• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Bende 33 yaşındayım ilk denemem bugün tam bir hafta oldu transferim olalı bende Amerikan hastanesinde yaptrdım 10 Kasım'da sonuç alıcaz dilerimm olmuştur....sizde benim için dua ederseniz çok mutlu olurum Allah bizimle olsun sevgiler
İnşAllah hayirlisi canım. İlk genkü belirtilerin ne? Ben dün transfer yapdırdım. Amma bugün 3 saat kadar yürüdüm. Baya bir ağrım oldu. Korkuyorum. Kötü birşey olmamışdır inşAllah. Sende de ilk günlerde ağrı falan varmıydı? Kasıklarıma kramp giriyo. Beyaz akıntım da var[/QUOTE]

Kaçtı sperm sayısı benim eşimdede sperm sayısı düşük 1 milyon herşeyin hayırlısı bende 33 yaşındayım bakalım Rabbim bizim için ne nasip edicek hayırlısııyla ??
İnşAllah hayirlisi canım. İlk günkü belirtilerin ne? Ben dün transfer yapdırdım. Amma bugün 3 saat kadar yürüdüm. Baya bir ağrım oldu. Korkuyorum. Kötü birşey olmamışdır inşAllah. Sende de ilk günlerde ağrı falan varmıydı? Kasıklarıma kramp giriyo. Beyaz akıntım da var[/QUOTE]

Tatlım benim de ara ara akıntım oluyor crinone jel kullanıyorum sabah akşam akıntılar normal benim sıkıntım kabız oldum kanama oldu makatta dün belim kalçalarım kasığım çok ağrıdı ama bu gün daha hafif çok şükür

Canlarim Mrb bende 30ekimde transfer oldu 8ekimde sonuç cikacak evet vakit geçmiyor...TEK EMBRİYO TRANSFERİM.BLASTOKONİST EMBRİYİ KONULDU İNS HEPİMİZ İCİN HAYİRLİSİ OLSUN

Keci boynuzu aldim baharatcilarda bulunur onu bi tencereye koyup 20 dk kaynadiktan sonra sohutup her sabah ve aksam birer bardak ac karnina icirdim esime ayni zamanda hakiki zeytin yagina incirlerin icini acip ceviz biraktim onlarida zeytin yagina biraktim oyle zeytin yaninin icinde ikiser ikiser cikarip 5 dk bekletip sabah ac karnina iki tane aksam yatarken iki tane yedirdim bir milyondu ilk gittigimizde geri gelip bunu uyguladim yukselme olmustu simdi tekrar basladim insallah tutarda tutmazsa sansimizda yukselir en azindan...

Tatlım benim de ara ara akıntım oluyor crinone jel kullanıyorum sabah akşam akıntılar normal benim sıkıntım kabız oldum kanama oldu makatta dün belim kalçalarım kasığım çok ağrıdı ama bu gün daha hafif çok şükür
Canım bol bol kayisi suyu tüket. Her öğünde çorba bulundur. Kabızlığa çok iyi gelir. Doktor söylemişdi. Bakdın geçmiyo doktoruna söyle ilaç versin. Ben duydumko öyle problemi olan hastalara kabızlığa karşı ilaç veriyo transfer yapan doktor

Canım neden halit bey sana öyle dedirtti ben kendisini çok seviyorum. :KK57::110: Benim transferin bugun 8. günü çok heycanlıyım . :KK17:

YARDIMMMMMM ACILLLLLLL
slm arkadaslar benım 27 kasımda 5. gün 2 adet transfer yapıldı ıkı gundur kanamam var bugun drm gıttım muayene ettı ıgne vurdu kanama gecene kadar jel yerıne ıgne yazdı cuma gunu tahlıl gunum o gune kadar evde dınleln dedı sadcece ıhtıyacların ıcın kalk onun dısında sırt ustu yat dedı ama ben cok korkuyorum acaba bebeklerım dustumu tutunamadımı bılgı olan varmı lutfen yardım edınnnnnnn:((((

YARDIMMMMMM ACILLLLLLL
slm arkadaslar benım 27 kasımda 5. gün 2 adet transfer yapıldı ıkı gundur kanamam var bugun drm gıttım muayene ettı ıgne vurdu kanama gecene kadar jel yerıne ıgne yazdı cuma gunu tahlıl gunum o gune kadar evde dınleln dedı sadcece ıhtıyacların ıcın kalk onun dısında sırt ustu yat dedı ama ben cok korkuyorum acaba bebeklerım dustumu tutunamadımı bılgı olan varmı lutfen yardım edınnnnnnn:KK43:(((
Bence korkulacak bise yok sanirim cunku doktorum bu konuda benide uyardi olabilir kanama yani lekelenme dedi kahverengi kanama olduysa korkmana gerek yok bebegin yerlesme kanamasidir dedi...

Bence korkulacak bise yok sanirim cunku doktorum bu konuda benide uyardi olabilir kanama yani lekelenme dedi kahverengi kanama olduysa korkmana gerek yok bebegin yerlesme kanamasidir dedi...

tsk edrm canımm bılmıyorum tutunmamı dusukmu dr de bıse dıyemedı sadece sakın ılacları bırakma test sonucuna kadar devam dedı ama ıcım acıyoooo korkuyorummm halada kanama var:((((((((

tsk edrm canımm bılmıyorum tutunmamı dusukmu dr de bıse dıyemedı sadece sakın ılacları bırakma test sonucuna kadar devam dedı ama ıcım acıyoooo korkuyorummm halada kanama var:KK43:(((((((
Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşAllah bişey olmamışdır bebişine. Tutunma kanamasıdır.

Merhaba arkadaslar..tup bebege basladigimdan beri surekli yorumlarinizi okuyorum takip ediyordum.. simdi uye oldum arkadaslar rabbim dualarimizi kabul eder ve emnetlerini bizlere verir.. kasim 1 de transferim oldu 13 unde test gunum zaman gecmek bilmiyor .. bende sadece sislik var karnim sis ve pazartesi yaptirdigim ognenin yeri cok aciyor oturamitorum onun disinda hic bir belirti yok. ..ankara genart ta yaptirdim..transferden sonra 10dk yatirdilar hemen kalkip.yola gittim biraz gezdim carsida akaamda.azcik dinlendim yatakta 5 gundur hic yatmiyorum her isimide yapiyorum ..benim 10 yasinda.kizim var o dogal yolla olmustu ama.3 yildir olmasigi icin tup bebek yaptirdik ..hakkimizda hayirlisi..burda okudugum her yoruma dua ediyorum..

Merhaba arkadaslar..tup bebege basladigimdan beri surekli yorumlarinizi okuyorum takip ediyordum.. simdi uye oldum arkadaslar rabbim dualarimizi kabul eder ve emnetlerini bizlere verir.. kasim 1 de transferim oldu 13 unde test gunum zaman gecmek bilmiyor .. bende sadece sislik var karnim sis ve pazartesi yaptirdigim ognenin yeri cok aciyor oturamitorum onun disinda hic bir belirti yok. ..ankara genart ta yaptirdim..transferden sonra 10dk yatirdilar hemen kalkip.yola gittim biraz gezdim carsida akaamda.azcik dinlendim yatakta 5 gundur hic yatmiyorum her isimide yapiyorum ..benim 10 yasinda.kizim var o dogal yolla olmustu ama.3 yildir olmasigi icin tup bebek yaptirdik ..hakkimizda hayirlisi..burda okudugum her yoruma dua ediyorum..
İnşallah olmuşdur canım. Merak etme. İyi düşün. Ben de iyi düşünmeye çalışıyorum.

Progestan fitilim var coraspirin ilac ve haftada 1 proluton igne gunde 2 defada estrofem ilacim var + folik ve omega 3. Ufff :eek:

canım panik yapma hemen doktorun doğru söylemiştir bence de yerleşme kanamasıdır, kırmızı ve taze kan akıntın varsa korkulacak bir durum ama koyu kahverengi bir kanamaysa korkmana gerek yok demisti bana da.. panik yapma yat dinlen biraz bakalım devam ediyor mu simdi ?
öğlenden sonra kesilmişti ama şimdi yine başladı yatınca bişey yok tuvalete kalksam hafif hafif koyu kahve dediğin gibi hatta siyahımsı offf bilmiyorum ya bi test yaptırsammı acaba nedersiniz?

31 yaşındayım hiçbir sorunumuz yok inferite kısırlık deniyo sanırım bizim duruma:)Sürekli yattım taaki düne kadar dün biraz dışarı çıktım akşam bu sorunu yaşadım hala da hafif olarak devam ediyo,kafam çok karışık:110:

öğlenden sonra kesilmişti ama şimdi yine başladı yatınca bişey yok tuvalete kalksam hafif hafif koyu kahve dediğin gibi hatta siyahımsı offf bilmiyorum ya bi test yaptırsammı acaba nedersiniz?
canım benim çok özür dilerim ben tam tersini söylemişim taze kansa kork koyu kahve rengi bi kanamaysa korkma demisti bana da ne olur kusura bakma çok özür dilerim :mad::mad::mad:

Back