How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yesilim dedigin gibi cok cok zor.bebegi olmayanlar anneligi tatmak istiyorlar. basimdan geciyor surekli dusunup duruyorum. Klbim param-parca oluyor. bu kafadan neler neler gecmedi.... Allah buyuktur ... herseyin hayirlisi.....
anneliği tatmak kadar doğal bi duygu yok başımda geçti arkadaşım ben hala çocuğu ken 4 aylıkken dayı çocuğu olmuşum alanda verende memnun ama çevre bizi bitirdi attığın her adımı nasıl oldusa hep buraya çektiler

Yesilim ben annemin hayatini ayni tekrarladim.Tabi benimki biraz degisik sukur annemle karsilastirinca cok sukur.Aynen alanda veren de memnun etraftakiler maf ediyorlar.Artik bos veriyoruz. Suan yuzume karsi bazen bazi seyleri soyliyorlar neyse soyleyin soyleyin diyoruuuuuuuuuum. Bunlari gordukten sonra ben de evlatliktan cok korkarim.Allah insallah verir..................

Yesilim ben annemin hayatini ayni tekrarladim.Tabi benimki biraz degisik sukur annemle karsilastirinca cok sukur.Aynen alanda veren de memnun etraftakiler maf ediyorlar.Artik bos veriyoruz. Suan yuzume karsi bazen bazi seyleri soyliyorlar neyse soyleyin soyleyin diyoruuuuuuuuuum. Bunlari gordukten sonra ben de evlatliktan cok korkarim.Allah insallah verir..................
canım benim ben bunları yaşayan biri olarak allaha hep dua ettim duam kabul oldu 2 evlat verdi allah bantlarınıda ömürlerinide güzel etsin inşallah sanada tez elden hayırlısıyla versin aratmasın:1hug:

canım kuka ve paris cimm elbette zor karar vermek hiç kolay olur mu tabı kı insanın kendi evladı bambaşka ama sadece ihtimaller bunlarr asla olmayacakk şeyler degil rabbım en kısa zamanda tum kadınları hayırlı annne yapsınn mubarekk üç aylara girecez bol bol dua eyleyip el açalımmm kımın duası makbul bılınmez bırbırımıze dua edelim pozıtıf enerji yollayalımmm

inşallah kızlar allah isteyen herkezi evlat sahibi yapsın bunu yaşıyan daha iyi anlıyor tabi insanın kendi çocuğu gibi olmaz deselerde ben inanmıyorum içimdeki bu sevgiyle evlat sevgisiyle ölüp gitmek istemiyorum allahım hayırlısını vrsin hepimize

yesillim anneli-babali buyumeyi nasip etsin! masallah.....Insanin hayatindaki en buyuk zenginlik cocuktur.Allahim bagislasin.

el-muallim evet cocuk hicbirseye degistiremeyecegin en buyuk mutluluktur.Insallah nasip eder.insallah dua;arimizi eksiltmeyecegiz.

Pariscigim neden sana ozel msj gonderemiyorum. Canim nasil olmas olur seveceksin kendi cocuguna yapan herseyi ona yaparsin. Biz kabul etmeliyiz ki gercekler ortada kendi evladimiz gibi ne yaparsak yapalim ona da gercekleri soylemeliyiz. Biz kendi evladimiz gibi severiz buyuyunce gercek soylenmese baskasindan duyarsa yikilir. Kendimiz soylersek kizinca veya birseyi dogru yapmasak couk mutlaka kendi annem-babam olsa bunlari yapmas diye dusunmemesi mumkun degil boylece kendisi uzulur. Bunlari yasayanlari biliyorum etrafimda yakin tanidiklar var akrabalarim var....

Canim simdilik biraz olsa da umut oldugu icin hadi canim allaha bol dualar edelim.Canim senin icin bazi sorulari gondermistim dr cevap verecek hemen gonderirim.ozel msj nasil yazacagim?

Allaha emanet ol!

inşallah kızlar allah isteyen herkezi evlat sahibi yapsın bunu yaşıyan daha iyi anlıyor tabi insanın kendi çocuğu gibi olmaz deselerde ben inanmıyorum içimdeki bu sevgiyle evlat sevgisiyle ölüp gitmek istemiyorum allahım hayırlısını vrsin hepimize

allah korusunnn arkadaşım lutfenn güzel düşünn güzell olsun inş olursa inş olur elbett ama olmazsa o yureğindeki sevgiyi verebileceğin tatlı bı bebekk nıye olmasın gönlün b u kadar dopluikennn .........nıce anne var sevgisizdır bırakır gıder ardına bıle bakmazzzz annelık doğurmak mı o bambaşka sevgini dopdolu yaşaman ve yaşatttmannnnn umuduylaaaa kallll sağlıcaklaaaaaa:dance:

merhaba kizlar. nerdesiniz? neler yapiyorsunuz? Pazartesi islerim basliyor. Bu gunleri ilac ic igne al ve bilgisayaar basina yapis arada evdekilere birsey hazirliyorum.......................

Kimse yok mu???????????????????????????????????????????????/////

Arkadaslar nerdesiniz????????????????????????

kuka e muallim güzel mesajlarınız için sağolun allah gönlünüze göre versin kukacım hayıt tohumunu aldım yarım tatlı kaşığı tohumu ezip bir çay bardağı sudamı kaynatıcam....

acayip sıcak işten geldim fenalıkgeçirdim yolda

kuka acaba özelinde bir sorunmu var semos özelden yazmış bana neden senden gelmiyo

Kizlar ben tup bebege baslayacagiz dediginde COK ONEMLI DIYENLER ICIN TEST YAPTIRMISTIK
1) hormon testi ( 10 hormon icin vermistim)
2)enfeksiyon ve virus icin
3) CEA(CARCINOEMBRYONIC ANTIGEN) / CA-125( carcinomaantigen)/ AFP( alfa-fetoprotein)/ ve CA-15-3 / CA -19-9

3-TESTI hic yapmamistik. ben dr degistirmistim. Bu dr icim sinmiyor. Belki alisirim dr ariyorum.

KK kizlardan birsure bilgiler topladim yararli oldu bu lazim diyenleri kendim istiyorum mutlaka soruyorum.Simdi bir dr bize en fazla 10 dk ayirabilir.zaten birseyleri dogru -duzgun tam olarak
anlabilmesi icin zamanlari kisitli. Baslarda cok kiziyordum.simdi sizlerle paylasiyorum cok sey ogrenmis oldum.............................

Pariscigim arada bir olsa adet gorenler pes-pese 3 ay adet gorenler 2-ciye. Ziyaretci msj bakarmisin yazdim. ve jenekoloji bolumundeki konuya yazdim . Sen icin tup bebek sansi var dedi.

evet okudum canım alttaki almancadan araştırırm yazdığın şey ne araştır demişsin ya bana dr mı sorucam

yaaaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek:
:enbuyukkk:
ben anlamadım ne konuşuyorsunuz
:enbuyukkk:
bana da antatırmısınz

Merhaba kizlar dun ogleden sonra hic kk giremedim...

Mumudihabacigim nasilsin? nerdesin kayboldun? menopoz hakkinda....

Iyiyim Canim Ne Olsun Işte Boşluğu Doldurmaya çalişiyoruz
Sen Nasilsin Inşallah Iyisindir

Merhaba canim iyiyim.Eylule kadar bosum arada bir islerimi goturecegim evden yaparim ama sonucta yaz geldigi icin nekadar ugrasabilirim bilemiyorum.

Ya canim bu bebek ne kadar tatli Insallah gercek bebegimiz olur da resimlerini koyariz. Yarin dr gidecegim o siyah seyin ne olduguna bakariz.Insallah bir sey cikmasin diye dua ediyorum.Tup bebek icin psikolojik kendimi hazirlamak istiyorum galiba dr soracagim hersey iyi ise o zaman belki eylulde tatile gideriz donunce girecegiz.Insallah simdi esimle ciddi konusmaliyim. Herseye hazir olmaliyiz.

Mumudihabacigim bu hayatta hersey bos gibi gelmeye basladi. hicbirseyden zevk alamiyorum hicbirsey mutlu edmiyor.....
Sukur etmesini bilmiyor muyum diyorum Hayir allahima sonsuz sukurler olsun.Bunlari bilerek boyle olmam normal mi?

Allah nasip ederse karsedime gidiyoruz.annecigim ve yigenlerle. Hala bu sene dogmus bebisi gormedik. 10 gun kiz kardesimde kalacagiz.

Bugun yigenimi parka goturmustum.Herkez hamile Anlayamadim.Elinde kucuk cocuk.Yaninda yuruyen bir cocuk ve hamile.herkez oyle cok-cok gencler.Suan ulkemizde halk sayisini (demografiyi) yukseltmek icin yeni dogmus cocuk icin para veriliyor ve anne ve cocuk icin memleketin her yerinde parasiz yardim gosteriliyor. Dogum zamaninda ve dogumdan sonra yaklasik 2-3 aya kadar eve cocuk dr kendileeri geliyor.Ane dogurduktan sonra 1.5 sene cocugunyaninda kalabilir is yerine sonra donus yapabilirler.Gencler hic dogurmuyorlardi Allaha sukur suan baya bir degisiklik var....

Eeeeee onlara bakiyorum gozlerim doldu.................

canım kukacım
doğrusun sokağa çıkınca herkez mi bizleri bekliyor
yada bizlere gösteriş içinmi göbişlerini gerine gerine
dolaşıyorlar bende anlamadım

canım inşALLAH hayırlı haberlerle dönersin doktordan

a.e.o

Valla kızlar karılıyorum bu aralar herkez hamile herkez anne inşallah bizde anne oluruz...böyle kadermi olur....

Valla kızlar karılıyorum bu aralar herkez hamile herkez anne inşallah bizde anne oluruz...böyle kadermi olur....

kızzzzzzzzzzzzzz PARİSSSSSSS :oklava:
o nebiçim sözzzz
kızarım bak o ne demek
yüce mevlam bize sormuyorki
bizler alın yazımızı yaşıyorıuz

unutmaki sonunda sabır kazanacak:asigim:

Back