İnşallah , benim de hayalim bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah , benim de hayalim bu
Benim başka embriyo yok 1 tane var oda benim frajilx taşıya2 tane 4bc kalitesinde embriyom var. Ama orta kalite diye geçiyor sanırım. O yüzden emin olamıyorum. Siz negatif çıkarsa başlayacak mısınız hemen tedaviye?
Benim 1 tane dondurulmuş embriyo var ama oda benim gibi frajilx taşıyıcısı kız bebek oda 5.gün embriyosu ben taşıyıcı diye onu istemedim ama bu sağlıklı olanda tutunmadı sanırım tekrardan toplatsam hem bir sürü para hemde benden sadece 5 yada 6 yumurta çıkıyor oda 1 yada 2 adet embriyo oluyor2 tane 4bc kalitesinde embriyom var. Ama orta kalite diye geçiyor sanırım. O yüzden emin olamıyorum. Siz negatif çıkarsa başlayacak mısınız hemen tedaviye?
Benim bugün 7.günüm kandan öğrenicem 9.gün canımMaalesef kamerada belli olmadığı için çekememiştim. Siz test mi yaptınız? Kaçıncı gününüz?
Herkese Merhaba . 15 Ağustosta dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2 tane embriyo verildi. 4.ve 5. Gün bel kasık ve ayak ağrılarım çok şiddetliydi. Bugün sabah test yaptım hafif silik çıktı. Böyle olup negatif çıkan da var pozitif haberi alan da . Sizce var mı ?
8. Günü yaptım sizce pozitif mi?Herkese Merhaba . 15 Ağustosta dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2 tane embriyo verildi. 4.ve 5. Gün bel kasık ve ayak ağrılarım çok şiddetliydi. Bugün sabah test yaptım hafif silik çıktı. Böyle olup negatif çıkan da var pozitif haberi alan da . Sizce var mı ?
Ay inşallah hemşireler güvenmeyin dedi taze transfer olduğum için hormon iğnelerinden olabilir dedi. Cuma günü kan testi günüm sabırsızlıkla bekliyorumPozitif gibi duruyor. Hayırlı olsun
Çatlatma iğnesi olmuş muydunuzAy inşallah hemşireler güvenmeyin dedi taze transfer olduğum için hormon iğnelerinden olabilir dedi. Cuma günü kan testi günüm sabırsızlıkla bekliyorum
Evet oldum ayın 20 sindeÇatlatma iğnesi olmuş muydunuz
Ondan dolayı demiş olabilirler. Gerçi 13 gün geçmişEvet oldum ayın 20 sinde
Evet bende ondan şüpheleniyorum ama umut kesilmez bakalım.Ondan dolayı demiş olabilirler. Gerçi 13 gün geçmiş
Koyulaşma olmuş testinizde. Yani nasıl iğne etkisi olacak iğne etkisi olsa silikleşmesi gerekmez mi?Evet bende ondan şüpheleniyorum ama umut kesilmez bakalım.
5 gün çok erken ben de ama dayanamıyor insan ben 3.gün de yapmıştım tabi negatifti 4.günüm yapmamak için direniyorum. Silik bile görsem umudum olacakBenimde 5. Günüm testim negatif 3 gün 6 hücreli tek embriyom umarım tutunmuştur
Bilmiyorum ki ilk defa böyle bir şey başıma geliyo . İlk denemem de donmuş transfer di ondan hiç iz bile yoktuKoyulaşma olmuş testinizde. Yani nasıl iğne etkisi olacak iğne etkisi olsa silikleşmesi gerekmez mi?
Koyulaşmaya gösterdiniz mi hemşireye ona rağmen mi iğne etkisi olabilir dedi?Bilmiyorum ki ilk defa böyle bir şey başıma geliyo . İlk denemem de donmuş transfer di ondan hiç iz bile yoktu
Söyledik bekleyin dedi cuma gününüKoyulaşmaya gösterdiniz mi hemşireye ona rağmen mi iğne etkisi olabilir dedi?
Yani ilk defa duyuyorum böyle bişeyiSöyledik bekleyin dedi cuma gününü