• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

[QUOTEtransferinden kaç gün sonra lek ost: 37626245, member: 634862"]öğlenden sonra kesilmişti ama şimdi yine başladı yatınca bişey yok tuvalete kalksam hafif hafif koyu kahve dediğin gibi hatta siyahımsı offf bilmiyorum ya bi test yaptırsammı acaba nedersiniz?[/QUOTE]
Canim transferinden kaç gün sonra lekelenme geldi

Doktorunu ara panik yapma sakin olmalısın yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir güzel düşünmelisinn

Yerleşme kanaması herkesdemi oluyo acaba? Olmasza bebiş tutunmadımı yani? offf deliricem düşünmekden:KK46:

merhaba benim de yarın yumurta toplama işlemim yapılacak ama 1 tanecik olduğu için bu ay dondurulacak bir dahaki aya tekrar iğneler ilaçlar yumurta toplama... umarım herşey yolunda gider... Allah hepimize sağlıklı bebişler naasip etsin inşallah...

Canım herkeste olucak die bişey yok benim bugün 8 . Günüm öle bir şey olmadı tatlım rahat sakın ol test gününü bekle dua et

Melek transfer sonrasi kacinci gun dus aldin ? Benim 5. Gunum daha yikanmadim sadece saclarimi yikiyorum sadece gobegim cok sisti sanki 3 aylik hamile gibi :) sislik varmi sendede ?

Bende 5.gün çok ılık suyla duş aldım tatlım sende alabilirsin rahatlarsınn suda çok kalma ve ılık suyla al duşunu benim kasıklarım ağrıyor belim bide ama şişlik kasıklarda dilerimm yavrularımız bize sımsıkı tutunmuşlardır Allah'ın izniyle

Oyy insallah canim30.yasimdayim 2 tane koydular rabbim gonlumuze gore versin insallah hayirlisiysa tabi

Bende 33 yaşındayım 2 embriyo transfer edildi banada hayırlısı 10 Kasım test günüm hayırlı iyi güzel haberler almayı diliyorumm hepimiz için olmasını çok istiyorum olmaz sada vardır alalhın bir bildiği vardır vakti zamanı elbet

Benim 6aa blastakonist en son evreye gelmiş iyi embriyo demekmiş.ben transferden sonra 3.günü ayakta ılıksu ile duş aldım.bugün kızlar ağlama krizi geçirdim.sol kasığımda sürekli bir ağrı var..birde göğüslerimde mavi damarlar onun dışında yok.sanırım bunlarda adet ağrıları .hayırlısı olsun....bizimde sınavımız bu...

En iyi iki tanesini koydular ama kalite filan hic bisey demedi bana dondurmayada kalmadi 5 taneydi 2 si cok iyiymis 3 tanesi dondurulunca tekrar canlanmaz mis umarim tutar yoksa o igneler toplama filan tekrar yasamak zorunda kalmak istemiyorum :KK57: rabbim hayirlisi.ne.iste onu nasip.etsin hepdua ediyorum burda okuduklarimada sabirl 13 kasim i bekliyorum:KK58:

Kizlar doktorum grade falan söylemedi bana. Sadece en kaliteli (birinci sinif) 2 embrio yerleşdrdiyini söyledi. İnşAllah hakkımızda hayırlısı canlarım.

ben de kanama olmadı canım herkeste olacak diye bişey yok canını sıkma, stres yapma...
Çok saol canım. Ya bişey sorucam. Transferden sonra ne hiss etdin? Yani içine doğdu mu tutacağı. Ben hiç bişey hiss etmiyorum. Ama hep dua ediyorum. İnşAllah hepimiz için hayırlısı kızlar.

Back