- 25 Ekim 2023
- 405
- 614
- 34
Bende 3 ünde yapıcam bide 5 inde diye düşündüm 7. Ve 9. Gün olmuş oluyor yani rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eylesin yaBenimde 8 Kasım ama bir iki gün erken veririm belki testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 ünde yapıcam bide 5 inde diye düşündüm 7. Ve 9. Gün olmuş oluyor yani rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eylesin yaBenimde 8 Kasım ama bir iki gün erken veririm belki testi
Kesinlikle öyle ama işte böyle sohbetlerle vakit geçirmeye çalışıyorum güzel şeyler duyunca mutlu oluyor insanBilmedigim icin soruyorum. Bende baslicam da tıpbi olarak 3 günde hissedilmesi mümkün değil. Düşünüp icinizi karartmayın lütfen.
Merhaba , bende de hiç belirti yoktu. 12. Gün kan tahlili verdim sonuç pozitif. Bugün 15. Günüm. Doktor 18. Güne randevu verdi kese bakmak için. Herkeste belirti olmayabiliyormuş.Selam arkadaşlar bu benim 3. Tüp bebek deneyimim cumartesi yani ayın 26 sında transfer oldum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm sıfır belirti sizde durumlar nedir? Test günümüze kadar vakit geçirelim en azından
Sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı kolaylıkla nasip eylesin darısı bizlere zaman geçmiyor :))Merhaba , bende de hiç belirti yoktu. 12. Gün kan tahlili verdim sonuç pozitif. Bugün 15. Günüm. Doktor 18. Güne randevu verdi kese bakmak için. Herkeste belirti olmayabiliyormuş.
Amin. Hepimiz için hayırlısı olsun. Hiç sormayın hep bekleme içerisindeyiz. Şimdi de kese görmek için sonrasında kalp atışları. Şuan birşey hissedemiyorum kalp atışını duymadan rahat yok banaSizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı kolaylıkla nasip eylesin darısı bizlere zaman geçmiyor :))
Tahmin edebiliyorum 2022 de 22 haftalık bebeğimi kaybetmiştim hiç bitmiyor o süreçler rabbim sabırla kolaylıkla geçmesini nasip eylesin hepimizeAmin. Hepimiz için hayırlısı olsun. Hiç sormayın hep bekleme içerisindeyiz. Şimdi de kese görmek için sonrasında kalp atışları. Şuan birşey hissedemiyorum kalp atışını duymadan rahat yok bana
Bende 6ve 8 yaparım muhtemelen güzel sonuçlar almak nasip olur insaAllah canım hepimizeBende 3 ünde yapıcam bide 5 inde diye düşündüm 7. Ve 9. Gün olmuş oluyor yani rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eylesin ya
Desene heyecanlı bekleyiş başladı benim şafak 4 kaldıBende 6ve 8 yaparım muhtemelen güzel sonuçlar almak nasip olur insaAllah canım hepimize
Evet başladı benim daha çok varDesene heyecanlı bekleyiş başladı benim şafak 4 kaldı
Hayırlı olsun canım insaAllah pozitif sonuçlaraMerhabalar bende geldim aranıza dün(28 Ekim)transferimi oldum 7 kasım test günüm günler nasıl geçecek bilmiyorum sizlerin nasıl geçiyor
İnşallah hepimiz pozitif görelimHayırlı olsun canım insaAllah pozitif sonuçlara
Senin ki kaçıncı gün embriyosu canımİnşallah hepimiz pozitif görelim
Aminnnnnİnşallah hepimiz pozitif görelim
5. Gün embriyosu 3. Denemem benimSenin ki kaçıncı gün embriyosu canım
Hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza 3. Yarın 4 olacağız günler geçmiyorMerhabalar bende geldim aranıza dün(28 Ekim)transferimi oldum 7 kasım test günüm günler nasıl geçecek bilmiyorum sizlerin nasıl geçiyor
Olsun güzel sonuçlar alalımdaHayırlısı olsun hoşgeldin aramıza 3. Yarın 4 olacağız günler geçmiyor
Rabbimin izniyle ya heyecanlı günler zor ama bu heyecanı yaşamak bile güzel :))Olsun güzel sonuçlar alalımda
Evet çok şükür dururumuz varki yaptırabiliyoruz tüp bebek. Veya hiç hamileme kalamayan kadınlar var en azından biz kalabiliyoruz diyoruzRabbimin izniyle ya heyecanlı günler zor ama bu heyecanı yaşamak bile güzel :))