Tüp bebek transferi 7. Gün silik çizgi

A Aytenliii sanırım çatlatma iğnenizin 10.günü test yapmıştınız silik çıktı demiştiniz görseli varsa atabilir misiniz 🙏🏻

2 tane 4bc kalitesinde embriyom var. Ama orta kalite diye geçiyor sanırım. O yüzden emin olamıyorum. Siz negatif çıkarsa başlayacak mısınız hemen tedaviye?
Benim başka embriyo yok 1 tane var oda benim frajilx taşıya
2 tane 4bc kalitesinde embriyom var. Ama orta kalite diye geçiyor sanırım. O yüzden emin olamıyorum. Siz negatif çıkarsa başlayacak mısınız hemen tedaviye?
Benim 1 tane dondurulmuş embriyo var ama oda benim gibi frajilx taşıyıcısı kız bebek oda 5.gün embriyosu ben taşıyıcı diye onu istemedim ama bu sağlıklı olanda tutunmadı sanırım :KK43: tekrardan toplatsam hem bir sürü para hemde benden sadece 5 yada 6 yumurta çıkıyor oda 1 yada 2 adet embriyo oluyor

Herkese Merhaba . 15 Ağustosta dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2 tane embriyo verildi. 4.ve 5. Gün bel kasık ve ayak ağrılarım çok şiddetliydi. Bugün sabah test yaptım hafif silik çıktı. Böyle olup negatif çıkan da var pozitif haberi alan da . Sizce var mı ? 😔
Herkese Merhaba . 15 Ağustosta dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2 tane embriyo verildi. 4.ve 5. Gün bel kasık ve ayak ağrılarım çok şiddetliydi. Bugün sabah test yaptım hafif silik çıktı. Böyle olup negatif çıkan da var pozitif haberi alan da . Sizce var mı ? 😔
8. Günü yaptım sizce pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_1330.jpeg
    IMG_1330.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 91
Valla burada ki doktorlar biraz enterasan yurt dışın da oluyorum tedavi tam bir ketum doktorlar gelim bi test yapalım falan da demediler Türkiye de olsa gider test yaptırırdık hemen

X