Yaptım bir tane kaset testim vardı negatif çıktıEvde testim kalmadı siz evde test yaptınız mı bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım bir tane kaset testim vardı negatif çıktıEvde testim kalmadı siz evde test yaptınız mı bugün
Bizim de 200 bin gitmiştir tedavinin başından beri. İkinci bir tedaviye başlamak çok zor olacak bizim için. Maddi manevi çok yıprandık.Yok hiç bir belirti çarşamba günü gidip Brüksel de kan vereceğim şimdi verirsem yine negatif gelirse çok üzülcem sizde varmı bir belirti yani tüp bebek iğneler genetik derken 300 bine yakın gitti sanırım
Bende de belirti yok hafif bir kasık ağrısı dışında.Yok hiç bir belirti çarşamba günü gidip Brüksel de kan vereceğim şimdi verirsem yine negatif gelirse çok üzülcem sizde varmı bir belirti yani tüp bebek iğneler genetik derken 300 bine yakın gitti sanırım
Şahsen ben de öyleyim o yüzden bir fikir veremiyorum Allah yardımcımız olsun...Merhaba arkadaşlar, beklemek ne kadar zormuş transferin 4.günü ve asla zaman geçmiyor. Bu süreçte kafanızı nasıl dağıtıyorsunuz bana fikir verebilir misiniz? Yoksa kafayı yememe çok az kaldı
Allah Yardımcımız olsunŞahsen ben de öyleyim o yüzden bir fikir veremiyorum Allah yardımcımız olsun...
Bende şimdi dayanamadım yaptım aldım eczaneden kaset test benimde negatif çıktı sizin başka emriyonuz varsa onu transfer ettirirsinizYaptım bir tane kaset testim vardı negatif çıktı
Ben örgü örüyorum , aynı zamanda seçtiğim bir filmi açıyorum. Baya bir alıkoyuyor düşünmekten:) Sıkılınca biraz kitap okuyorum.Merhaba arkadaşlar, beklemek ne kadar zormuş transferin 4.günü ve asla zaman geçmiyor. Bu süreçte kafanızı nasıl dağıtıyorsunuz bana fikir verebilir misiniz? Yoksa kafayı yememe çok az kaldı
Ben anca forumlarda yorum okuyorum güzel hikayeleri okuyup umutlanıyorum kötü bitenleri görüp yıkılıyorum öyleeee geçiyorBen örgü örüyorum , aynı zamanda seçtiğim bir filmi açıyorum. Baya bir alıkoyuyor düşünmekten:) Sıkılınca biraz kitap okuyorum.
İşte o durum daha çok strese sokuyor Ben de arada bakıyorum ama hiç bakmasak daha iyiBen anca forumlarda yorum okuyorum güzel hikayeleri okuyup umutlanıyorum kötü bitenleri görüp yıkılıyorum öyleeee geçiyor
Kaçıncı gününüz?İşte o durum daha çok strese sokuyor Ben de arada bakıyorum ama hiç bakmasak daha iyi
5 bugün transfer gününü saymazsak. Sizin ?Kaçıncı gününüz?
Güzel haberler almak nasip olsun Siz hemen kendinize bir uğraş , hobi edinin benceTransferi saymazsak 3
2 tane 4bc kalitesinde embriyom var. Ama orta kalite diye geçiyor sanırım. O yüzden emin olamıyorum. Siz negatif çıkarsa başlayacak mısınız hemen tedaviye?Bende şimdi dayanamadım yaptım aldım eczaneden kaset test benimde negatif çıktı sizin başka emriyonuz varsa onu transfer ettirirsiniz
Üzmeyin kendinizi lütfenBende şimdi dayanamadım yaptım aldım eczaneden kaset test benimde negatif çıktı sizin başka emriyonuz varsa onu transfer ettirirsiniz
3 tane tüylü bebeğim var kedilerim… onlarla oyalanacağımGüzel haberler almak nasip olsun Siz hemen kendinize bir uğraş , hobi edinin bence
Ohh harika , bende de 1 tane var çok iyi geliyor sevmek , gırlaması Normalde bana çok düşkünken transferden beri pek yanaşmıyor bana. Sizde de bir fark oldu mu acaba ?3 tane tüylü bebeğim var kedilerim… onlarla oyalanacağım
Benim de karnıma doğru gelip yatıyor biri. Ama ara ara yaptığı bir şeydi o yüzden pek anlam veremiyorum. İnşallah kocaman karnımızda yattıkları günleri de görürürüz.Ohh harika , bende de 1 tane var çok iyi geliyor sevmek , gırlaması Normalde bana çok düşkünken transferden beri pek yanaşmıyor bana. Sizde de bir fark oldu mu acaba ?
İnşallah , benim de hayalim buBenim de karnıma doğru gelip yatıyor biri. Ama ara ara yaptığı bir şeydi o yüzden pek anlam veremiyorum. İnşallah kocaman karnımızda yattıkları günleri de görürürüz.