• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tup bebek transferi sonrasi karin kasilmasi

Evet öyle diyorlar Rabbim vermezse ne yaparsak yapalim bos hakkimizdan hayirlisini istedik hep olursam tabi uzulecem ama nasip hayirlisi böyleymis diyecegiz cok zor bir imtihanmis
Tabiki öyle ama sonucu görmedin daha bebişin hala seninle stres yapma iyi düşün iyi olsun ilk denemenmi seninde

Tabiki öyle ama sonucu görmedin daha bebişin hala seninle stres yapma iyi düşün iyi olsun ilk denemenmi seninde
Bir asilama yapildi basarisiz simdi tup bebek ama canim lekelerim devam ediyor artarak tutunma kanamasi olsa kesilirdi zaten sancilar adet olacagimi gösteriyor senin kacinci denemen ?

Bir asilama yapildi basarisiz simdi tup bebek ama canim lekelerim devam ediyor artarak tutunma kanamasi olsa kesilirdi zaten sancilar adet olacagimi gösteriyor senin kacinci denemen ?
Hakkında hayırlısı olur inşallah benim ilk denememdi

Ahhh şu beklemeler sen tutunmak için ben düşmesi için umarım mükafatını alırız en kısa sürede
Aminn canim özel olmazsa senin problemin nedir ? Bana doktor adet sancilarimdan dolayi rahimde hicbirsey gözukmuyor ama adenemiyozis yada endometriyozis olabilir dedi sanirim adenomiyozisinde tedavisi yok bildigim kadariyla

Aminn canim özel olmazsa senin problemin nedir ? Bana doktor adet sancilarimdan dolayi rahimde hicbirsey gözukmuyor ama adenemiyozis yada endometriyozis olabilir dedi sanirim adenomiyozisinde tedavisi yok bildigim kadariyla
Bende pkos var ki oda gebelikte sorun teşkil etmiyor onun dışında sıkıntı yok çok şükür ama olmayınca olmuyor işte

Bende pkos var ki oda gebelikte sorun teşkil etmiyor onun dışında sıkıntı yok çok şükür ama olmayınca olmuyor işte
Rabbim ins en kisa zamanda evlatla taclandirsin ins canim ne diyelim Rabbimin elinde var elbet bir zamani bizede nasip etsin ins

Rabbim ins en kisa zamanda evlatla taclandirsin ins canim ne diyelim Rabbimin elinde var elbet bir zamani bizede nasip etsin ins
Merhaba
Ben de transferin 4. Günündeyim belirtiler vs araştırıyorum da okudum sizi merak ettim. Ne durumdasınız? İnşallah herşey yolunda gitmiştir ??

Selamlar bende tüp bebek yaptım ayın 15 inde tahlıl yaptm değerim 33 çıktı. Dr biyokimyasala dönmüş gibi dedi
İlaçları bırakma 4 gün sonra tekrar tahlil desi. Dün tahlıl günümdü 133 çıktı. Çok canm sıkıldı dış gebelık mı diye düşünürken dr fena değil beklıycez desi ilaçlara devam 4 gün sonra yine test dedi. Süzgeçe döndüm yNiiiani sizlern başına böyle bişey geldimi

Back