geldi diye tenbelleşiyoruz

Kizlar Allah razi olsun! iyiki hepiniz burdasiniz. Sizin de kandiliniz mubarek olsun.Insallah dualarimiz kabul olur.

Kizlar haberim var hastaneye gittim O siyah sey tuplerde sivi bulundu. kist duruyor.Kizlar tupleri amelyatla alacagiz diyorlar. ben kesinlikte hayir dedim zaten kist yuzunden amelyat oldum nerde tekrarliyor. Hatta amelyatsiz tedavi yolu varken amelyat oldum.Hayir dedim.

Simdi bu sekilde tup bebek yolu ile hamilelik olursa bile tuplerde hormon degisikligiyle tekrar sivi olusmasi normal ve hamilelikte cogunlukta intekasyon olur diyor sonucta kaybedersin diyor. Cok agladim simdi bu eksikti hic tuplerde sorun olmuyordu.

Ameliyat olursam daha zaman kaybederim. Allahin yardimiyla kisten kurtulacagim ve bu siyah seyden 1 ay icerisinde elimden geleni yaparim. tup bebege girecegim kaybedersem kaderim belki oyle olmas ya oyle olursa ne yapacagim...............................

canım KUKAcım iNşALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR
YÜCE MEVLAM YARDIMCIN OLSUN

buzadaazanmelcim nasilsin? tedaviler nasil gidiyor? Guzel haberin var mi?

Mumudihabacim nasilsin? Insallah diyelim.

Kizlar kesinlikte amelyat yapilmasi gerekir.Tupler alinmaliymis I--netten okudum.Bu tup artik ise yaramas islemlerin yapamasmis.Tupun genislemis ve icerisine sivi doluyor bu sivi rahime ve hamile kalinca embriyona etkilermis. sonuchamilelik noktalanir.

Simdi karar veremiyorum. sag tarafimdaki yumurtanin yarisi alinmisti bu yuzden o taraf islemin yapamiyor.Sol taraf yumurtayi saran buyuk boyutta kist var ve tup alinirsa simdi daha ne kadar bekleyecegim? Karar vermek cok zor. dun kesin hayir demistim bugun amelyat dogru karar olabilir mi diyorum.

:çok üzgünüm:kukacım yaşadıklarını en iyi sen bilirsin
en doğru kararıda yine sen bilirsin
unutmaki senin sağlığın herşeyden daha önemli yüce rabbim şifalar versin cannım
herşey gönlünce olsun
a.e.o

kukacığım hayırlısı olsun diyelim...ama unutmaki önce kendi sağlığın allahın vardır bir bildiği bence ameliyat şartsa ol derim hamile kalıpta daha büyük acı yaşıyacaksan buna gerek yok bak bana gözüm kapalı tüp bebek yaptırdım tedavilerimi olmadan menepoz seviyem sınırda iken sonuç ne oldu yaşamadılar...kukacığım vücut sağlıklı değilken bebeği kabul etmiyo canım bunu unutma....ama morelinin yüksek tut üzülme sakın sen hepimizden daha güçlü aklı başında insansın...haberlerini bekliyorum...

keşke hayat hep istediğimiz şeyleri verse....

Kizlar Allah sizlerden razi olsun. Evet hayirlisi. Duymadigim seylerle karsilasiyorum.Bekleyen daha neler var.Tuplere sivi doluyor bu cok onemli birseymis duydum sasirdim.Hem hamilelige etkiler. Hayirlisi. Dua edin.Amelyat olsam bile bu ay sonunda olurum.belki hicbirsey kalmas umut var.....

Kukacım ben daha tedaviye başlamadım zaten burda yoktum 1 2 ay sonra yani anlıcan bişe yok.Senin geçirmiş olduğun tüplerdeki sıvı genelte tüpleri tıkalı yani buna hıdrosaypıng bayanların hepsinde değil ama çoğunda var yani tüp tüplerin işe yaramıyorsa tüp bebekte zarar getiriyo tutsa bile bu sıvı onları zehirliyor.Zaten yurtdışında tüpleri problemli olan hastaların tedaviye başlamadan tüpleri alınıyomuş.Ama gelgelelim bunları bilsekte o tüpleri aldırmak banada zor geliyo sanki bi umut çünkü tüpler alınınca normal yolla hamile kalamıyoruz hani belki olurda mucize gibi hamile kalırmıyım düşüncesi.Bendede tüpler tıkalı fakat sıvı görünmüyo kimilerinde görünmüyomuş o yüzden laparoskobide bakılacak varsa alınacak.Doktorumdaumda başarısız mikroları buna bağlıyor artık göricez balalım.Yani birde bu çıktı .

Arkadaslar allah sizlerden razi olsun! Cok Cok tesekkur ederim. Basim catliyor.Aynen bugun I-nete baktim ve amelyat gereken durum dedim.buzadaazanmelcim cok TSK ederim aynen oyle guzel anlattin galiba ben amelyati yaptiracagim.Burda da tedaviye baslamadan alinmali dedi kendi dr olmadigi icin sinirlenmistim.Hayirlisi

Simdi bu hidrosaypingi tedavi ettirirsen suan ilk defa oluyor belki tup bebege egel olmas ne dersiniz bu hakkinda.

Benim tikali tuplerimi acmislardi cok guzeldi bunun sebebi neymis? ve acik amelyat mi laparaskobile yapilir mi? sonra ne kadar bekleyecegim? tup bebege eger sans olursa ne zaman girebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…