• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

İsmail çepniye gidiyorum, transfer yumurta toplama international hospitalda olacak
yaş 33, ilk deneme.
ilacın kutusunu açtım, içinde 14 enjektör var ama ilaç şişesinin içindeki miktar gözüme cok az göründü

bir de dün internetten fiyatına bakmıştım 140 tl idi, bugün almaya gittim indirim gelmiş 45 tl.ye aldım. inşallah şansımız hep böyle açık gider :)
Bende 33 yaşındayım ilk denemem bugün tam bir hafta oldu transferim olalı bende Amerikan hastanesinde yaptrdım 10 Kasım'da sonuç alıcaz dilerimm olmuştur....sizde benim için dua ederseniz çok mutlu olurum Allah bizimle olsun sevgiler

Doktora telefon ettim şimdi, fazlasıyla yeter dedi, ne kadar cekecegimi söyledi.
Tatsız bir şey insanın kendine enjeksiyon yapması ama ne yapalım..

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Benim
Bende 33 yaşındayım ilk denemem bugün tam bir hafta oldu transferim olalı bende Amerikan hastanesinde yaptrdım 10 Kasım'da sonuç alıcaz dilerimm olmuştur....sizde benim için dua ederseniz çok mutlu olurum Allah bizimle olsun sevgiler
kullandığım iğnelerin kutusu 350 tl di

Transferden sonra o kadar bekleniyor mu sonuç için.. En zor kısmı o beklemek heralde, umarım sonuc pozitiftir, verdiğiniz tüm emeğe ve umuda değer. Doktorum buraya girmemi istemiyor ama insan kendisiyle aynı şeyi yaşayanlarla bir arada olmak istiyor.

Transferden sonra o kadar bekleniyor mu sonuç için.. En zor kısmı o beklemek heralde, umarım sonuc pozitiftir, verdiğiniz tüm emeğe ve umuda değer. Doktorum buraya girmemi istemiyor ama insan kendisiyle aynı şeyi yaşayanlarla bir arada olmak istiyo...banada psikolog aynı şeyi söylemiştiama bende giriyorum zaman geçmiyor başka dertleşiyoruz bilgi paylaşıyoruz. Bak ne güzel bir aya denk geldik sürekli dua et en öle rahatlıyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba bu siteyi sürekli takip ediyordum ama üye olarak aranıza yeni katıldım.. Benimde geçen hafta pazartesi 2 embriyo transferim oldu cuma günü ve pazartesi günü testimi yaptırıcam günler geçmek bilmiyor.. Halit Fırat Erden'in hastasıyım tam 6 ay tedavi gördükten sonra transferim oldu ama zaman hiç bu kadar sıkıcı olmamıştı transfer sonrası beklemek çok zor umarım herkesin test sonucu gönlüne göre olur.. :KK66::)

Arkadaşlar öncelikle merhaba bu siteyi sürekli takip ediyordum ama üye olarak aranıza yeni katıldım.. Benimde geçen hafta pazartesi 2 embriyo transferim oldu cuma günü ve pazartesi günü testimi yaptırıcam günler geçmek bilmiyor.. Halit Fırat Erden'in hastasıyım tam 6 ay tedavi gördükten sonra transferim oldu ama zaman hiç bu kadar sıkıcı olmamıştı transfer sonrası beklemek çok zor umarım herkesin test sonucu gönlüne göre olur.. :KK66::)

bu sürede bir seyahate falan cıkmalı bence :)
halit fırat erdene ben de gitmiştim ama illallah dedirtti bana, inşallah pozitif sonucunu alırsın:)

Kızlar merhabalar dun biraz kendimi yordugumu düşünüyorum egildim kalktim ama yavas yavas. Ben jel kullaniyorum onunla birlikte pembemsi bisey var jelin atigiyla beraber geldi korkuyorum......

Banada 2 embiryo transferi yapildi ilk denememdi 12.gun sonuc 15 14.gun dun sonucu aldimdeger dusmus negatif:(

Sizde sıkıntı neydi yaş kaç ve nerede yaptırdın ??üzülme vardır vakti zamanı rabbim hayırlısını nasip etsin :( bende beklemedeyim bakalım hayırlısını diliyorumm Allah'tan inş tutunmuşlardır

Sizde sıkıntı neydi yaş kaç ve nerede yaptırdın ??üzülme vardır vakti zamanı rabbim hayırlısını nasip etsin :KK43: bende beklemedeyim bakalım hayırlısını diliyorumm Allah'tan inş tutunmuşlardır
Esim varikosel ameliyati oldu sperm sayisi dusuk yasim 23 bursada yaptirdim..rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Kaçtı sperm sayısı benim eşimdede sperm sayısı düşük 1 milyon herşeyin hayırlısı bende 33 yaşındayım bakalım Rabbim bizim için ne nasip edicek hayırlısııyla ??

Kaçtı sperm sayısı benim eşimdede sperm sayısı düşük 1 milyon herşeyin hayırlısı bende 33 yaşındayım bakalım Rabbim bizim için ne nasip edicek hayırlısııyla ??
1.5 milyondu cnm en son biraz ara vermeyi dusunuyorum. Kendimi toplamam lazim..

Daha yaşın küçük olur merak etme önemli olan canlı spermin olması tevekkülü dilinden bırakma sabırlı ol lütfen sabrın sonu selamettir..ben 33 yaşında 5 yıllık evliyim hiç acele etmedim birden karar verdik tüp bebek yaptırmaya Rabbim nasip etmişse olur...elbette çok istiyorum dualar ediyorum Rabbim kabul eder inş.sana tek embriyomu transfer edildi ??

Daha yaşın küçük olur merak etme önemli olan canlı spermin olması tevekkülü dilinden bırakma sabırlı ol lütfen sabrın sonu selamettir..ben 33 yaşında 5 yıllık evliyim hiç acele etmedim birden karar verdik tüp bebek yaptırmaya Rabbim nasip etmişse olur...elbette çok istiyorum dualar ediyorum Rabbim kabul eder inş.sana tek embriyomu transfer edildi ??
Yok iki tane transfer edildi sehir disindan geliyoruz diye

kızlar selam gece biraz kanamam oldu çok korktum ve panik yaprtım sabah 07:30 da dr.arayıp ne yapmam geektiğini sordum:o da panik yapmamam gerektiğini yerleşme kanaması olabileceğini ilaçlarıma devam edip 7 kasımda test yaptırmamısöyledi şuan yatıp dinleniyorum ve şükür kanamam şimdilik durdu:(sizde durumlar nasıl?

kızlar selam gece biraz kanamam oldu çok korktum ve panik yaprtım sabah 07:30 da dr.arayıp ne yapmam geektiğini sordum:eek: da panik yapmamam gerektiğini yerleşme kanaması olabileceğini ilaçlarıma devam edip 7 kasımda test yaptırmamısöyledi şuan yatıp dinleniyorum ve şükür kanamam şimdilik durdu:KK43:sizde durumlar nasıl?
canım panik yapma hemen doktorun doğru söylemiştir bence de yerleşme kanamasıdır, kırmızı ve taze kan akıntın varsa korkulacak bir durum ama koyu kahverengi bir kanamaysa korkmana gerek yok demisti bana da.. panik yapma yat dinlen biraz bakalım devam ediyor mu simdi ?

Sizde sıkıntı neydi yaş kaç ve nerede yaptırdın ??üzülme vardır vakti zamanı rabbim hayırlısını nasip etsin :KK43: bende beklemedeyim bakalım hayırlısını diliyorumm Allah'tan inş inşAllah hayirlisi canım. İlk genkü belirtilerin ne? Ben dün transfer yapdırdım. Amma bugün 3 saat kadar yürüdüm. Baya bir ağrım oldu. Korkuyorum. Kötü birşey olmamışdır inşAllah. Sende de ilk günlerde ağrı falan varmıydı? Kasıklarıma kramp giriyo. Beyaz akıntım da var

Back