Merhaba kan testi yaptınızmı benim bugün 8.günüm kan testi negatif çıktı beta hgc 5 çıktı doktorum 3 gün daha ilaçları kullanmamı söyledi çarşamba günü merkezde bir kez daha kan vereceğim ama ümidim yokBenim taze transferdi. Bugün bir tane erken gebelik bir tane de kaset test yaptım. İkisi de negatifti.
Ben dün yapmıştım 2 çıkmıştı. Dün 7.günümdü. Yükselme ihtimali var mı sizce? Doktor başka bir şey dedi mi? Ben de çok üzgünüm inanın anlatamayacağım kadar çok. Bütün hayallerim gitti emeklerim gitti...Merhaba kan testi yaptınızmı benim bugün 8.günüm kan testi negatif çıktı beta hgc 5 çıktı doktorum 3 gün daha ilaçları kullanmamı söyledi çarşamba günü merkezde bir kez daha kan vereceğim ama ümidim yok
Bekle çarşamba gününe kadar dedi sizin kaçıncı gün embriyosuBen dün yapmıştım 2 çıkmıştı. Dün 7.günümdü. Yükselme ihtimali var mı sizce? Doktor başka bir şey dedi mi? Ben de çok üzgünüm inanın anlatamayacağım kadar çok. Bütün hayallerim gitti emeklerim gitti...
Size ne dedi doktorunuz canım çok sıkıldıBen dün yapmıştım 2 çıkmıştı. Dün 7.günümdü. Yükselme ihtimali var mı sizce? Doktor başka bir şey dedi mi? Ben de çok üzgünüm inanın anlatamayacağım kadar çok. Bütün hayallerim gitti emeklerim gitti...
4.gün ve taze transferBekle çarşamba gününe kadar dedi sizin kaçıncı gün embriyosu
Ben doktorla iletişim kurmadımSize ne dedi doktorunuz canım çok sıkıldı
Karamsar olma sakın geç tutunma olmuş olabilir. Transfer sonrası tutunma 1 ile 3 gün içinde oluyor erken tutunanlarin 5. Günde bile çıkıyor 3. Günde tutunma olanların 7 8 . Gün bile negatif çıktığı oluyor 8. Günde kesin belli olacak olsa zahen doktorlar 10 12. Günlerde istemezler testi. 0 çıkmamış sonuçta 5 çıkmış takip et içini ferah tutMerhaba kan testi yaptınızmı benim bugün 8.günüm kan testi negatif çıktı beta hgc 5 çıktı doktorum 3 gün daha ilaçları kullanmamı söyledi çarşamba günü merkezde bir kez daha kan vereceğim ama ümidim yok
Ya öylemi nasıl içimi rahatlatıniz Allah Razi olsun 5 olması negatif diyince kadın çok üzüldüm yarın sağlık ocağına kan versemmi acabaKaramsar olma sakın geç tutunma olmuş olabilir. Transfer sonrası tutunma 1 ile 3 gün içinde oluyor erken tutunanlarin 5. Günde bile çıkıyor 3. Günde tutunma olanların 7 8 . Gün bile negatif çıktığı oluyor 8. Günde kesin belli olacak olsa zahen doktorlar 10 12. Günlerde istemezler testi. 0 çıkmamış sonuçta 5 çıkmış takip et içini ferah tut
Test gününü bekleyeceksiniz değilmi doktorunuz kim benim Brüksel tüp bebek merkezi Sabri cavkavtarBen doktorla iletişim kurmadım
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi doktorum Özkan Özdamar. Test günüm perşembe. Perşembeyi bekleyeceğim ben.Test gününü bekleyeceksiniz değilmi doktorunuz kim benim Brüksel tüp bebek merkezi Sabri cavkavtar
Evet orayada gitmiştim ben ama fiyatları çok yüksek rahim dinlendirmeye bile ücret alıyorlar ama özkan hoca iyidirBahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi doktorum Özkan Özdamar. Test günüm perşembe. Perşembeyi bekleyeceğim ben.
Bu arada sizin ne kadara mal oldu? Merak ettim. Ben olumsuz olursa doktor değişikliği yapsam mı diye düşünmüyor değilim. Kafam çok karışıkEvet orayada gitmiştim ben ama fiyatları çok yüksek rahim dinlendirmeye bile ücret alıyorlar ama özkan hoca iyidir
Bugün nasılsınız belirti var mı? Evde test yaptınız mı? Kan vermeyi düşünüyor musunuz?Evet orayada gitmiştim ben ama fiyatları çok yüksek rahim dinlendirmeye bile ücret alıyorlar ama özkan hoca iyidir
Bizim tüp bebek geçen sene başladık o zaman 40 bindi genetiği yolladım ben tek emriyo elde ettik onun için intergen genetiğe 20 bin sonra o emriyo benim gibi taşıyıcı çıktı tekrar yumurta topladık oda 23 bindi sanırım bu seferde 2 emriyo elde ettik biri kötü çıktı diğeri sağlıklı olani şimdi transfer ettik onada sabri hocam embriyo blue yapti 6 bin kan testi hepsi 5 bin taşıyıcı emriyoyu dondurdum 5 senelik 20bin histeroskopi ameliyati oldum oda 36 bin ve ignelerede 2 denemede 80 bin gittiBu arada sizin ne kadara mal oldu? Merak ettim. Ben olumsuz olursa doktor değişikliği yapsam mı diye düşünmüyor değilim. Kafam çok karışık
Yok hiç bir belirti çarşamba günü gidip Brüksel de kan vereceğim şimdi verirsem yine negatif gelirse çok üzülcem sizde varmı bir belirti yani tüp bebek iğneler genetik derken 300 bine yakın gitti sanırımBugün nasılsınız belirti var mı? Evde test yaptınız mı? Kan vermeyi düşünüyor musunuz?
Evde testim kalmadı siz evde test yaptınız mı bugünBugün nasılsınız belirti var mı? Evde test yaptınız mı? Kan vermeyi düşünüyor musunuz?