• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası negatif tekrar transfer süresi

Dr dınlen istersen doğal olarak dene bi dedi eşimde sperm sorunu var normal olöaz zaten çift embriyo istedim 22 yasındayım yasın küçük çift olmaz dedi ısrar edince 3. Günleri belki transfer yapabiliriz laboratuvar ile konuşmam gerek dedi 2 tane de 5. Gün embiryom varken niye 3. Günki
Benim rahmim kalp seklindeymis bunu geç öğrendik rahim filminde çıkmamıştı 4 yıl bekledik olmayınca tup bebek dr muayene edince söyledi normal hamile kalamazsın demişti ben 37 yaşımda tup bebek yaptım 2 embriyo 5aa transfer yapıldı sanırım 35 yaş öncesi yasal olarak 1 tane transfer yapılabiliyor yada hastanın sağlık sorununa göre çok gençsiniz bekleyebilirseniz biraz zamana bırakın eşinizin durumu tedavi edilebiliyor.

Benim rahmim kalp seklindeymis bunu geç öğrendik rahim filminde çıkmamıştı 4 yıl bekledik olmayınca tup bebek dr muayene edince söyledi normal hamile kalamazsın demişti ben 37 yaşımda tup bebek yaptım 2 embriyo 5aa transfer yapıldı sanırım 35 yaş öncesi yasal olarak 1 tane transfer yapılabiliyor yada hastanın sağlık sorununa göre çok gençsiniz bekleyebilirseniz biraz zamana bırakın eşinizin durumu tedavi edilebiliyor.
5 sene bekledim zaten beklemem artık yasak olsa 24 yaşımdakilere çift yapılmaz devlet hastaneleri bile çift yapıyor 5 yıl olmadıyaa sprun var niye bekliyim ki daha

İyi mi acaba ya rahim fazla kalınlasıylr bu süreçte o yüzden mi leke geliyor acava sürekli
Evet ilaçlardan dolayı rahim kalınlaştığı için fazla oluyor bana doktorum söyledi kanaman biraz fazla olur onun için korkma diye yani 10 gün rahat normal kan geliyordu pıhtılı 10 günden sonra bitti sandım baktım sürekli leke tarzında geldi 4 gün boyunca yani toplamda 2 hafta yakın sürdü belki herkesin farklıda olabilir 🤔

Bende öyle söyledim 5 sene doğal olmadı esşimin değerleri düşük dedim Dr kendinize zaman ayırın bu süreçte hamile kalanlar var sende kalabilirsin denemekten vazgeçme dedi bende hiç doğal olacagını sanmiyorum artık dedim
Ne diyelim Rabbim dilerse oldurmayını oldurur nasip kısmet benim dinlenme sürelerinde doğal gebelik hiç oluşmadı belki sende olur inşallah 🤲♥️

Arada kahverengi lekelenme yaşama transfer iptal oluyormuş rahim temiz olmalıymış inşallah saglıkla bebeklerimize kavuşuruz
Amin inşallah onun için şimdi normal bir adetleriniz gelsin bitsin doktorunuzla iletişime geçersiniz tekrardan transfer istediğinizi söylersiniz onlar ona göre karar verir ikinci adetinizle beraber sizi transfere hazırlarlar onun için öncelikle şimdi sakin bir şekilde adetinizi bekleyin inşallah diğerinde pozitif sonuçlar alırsınız 🤲😍

Evet ilaçlardan dolayı rahim kalınlaştığı için fazla oluyor bana doktorum söyledi kanaman biraz fazla olur onun için korkma diye yani 10 gün rahat normal kan geliyordu pıhtılı 10 günden sonra bitti sandım baktım sürekli leke tarzında geldi 4 gün boyunca yani toplamda 2 hafta yakın sürdü belki herkesin farklıda olabilir 🤔
Beniöde agrım var ama gelmedi henüz ilaçları bıraktım artık dün

Amin inşallah onun için şimdi normal bir adetleriniz gelsin bitsin doktorunuzla iletişime geçersiniz tekrardan transfer istediğinizi söylersiniz onlar ona göre karar verir ikinci adetinizle beraber sizi transfere hazırlarlar onun için öncelikle şimdi sakin bir şekilde adetinizi bekleyin inşallah diğerinde pozitif sonuçlar alırsınız 🤲😍
İnşallah bekleyen isteyen hak eden herkes pozitif sonuç alsın aöa beni düşündüren 2 tane 5. Gün 2 tane de 3. Gün var 3. Günleri çift yapabilirim belki laboratuvar ile konuşmam gerek dedi 5. Gün dururken niye 3. Ama

Back