Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olurmunöyle şey üzülme lütfen ben tamamen ümidimi kaybettim sabah kan testine gidicem ama sonuç belli kanamam çok artti hatta parça parça şeklinde çok üzgünüm ama yapacak bişey yok rabbime siğiniyorum(((canım benim çok özür dilerim ben tam tersini söylemişim taze kansa kork koyu kahve rengi bi kanamaysa korkma demisti bana da ne olur kusura bakma çok özür dilerim
canım benim öyle söyleme öncelikle herşeyin hayırlısı Allahtan da umut kesilmez biliyosun, bu forumda neler okuduk kimler neler yaşamış sonra bebeklerine kavuşmuşlar ümitsizliğe kapılma sakın.. bak bence hamilelikte ne ilaç ne yemek ne içmek tek lazım olan şey moral senin ve bebeğin için moralini yüksek tut....Yok olurmunöyle şey üzülme lütfen ben tamamen ümidimi kaybettim sabah kan testine gidicem ama sonuç belli kanamam çok artti hatta parça parça şeklinde çok üzgünüm ama yapacak bişey yok rabbime siğiniyorum(((
Gitdinmi kan testine arkadaşım. İnşAllah olumlu sonuç almışsındır. Bize de haber ver. Olmasa da canını sıkma. Allah nasib eder inşAllah.Yok olurmunöyle şey üzülme lütfen ben tamamen ümidimi kaybettim sabah kan testine gidicem ama sonuç belli kanamam çok artti hatta parça parça şeklinde çok üzgünüm ama yapacak bişey yok rabbime siğiniyorum(((
Evet melek ben de merak ediyorum. İnşAllah iyi haberlerini alırızCanımm nasılsın merak ettim seni tuttii ???
Benimki 15-i canım. Seninki de pazartesi qaliba.Bütün gün aklım onda kaldı senin test günün ne zamandı???
Evet canım. Haklısın. İnşAllah olumlu sonuç alırsın. O zaman ben de yapmıycamYapmam çünkü aceleci davranmak istemiyorum alalhın takdiri ilahisi o yüzden aksi bir durum olmassa pztesi öğrenicez doktorumla birlikte büyüsünü bozmak istemiyorum pozitif yada negatif heyecanı bile çok güzel gerçek olunca kimbilir nasıl oluruz ben ve benim gibi evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu güzel gece hürmetine