Tüp bebek transferi 7. Gün silik çizgi

4.gün idrar testi negatifti. Sonra idrar testiyle uğraşmamaya karar verdim 7.gün direkt kan testi verdim
Benimde bugün 5. Gün embriyo transferinin 4. Günü 14 ekimde transfer oldum siz 4. Gün yaptığınızda transfer gününüzü de saymış mıydınız , bu arada benimde bugün 4. Gün erkek gebelik testim negatif çıktı çok üzüldüm üzgünüm yani hala ne düşüneceğimi bilemiyorum artık ,

Benimde bugün 5. Gün embriyo transferinin 4. Günü 14 ekimde transfer oldum siz 4. Gün yaptığınızda transfer gününüzü de saymış mıydınız , bu arada benimde bugün 4. Gün erkek gebelik testim negatif çıktı çok üzüldüm üzgünüm yani hala ne düşüneceğimi bilemiyorum artık ,
benim de 3.gün embriyosunun transferinin 7.günü, erken gebelik testi yaptım tek çizgi:KK43:( doktorum erken olduğunu en az 10.günü beklememi kan vermemi söyledi
siz de acele etmeyin üzülmek için lütfen

benim de 3.gün embriyosunun transferinin 7.günü, erken gebelik testi yaptım tek çizgi:KK43:( doktorum erken olduğunu en az 10.günü beklememi kan vermemi söyledi
siz de acele etmeyin üzülmek için lütfen
Silikte olsa çizgi görebilmeyi çok umut ediyordum hiç göremedim bugüne kadar, sizinde Allah yüzünüzü güldürsün inş

Lütfen sabırlı olun🙏🏻 ben erken gebelik testlerine ve kaset testlere çok güvenemiyorum. Benim 7.gün yaptığım bozuk çıkmıştı zaten o yüzden direkt gidip kan verdim. Transfer günü sayılmıyor.

X