- 16 Kasım 2023
- 26
- 15
- 26
merhaba, kaçıncı gün embriyosu acaba, ben de yaptım az önce benim de 6.günüm
Eki Görüntüle 3477950 merhabaEki Görüntüle 3477950
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, kaçıncı gün embriyosu acaba, ben de yaptım az önce benim de 6.günüm
Eki Görüntüle 3477950 merhabaEki Görüntüle 3477950
Merhaba kaçıncı gün kan testi vermiş oldun?3.gün embriyosuydu, kan testim beta hah 32 çıktı
Hayırlı olsun.Beta tekrarlanacak sanırım.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Amin10.gün
Allah size de nasip etsin.Hayırlı olsun.Beta tekrarlanacak sanırım.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Amin
Hay maşallah benim de şu an testim böyle çıkıyorAllah sağlıkla kucağımıza aldırsın Amin.Test sonucunuzu yazmayı unutmayın ben de 3 gün sonra vericemAllah size de nasip etsin.
Merhabalar 8. Gunde mi yaptiniz testi? Benim de 4 gun var teste ama maalesef cikmadi bende erken testeBende dayanamayıp yaptım. 4 eylülde ilk transferim 3.gün donmuş embriyo ile oldu. Test günüme 4 gün var. Belli belirsiz bir çizgi çıktı.
İnşallah pazartesi randevu aldım. Bakalım yazarım sonucumuHay maşallah benim de şu an testim böyle çıkıyorAllah sağlıkla kucağımıza aldırsın Amin.Test sonucunuzu yazmayı unutmayın ben de 3 gün sonra vericem
5. Gün dondurulmuş embriyoyduMerhaba kaçıncı gün embriyosuydu acaba
3. Gün donmuş embriyoyu transfer ettilerMerhaba kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Güzel daha da artacakHanımlar bugün transferimin 7. Günüydü kan verdim nasıl ki sonuç ?