Tüp bebek transferi ve beslenme :)

Ben baya gerginim yaa heyecandan uyuyamıyorum (

Bende sigara kullaniyordum transfer oldukdan sonra birda agzima surmedim cnm bebiş daha onemli içme onca emek veriliyir sonucda halada kullanmiyorum ben bebişime saglikla kavusdum darisi sizlere inslh

Bende sigara kullaniyordum transfer oldukdan sonra birda agzima surmedim cnm bebiş daha onemli içme onca emek veriliyir sonucda halada kullanmiyorum ben bebişime saglikla kavusdum darisi sizlere inslh
Canım bende bugün içtim son sigaramı veda ettim sigaraya. Transfer olucam bugün çok heyecanlıyım. Peki transferden sonra sigarayı aramadınız mı bunu baskılamak için neler yaptınız

Canım bende bugün içtim son sigaramı veda ettim sigaraya. Transfer olucam bugün çok heyecanlıyım. Peki transferden sonra sigarayı aramadınız mı bunu baskılamak için neler yaptınız
Rabbim emeklernizi boşa çıkarmasın bebisin sıkı sıkı tutunsun sana cnm evet tabiki aklıma geliyordu ama bebegimde aklıma geliyordu ve bebegim daha baskin çıkdı kendimi saglikli beslenmeye odakladim icin sigara adına bise yapmadim baskilamak icin cnm ama sen bunun yerine aklina geldikce çig kabak cekirdegi tukete bilirwin hem faydali hem oyalanmak adina hepiniz guzel haberlerinizi paylasirsinjz umarim ben dogum yapdim cnm benim bebis 53 günlük oldu bile darısı sizlere sizlerde saglikla kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…