Hmm yurtdışında mısın canım inan çok garip ve bende aynı durumdayımValla burada ki doktorlar biraz enterasan yurt dışın da oluyorum tedavi tam bir ketum doktorlar gelim bi test yapalım falan da demediler Türkiye de olsa gider test yaptırırdık hemen
Merhaba nasılsıniz bugün yaptinizmi gebelik testi yada kan testiÜzmeyin kendinizi lütfen
İdrar testi negatif çıktı dün. Siz yaptınız mı?Merhaba nasılsıniz bugün yaptinizmi gebelik testi yada kan testi
Sizin çıktımı sonucunuzİdrar testi negatif çıktı dün. Siz yaptınız mı?
Maalesef olumsuzSizin çıktımı sonucunuz
Üzülmeyin bir dahaki sefere deniycez artık doktorunuz ne dediMaalesef olumsuz
Bir dahaki sefer rahimi daha iyi hazırlarız dedi. Bana transfer edilen 3bc kalitesindeymiş. Bu çok canımı sıktı. Ben daha çok kaliteli olduğunu düşünüyordum. 2 tane de 4bc kalitesinde dondurulmuş var. Ama ben şu an olumsuz düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumÜzülmeyin bir dahaki sefere deniycez artık doktorunuz ne dedi
Hayır yapılmadı size yapılmış mıydıHisteroskopi yapılmadımi size
Evet yapıldı ama yinede olmadiHayır yapılmadı size yapılmış mıydı
Merhaba,memnun musunuz doktorunuzdan ,sorun neydi tüp bebek için , aklımda brüksel var ama tam emin olamadım henüzTest gününü bekleyeceksiniz değilmi doktorunuz kim benim Brüksel tüp bebek merkezi Sabri cavkavtar
Kızlar merhaba, bende transfer sonrası 7.8.9. Günler idrar testi yaptım ama hep aybı tonda be silik sizce var mıdır ? Bir önce ki transferde kimyasal gebelik olmuştu ve yine test silik çıkmıştı baya korkuyorumMerhaba,memnun musunuz doktorunuzdan ,sorun neydi tüp bebek için , aklımda brüksel var ama tam emin olamadım henüz
Şuan var gözüküyor,kan testinden öğreneceksiniz zaten kimyasal olup olmadığını.Kızlar merhaba, bende transfer sonrası 7.8.9. Günler idrar testi yaptım ama hep aybı tonda be silik sizce var mıdır ? Bir önce ki transferde kimyasal gebelik olmuştu ve yine test silik çıkmıştı baya korkuyorum
Merhaba evet çok memnunum benim genetik sıkıntım var o nedenle genetik ayrıştırma ile tüp bebek tedavisi görüyorum ilk transferin maalesef negatif oldu 2.ye döneceğiz simdiMerhaba,memnun musunuz doktorunuzdan ,sorun neydi tüp bebek için , aklımda brüksel var ama tam emin olamadım henüz
Allahım emeklerinizin karşılığını kolaylıkla versin inşallahMerhaba evet çok memnunum benim genetik sıkıntım var o nedenle genetik ayrıştırma ile tüp bebek tedavisi görüyorum ilk transferin maalesef negatif oldu 2.ye döneceğiz simdi
Amin inşallah herkesinAllahım emeklerinizin karşılığını kolaylıkla versin inşallah
4. Gün ve diğer günler idrar testi yaptınız mı sizin sonucunuz ne olmuştu
4.gün idrar testi negatifti. Sonra idrar testiyle uğraşmamaya karar verdim 7.gün direkt kan testi verdim4. Gün ve diğer günler idrar testi yaptınız mı sizin sonucunuz ne olmuştu