Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba sevgili benim arkadaslarim? Bugun Allahin nasip ettigi guzel gunun guzel baslamissinizdir.
Biraz hastayim. Usutmus gibiyim bogaz gitmek uzer gitmemesi icin ugrasiyorum.Sol tarafta agri var.

Yeni de sukur son zamanlari durup-dururken usutuyorum. hastalik baslamadan biter iyi di ama etrafimdekileri sinir etmek icin ben de Allahim gunahlarimi affediyor iyiki hastayim diyorum....

Bunlar hastalanmaya da imkan vermiyor. Boyle birsey dusunmeden yatiyim birisi yemek hazirlasin yani nazlaniyim diyorum.....Nerde??? Cocugum olsun onunla ugrasiyim diyorum Suana kadar bu dilegim olmadi. Yigenim var o da bu ne o ne neden neye nasil???????????????? her gun birsey ogretiyorum dinlenmek icin burdayim ... en azindan disari bir yerlere gotur tatilim boyle mi gecti
diyecem diyor ................ Konusmalari var ya gulmemek elde degil....................

Allah korusun.

canım geçmiş olsun...Mumudihaba sen iyice boşladın bizi he görüyorum başka topiklerde geziyosun :)

Ewet çok Gezenci Oldum Yerimde Duramiyorum
Taz Geldiği Için Enerjim çok

Merhaba sevgili benim arkadaslarim? Bugun Allahin nasip ettigi guzel gunun guzel baslamissinizdir.
Biraz hastayim. Usutmus gibiyim bogaz gitmek uzer gitmemesi icin ugrasiyorum.Sol tarafta agri var.

Yeni de sukur son zamanlari durup-dururken usutuyorum. hastalik baslamadan biter iyi di ama etrafimdekileri sinir etmek icin ben de Allahim gunahlarimi affediyor iyiki hastayim diyorum....

Bunlar hastalanmaya da imkan vermiyor. Boyle birsey dusunmeden yatiyim birisi yemek hazirlasin yani nazlaniyim diyorum.....Nerde??? Cocugum olsun onunla ugrasiyim diyorum Suana kadar bu dilegim olmadi. Yigenim var o da bu ne o ne neden neye nasil???????????????? her gun birsey ogretiyorum dinlenmek icin burdayim ... en azindan disari bir yerlere gotur tatilim boyle mi gecti
diyecem diyor ................ Konusmalari var ya gulmemek elde degil....................

Allah korusun.

Kizlar atesim 37.8.Bogaz yaniyor.Belim mi bebrek mi neresi oldugunu anayacak durumda degilim. Rahimde birsey oluyor....................................................................

Dua edin.1-2 gun giremeyebilirim yani de elimde olmadan yapisabilirim de. iki gun is yerinde oluyorum.Opuyorum Bol-bol dua edin

Pariscigim burdayim atesi 2 saatta indirdik bel kismina biraz masaj yaptik bogaz oldugu gibi.Bogaz disimle basimla beraber sanki aciyor gibi .... bogaz olmayabilir disciye yarina randevu aldim coktan erteliyordum.Care yok gidecegim. canim dayanamadim bir bakiyim dedim.

geçmiş olsun canım kuka
kendine iyi bak sağlığın herşeyden önemli
seni çok öpüyorum

Kizlar arkadaslar nerdesiniz? Neler yapiyorsunuz.
Mumudihabacim Insallah iyisindir.tatil nasil gidiyor.Ablan geldi mi? Tatil icin nereye gideceksiniz?

Aysenurcim hamilelik nasil gidiyor? Saglilin nasil?

Pariscim neler yapiyorsun? Tatile ne zaman cikacaksin?

Ah kizlar dun sabah fazla sanci olunca sanki olecektim wc gidemeyince dr gittik. Ultrasyonda sol tarafimda kist buyumus 36mm yumurtaligin her zamanki gibi kaplamis... sag tupun tamami sarmis gibi buyuk boyutta siyah birsey bulundu hemen amelyata gondermeyecegiz diye birsure tahliller yapildi 10 gun bakacagiz diye ilac igne verdiler gun ara kontrole gidecegim. Dr bu sene degistirmistim tupler var miydi tup yok diyor amelyat olduyumda tupler alinmamisti. tuplerin olup olmadigini ultrasyola gorulmesi gerekir bu da nedir? tuplerin olup olmadigini soran 2-ci dr.

Bogaz mi belirsiz disci dislerde sorun yok diyor bogaz usutmusum baska sorun yok dedi.Cekim (rontgen)yapildi. Ama yuz sisti.Sirtustu yatmamiyorum karaciger sikisiyor gibi... bebrek igne sokuluyor gibi. Neremi agirdigini kesin soyleyemiyorum ilk defa boyle oluyor.
Bugun mecbur ise gittim yarin da gitmem gerekir 1-haftaya izin alacagim.

Biz cumartesi belki 1 haftaya belki 2 gunlugune suan belli degil yurddisina kontrole gidiyoruz. Bizi korkuttu.Insallah korkacak birsey degildi. Suan dr gorusuldu.

Son zamanlari bay sinirlenmistim tabii onun etkisi var.

Cok korkuyorum.dua edermisiniz arkadaslar...Insallah insallah korkulacak durum degildir.

slm kuka çok çok geçmiş olsun canım stres yaptığın içindir biran önce iyi olursun inşallah canım dualarımız seninle:1hug:

canım kuka inanki namaz kıldıktan sonra sanada dua ediyorum
inşALLAH iyi olacaksın
moralını yükesk tut
bizler iyiyiz ablam ağustosta gelecek gün sayıyorum çok özledim yeğenlerimi
sabırsızlıkla bekliyorum

yüce rabbim acil şifalar versin dr demekti emin olmak için soru soruyorlar acil şifalar cersin

Pink rose merhabalar canim cok tesekkur ederim. Nasilsin neler yapiyorsun?

mumudihabacim yegenler ah bunlar var ya dunya guzelleri zaten onlari dusundukce gorunce cok mutlu oluyorum.

Allahim bize de yardim eder nasip eder.....

Sevgili arkadaslar aksam ustui dr aradi tahliller iyi cikmis.10 gunluk tedavi var.sonra tekrar bakacaklar suan gun ara geleceksin demislerdi bugun 10 gun sonra gelsin demis.Cok sevindim. Yuzumdeki sisler biraz gecmis gibi.ilaclari aliyorum.Bebrek ve karacier icin dr gidecegim. Suansukur iyiyim.
Kizlar cok korktum anlatamam .....

Allah razi olsun Size deAllah yardimciniz olsun. opuyorum....

kuka çok üzüldüm inşallah atlatırsın canım ya...iyi düşün iyi olsun hiç merak etme kötü birşey olmaz bizi haberdar et..muc mucccck

kukacım iyisin canımmmmmmmmmmmmm

moralını bozma daha da iyi olacaksınnnnnnnnnnnnnn

çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar sizler olmasaydiniz suan kiminle bunlari paylasirdim? Esim yanimda degil...
Allah razi olsun sizlerden.
Agri devam ediyor. Korkuyorum 10 gun sonra dr gidecegim.Ariyorum hastanede amelyata gitti diyor bulamiyorum ulasamiyorum. Allahima sukurler olsun ayaktayim. Usutme olayi cok dikkat ediyorum yini de son zamanlari sik-sik oluyor.Ilac etkisi mi baska sorun mu var bilemiyorum. Beni bu siyah olan ne o karkutuyor.O hakkinda dr birsey dememis.....Insallah kotu birsey degildir...

Arkadaslar beni uzen bu durumu paylastiginiz icin tsk ederim. onemlisi ayaktayim cok sukurler. Allah yardimcimiz olsun.

Sizle ne yapiyorsunuz? Opuyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm

herkezzzzzzzzz iyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiii
ama kukada iyiiiiiiiiiiiiiii olsunnnnnnnnnnnnnn
lütfeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yüce rabbim

Ah canim. Allah razi olsun. Hepimize Allahim yardimci olsun. Allahim dualarimizi kabul ederek cocuk sahibi olmayi nasip etsin.OPPPPPPuyorum canim.Gorusmek uzere
.....................

Allah razi olsun canim. Allahim dualarimizi kabul etsin .Opuyoruuuuuuuuuuuuuum canim.Gorusmek uzere................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…